• Stránka 1 z 1
basebuider1/Block/vysmech
den 23.8 2015 Čas 16:45 Zdravím hráč Brown mně na serveru furt nějak ponižuje jsem takový průměrný hráč..jsem slabší než oni ale když chci dokážu je zabít a to je štve.potřebovaly by tak abych jim dělal body a oni by mne nechali nemají mně rádi protože dohody žádné nedělám.
V demu je jak mně nechce pustit z postaveného kempu.
prosím dejte temu hráči chvilku pauzičku aď si odpočine na chvilečku od teho
Pak už se i nudil a dával si mně do nicku aby mně asi "urážel" já jsem to ignoroval děkuji
http://leteckaposta.cz/979891904
1SS: ID
2SS:vysmech
3SS:demo blokování
děkuji vše matusko
V demu je jak mně nechce pustit z postaveného kempu.
prosím dejte temu hráči chvilku pauzičku aď si odpočine na chvilečku od teho

Pak už se i nudil a dával si mně do nicku aby mně asi "urážel" já jsem to ignoroval děkuji

http://leteckaposta.cz/979891904
1SS: ID
2SS:vysmech
3SS:demo blokování
děkuji vše matusko
- matusko5487
- Kolemjdoucí
basebuider1/Block/vysmech
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: basebuider1/Block/vysmech
Takže kamaráde vymýšlíš si pohádky,
jestli tě ponižuji což není žádna pravda tak pošli screen + blockoval jsem tě max 10 - 15 sekund a ty hned blockování ... Naopak ty ze svými kamarádičky se domlouváte jak mi zníčit stavbu viz. Erko, Kremo a ty.

-
3Omix - Kolemjdoucí
AHoj milý 3Omix nevím kdo tu píše pohádky...nevím proč sem táháš Erka a Krema já s tebou nemám žadný konflikt na serveru jen se vždy ty nudíš aby si zůstal sám a mněl nejvíce bodů tak všem poblokuješ tunely teda spíše dobrým hrůčům kteří by neumřeli.a pak se divíš že ti to někdo blokuje když to děláš sám já jsme ti to ani jednou ještě neblokl a nevím o tom kdo by ti to blokl.
Jenom to blokuješ ty mně a pak vyhrožuješ že mně dáš na forum když ti vlezu do kempu když ty mně to zablokuješ.Takže si nevymýšlej ty jo
Jenom to blokuješ ty mně a pak vyhrožuješ že mně dáš na forum když ti vlezu do kempu když ty mně to zablokuješ.Takže si nevymýšlej ty jo

- matusko5487
- Kolemjdoucí
Blokuješ mi to neoznačenýma blockama, tak tady aspon nelži. Tahám dotoho krema a erka protože vám chodím záda a zabíjím vás plním ukol hry! zabíjím ct, a vy mi pak zato blockujete kempy a domlouváte se na [TS] co by jste mi všecko ještě neudělali. Počkáme na vyjádření admina a nebudeme tu zbytečně spamovat forum.
PS: nevidím v tom nicku žádnou urážku ale to je jedno 

-
3Omix - Kolemjdoucí
Ještě chci dodat hráč má v screenu stažený counter strike 1.6 z nejmenovaného portálu tudíž reklama!
-
3Omix - Kolemjdoucí
Kdyby ses radši staral o sebe...

- matusko5487
- Kolemjdoucí
To to by sa riešilo na serveri max grabom
lock
lock
-
Kamikadzee - Spamerův sluha