• Stránka 1 z 1
Výber PC a monitoru
Zdravím, včera som blúdil na internete a hľadal som PC, ktorý by mi vyhovoval a bol v primeranej cene. Vybral som si konkrétne tento: https://www.alza.sk/lenovo-ideacentre-h50-50-d2294767.htm#foto. Chcel by som sa opýtať, či by to utiahlo cs:go, War Thunder, MC,.. atď. Viem, že sa viacej oplatí PC poskladať no ja som si zvolil túto voľbu je pre mňa lepšia. Monitor som si vybral tento: https://www.alza.sk/24-samsung-s24d390hl-d1146775.htm?o=37. No a druhá otázka je tá, či by ten monitor pasoval, lebo ja sa v tom nevyznám. Proste, či to pôjde normálne zapojiť. Za odpoveď vopred ďakujem 

-
ExtremeGamebler - Amatér
Výber PC a monitoru
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Výber PC a monitoru
Ano na tom PC rozjedeš ty hry co jsi vyjmenoval, rozjedeš tam i náročnější(GTA V,atp.) . Samozřejmě že ten monitor bude pasovat do PC 

-
Luckaborhyova - Amatér
Ďakujem za odpoveď :K tomu monitoru, ja sa v tom nevyznám istota je istota
A zaujímalo by ma na koľko FPS rozbehnem GTA V na stredných a vysokých detailoch. Ale ešte počkám čo povedia ostatný uživateľia 

-
ExtremeGamebler - Amatér
Určite nie.
Rovno poskladané PC sú plné slabých komponentov. Napríklad tá grafika. Je to len nejaka DDR3ka v obale super grafiky (však 2 GB GTX, wow). Odporúčam poskladať, vyjde ta to lacnejšie a hlavne za tú cenu dostaneš kvalitnejšie komponenty.
Rovno poskladané PC sú plné slabých komponentov. Napríklad tá grafika. Je to len nejaka DDR3ka v obale super grafiky (však 2 GB GTX, wow). Odporúčam poskladať, vyjde ta to lacnejšie a hlavne za tú cenu dostaneš kvalitnejšie komponenty.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
No, račej si nehám poradiť..
Tak mi prosím poskladaj nejaký PC do 750€ (Spolu s monitorom).
Tak mi prosím poskladaj nejaký PC do 750€ (Spolu s monitorom).
-
ExtremeGamebler - Amatér
Podle těch komponentů co tam jsou napsané se mi to nezdálo špatné. Zkušenosti s kompletně poskládanýma počítačema nemám takže jsem to nemohl posoudit. Ale podle názvů se mi to zdálo dobrý 

-
Luckaborhyova - Amatér
Podľa názvu sa riadiť nedá. Keď prídem domov dnes pošlem ti komplet zostavu ak nezabudnem.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
-
JimCarry - Profesionál
• Stránka 1 z 1