• Stránka 1 z 1
Survival otázka
Dobrý den, chci se zeptat, jak to bude s těma skinama na serveru, mám koupený MC a rád bych viděl svůj skin, ale mám nějaký jiný skin co má většina na tom serveru. Několik lidí mi psalo, že někdo to má buglé a někdo ne. Chci se jen poptat, jestli se na tom nějak pracuje či co.. 
Díky za odpověď.

Díky za odpověď.
-
ruzynak - Kolemjdoucí
Survival otázka
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Survival otázka
Tým že je náš server takzvaný offline server, môžu u nás hrať aj hráči bez originálneho minecraftu. Tieto servery mojang nepodporuje a blokuje tým pádom skiny. Tieto sa dajú extra pluginom síce nahodiť ale je tam obmedzenie. Keď raz ten Skin máš, po zmene sa ho ťažko zbavíš. Na to je survival moc velký a posiela moc "requestov", ktoré mojang nepodporuje.
Už dávnejšie sme sa pokúšali O opravu a toto bolo jediné reálne vysvetlenie, keďže na Skyblocku skiny fungujú bez problémov.
Už dávnejšie sme sa pokúšali O opravu a toto bolo jediné reálne vysvetlenie, keďže na Skyblocku skiny fungujú bez problémov.
-
Jooray - Pokročilý
Re: Survival otázka
No, ten plugin potrebuje vyžiadať skiny od stránky mojangu, lenže mojang, aby zabránil pádom, tak to obmedzil, čiže ak sa pripojí za hodinu 100 hráčov, tak sa môže stať, že len 20 hráčom pôjde skin. Dalo by sa to spraviť tak, že napojíme databázu pluginu na proxy IP, ale to je v podstate pirátstvo, takže to robiť nebudeme. Zamykám.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1