• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]Celú hru to zavrie po pripojení na server
Vaša mašina: Notebook
Operačný systém: Windows 10
Verzia hry: Steam
Kedy sa problém začal prejavovať: Keď som zapol hru a pripojil som sa na server, hneď mi to seklo. Potom to tú hru zavrelo a odvtedy to je tak.
Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Od dneska ráno nemôžem hrať. Jednoducho, keď sa pripojím na akýkoľvek server alebo aj New Game, tak to hneď tú hru zavrie. Skúšal som aj odinštalovať tú hru aj úplne (Odstránil som aj z common/Half Life všetko) ale stále nejde.
Operačný systém: Windows 10
Verzia hry: Steam
Kedy sa problém začal prejavovať: Keď som zapol hru a pripojil som sa na server, hneď mi to seklo. Potom to tú hru zavrelo a odvtedy to je tak.
Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Od dneska ráno nemôžem hrať. Jednoducho, keď sa pripojím na akýkoľvek server alebo aj New Game, tak to hneď tú hru zavrie. Skúšal som aj odinštalovať tú hru aj úplne (Odstránil som aj z common/Half Life všetko) ale stále nejde.
ahoj :hugging:
-
W0rt3x - Drbna
[vyřešeno]Celú hru to zavrie po pripojení na server
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Celú hru to zavrie po pripojení na server
Zkus oveřit integritu mezipaměti hry
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
Re: [řešíme]Celú hru to zavrie po pripojení na server
To tiež nejde... Skúšal sombto veľa krát
-
W0rt3x - Drbna
Zdar, neděje se ti to od doby, co máš WIN 10 ?
Můžeš zkustit toto:
Jdi do steamu
knihovna (library)
CS 1.6
klikni pravým
vlastnosti (properties)
možnosti spuštění (set launch options)
a napiš tam toto:
-nofbo -nomsaa -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -nomousegrab -stretchaspect
Můžeš zkustit toto:
Jdi do steamu

-nofbo -nomsaa -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -nomousegrab -stretchaspect
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Tento problém sa objavil včera a WIN 10 som si inštaloval 29. júla. A tie príkazy mi nejdú
. Proste, ak nechápete, tak ten problém je taký, že spustím si csko (CS 1.6 ako normálne ide pustiť, ale servery/ New Game nie) a keď sa pripojím na hocijaký server, tak to ukončí hru buď: počas načítavania alebo na serveri, tam asi tak do 1 minúty, a potom to ukončí

-
W0rt3x - Drbna
Tento problém mám aj ja s cs:go. Chyba bude určite vo windowse, ja som tiež overoval integritu, reinstalloval a skúšal príkazy, ale neznádejne.. S určitosťou budeš musieť vrátiť win alebo počkať kým to začne podporovať všetky hry, programy atď..

-
spEExX - Kazatelův učeň
Electricity píše:Tento problém mám aj ja s cs:go. Chyba bude určite vo windowse, ja som tiež overoval integritu, reinstalloval a skúšal príkazy, ale neznádejne.. S určitosťou budeš musieť vrátiť win alebo počkať kým to začne podporovať všetky hry, programy atď..
No, ale veď mi to išlo do včerajska na win 10. A tiež kamoš hovoril o nejakej obnove windowsu, vysvetlil mi to tak, že mi to obnoví systém z včerajška alebo predvčerajška. Večer to chcem skúsiť.
-
W0rt3x - Drbna
Aj mne to išlo, a asi pred 3dňami začalo z ničoho nič
.. ok skús.

-
spEExX - Kazatelův učeň
No tak to dopadlo úspešne
. Po 2 hodinách čakania
.

-
W0rt3x - Drbna
Takže to beru za vyřešené.
LOCK

nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
-
LoveYou - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1