• Stránka 1 z 1
Staré VIP-nevim jak aktivovat
Zdravim,kdysi dávno jsem si aktivoval extra VIP na zombie evolution,dřív se to dělalo tak,že jste mi poslali E-mail,kde byl soubor,do kterého jsem zadal nějakej kód a exVIP se mi aktivovalo.No teď už ty odkazy nefungujou a já nevim,co s tim.Ten E-mail stále mám,ale nemám aktivační SMS kterou jsem posílal,jelikož už mám dávno jinej mobil a SMSky sem si neukládal.Je možnost nějak dostat zpátky svoje exVIP? díky za odpovědi a přeju pěkný den.
- Hardstyle
- Kolemjdoucí
Staré VIP-nevim jak aktivovat
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Staré VIP-nevim jak aktivovat
Hi,
po odeslání SMS k aktivaci VIP výhod ti na e-mail přijde zpráva, kde si i zvýrazněně přečteš Tento e-mail si pečlivě uschovej(zálohuj,vytiskni..) bla bla bla a pak Při ztrátě tohoto emailu nebude brán žádný ohled!.
Shrnutí+dodatek: Říkáš že ten e-mail máš, tak jdi do toho mailu, pokud tam tuto zprávu nemáš, tak nám je líto ale své VIP/EVIP výhody si můžeš koupit opět a tentokrát si i uschovat ten e-mail
S pozdravem,
K.
po odeslání SMS k aktivaci VIP výhod ti na e-mail přijde zpráva, kde si i zvýrazněně přečteš Tento e-mail si pečlivě uschovej(zálohuj,vytiskni..) bla bla bla a pak Při ztrátě tohoto emailu nebude brán žádný ohled!.
Shrnutí+dodatek: Říkáš že ten e-mail máš, tak jdi do toho mailu, pokud tam tuto zprávu nemáš, tak nám je líto ale své VIP/EVIP výhody si můžeš koupit opět a tentokrát si i uschovat ten e-mail
S pozdravem,
K.
https://steamcommunity.com/id/dancuspicus/
-
KondomfromCTF - CS:GO Server Admin
Hardstyle píše:...Ten E-mail stále mám,ale nemám aktivační SMS...
Pokud stále máš ten email, měl by si tam mít napsaný i ten kód. Pakliže tomu tak je, jdi na server, kde si ho měl aktivovaný, do chatu napiš /aktivátor a vlož tam ten kód z emailu a při boží vůli by ti to mělo fungovat

Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
K opětovné aktivaci VIP ti postačí email s kódem.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
OMG, deti tu tusim nedokoncili ZS alebo nevedia citat s pochopenim.
Specialne:
Ten email ma, ale v emaili je nieco o stiahnuti programu a ten postup nefunguje. Ale pri takomto porozumeni by som mal asi napisat, ze potom pridas mrkvu a bude z toho chutna polievka. Rovnako k veci a mozno mu to pomoze este viac ako prazdne kecy.
Ale to najdolezitejsie, kde najde kod, to nespomenies.
Gratulujem, treti pripad. To by mu asi stacit malo, ale nestaci povedat, ze to pojde. Kazdy vie, ze to ide, ale konstatovanie ako ze na vyhru v CS turnaji staci dobre mierit, to nikomu nepomoze.
Riesenie
V emaili je nieco ako
X je nejake cislo, o to nejde. Ty si zapamatas to za tym, teda v tomto pripade 147258 a do zadas do hry do toho, co sa ta navedie, ked povies /aktivator. To je ten tvoj kod.
Specialne:
Říkáš že ten e-mail máš, tak jdi do toho mailu, pokud tam tuto zprávu nemáš, tak nám je líto ale své VIP/EVIP výhody si můžeš koupit opět a tentokrát si i uschovat ten e-mail
Ten email ma, ale v emaili je nieco o stiahnuti programu a ten postup nefunguje. Ale pri takomto porozumeni by som mal asi napisat, ze potom pridas mrkvu a bude z toho chutna polievka. Rovnako k veci a mozno mu to pomoze este viac ako prazdne kecy.
Pokud stále máš ten email, měl by si tam mít napsaný i ten kód. Pakliže tomu tak je, jdi na server, kde si ho měl aktivovaný, do chatu napiš /aktivátor a vlož tam ten kód z emailu a při boží vůli by ti to mělo fungovat
Ale to najdolezitejsie, kde najde kod, to nespomenies.
K opětovné aktivaci VIP ti postačí email s kódem.
Gratulujem, treti pripad. To by mu asi stacit malo, ale nestaci povedat, ze to pojde. Kazdy vie, ze to ide, ale konstatovanie ako ze na vyhru v CS turnaji staci dobre mierit, to nikomu nepomoze.
Riesenie
V emaili je nieco ako
- Kód: Vybrat vše
Zkopirujte a vlozte do VIP aktivatoru nasledujici radek:
setinfo _pwX "147258"
X je nejake cislo, o to nejde. Ty si zapamatas to za tym, teda v tomto pripade 147258 a do zadas do hry do toho, co sa ta navedie, ked povies /aktivator. To je ten tvoj kod.
-
hiruki - Pokročilý
Díky hiruky,pořešil jsi to suprově
a díky za radu,funguje to.

- Hardstyle
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1