[Zamietnutý] Snaď tam je vše zuzrman

Příspěvekod Zuzrman » 23 srp 2015, 14:04

Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli bych nemohl být admin?Nejspíše EventMástr...Tak nějak jsem se ostatních adminů poptával jestli je místo a říkali že by se jim hodili EventM.Předem děkuju za odpověď. :)
1.Věk: 15
2.Nick: zuzrman
3.Originální MC: mám
4.Vip: Vip bohužel nemam rad bych zasponzoroval server ale zas tolik peněz nemam
5.Práva: Chtěl by jsem přistup k world editu k lehčí praci,fly,vanish pro lepší sledováni cheateru,GM,a tak nějak obecne prava ktere maji admini..
6.Denní aktivita: No jsou prazdniny a za posledni 3 dny mam na serveru min 30 h..:D
7.Přestupky na GameSites: žádne.. :D
8.Přestupky mimo GameSites: No tak určitě znáš World Of taknks jako malý jsem hodně ragoval..:D takže jsem parkrat dostal ban za střileni do spojenců.. :D A pak na MC za zneuživani bugu co vidím i jako výhodu mohl bych se taky zaměřovat na hledání bugu
9.Něco o mě: Jmenuju se Adam.Narodil jsem se v Praze na Bulovce.Bydlím v Kralupech nad Vlt..Teprve jdu do 9.Třidy a ne nepropadl jsem nebo něco takoveho.. :D Docela dost mě baví MC jo a ještě hraju hokej
10.Proč právě já:No tak vzhledem tomu že jsem byl na 4 eventech 3 z toho jsem byl na 1.mistě a to posledni jsem byl 4 tak mam docel zkušenosti!Rad stavim..Umím pracovat s WE.Nevim jestli znáš server FunCraft na verzi 1.5.2 s bosslandem tam jsem neměl žadnou větší hodnost a dělal jsem tam lepší eventy jak admini často mi tam hrači psali any jsem udělal event.. :D
11.event ze singlu:http://uloz.to/xvJobyZa/event-gamesites-minecrtaft-zip
Kdyžtak napiš co je špatně jestli to mužu nějak vyladit..
Zuzrman
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnutý] Snaď tam je vše zuzrman

od Rumcajz » 23 srp 2015, 14:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Snaď tam je vše zuzrman

Příspěvekod AwesomeM4RT1N » 23 srp 2015, 15:34

Zamietam, skús napísať ešte jednu žiadosť a budeš zabanovaný tu na webe + permanentne zamietnutý.

Pokiaľ by si mal nejaké otázky, smeruj ich mne do správy.
AwesomeM4RT1N
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Nábor Adminu