• Stránka 1 z 1
JailBreak #2/ Koca :)
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: Jsem uplne blbej
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla[NA toto si hošanku nezvykej]'
[AMXBans] Delka: '10 minutes'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:93427691'
[AMXBans] Tva IP: '178.143.123.119'
Kicked by Console: Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na www.gamesites.cz/unban - Podivej se do konzole!
Kicked : Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na www.gamesites.cz/unban - Podivej se do konzole!
Hrala sa mapa : jb_oasis_prefinal_2. Dostal som od simona VD a išiel som stlačiť od klietky tlačítko aby som zabil T/CT v boxe. Následne som dostal ban od Koci. Netuším prečo.
[AMXBans] Zabanovan adminem: Jsem uplne blbej
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla[NA toto si hošanku nezvykej]'
[AMXBans] Delka: '10 minutes'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:93427691'
[AMXBans] Tva IP: '178.143.123.119'
Kicked by Console: Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na www.gamesites.cz/unban - Podivej se do konzole!
Kicked : Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na www.gamesites.cz/unban - Podivej se do konzole!
Hrala sa mapa : jb_oasis_prefinal_2. Dostal som od simona VD a išiel som stlačiť od klietky tlačítko aby som zabil T/CT v boxe. Následne som dostal ban od Koci. Netuším prečo.
-
OMV - Spamerův sluha
JailBreak #2/ Koca :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak #2/ Koca :)
Ban si dostal za neustálé vyhrožováním hráčům a vydávání se za admina i potom co jsem tě upozornil.
-
McKoca - Pokročilý
McKoca píše:Ban si dostal za neustálé vyhrožováním hráčům a vydávání se za admina i potom co jsem tě upozornil.
To myslíš vážne? Kedy? Máš nejaký dôkaz k tomu? Hral som na servery ešte aj s jedným adminom z JB. Koca ešte sme volali aj na TS, prečo klameš? Za žiadného admina som sa nevydával. Hráči si mysleli, že som admin a ja som písal furt, že admin už nie som.
Keď sme volali na TS tak som to išiel stlačiť to tlačitko od klietky a začali sme sa smiať. Potom si mi dal ban.
-
OMV - Spamerův sluha
Ok Koca, to, čo si si teraz vymyslel za blbosť, tak ja niečo vytiahnem z tvôjho hlstatsu.
HLSTATS : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=477
Je to kokot.
zmrde.
Kurwa co delas deejays nech je hrat.
Piče.
Do kundy.
Dopiči.
delas si prdel ?.
Vidim to na TK. - toto si napísal, keď som to stlačil a potom si mi dal ban
Nechtel mu vyhulit.
Ty ses kreten DD.
Tých nadávok je veľa vytiahol som len niečo. Koca takúto blbosť si si nemusel vymyslieť..
HLSTATS : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=477
Je to kokot.
zmrde.
Kurwa co delas deejays nech je hrat.
Piče.
Do kundy.
Dopiči.
delas si prdel ?.
Vidim to na TK. - toto si napísal, keď som to stlačil a potom si mi dal ban
Nechtel mu vyhulit.
Ty ses kreten DD.
Tých nadávok je veľa vytiahol som len niečo. Koca takúto blbosť si si nemusel vymyslieť..

-
OMV - Spamerův sluha
Jáá lžu, jo v tom bude ten problém. A že navádís Akademika aby dal MFK, FK a neustale ti daval VD, poté co si byl ty CT padal FK za FK, neustalý spam a spam ve stylu dej mu VD nebo dostanes ban, nahlasoval bezduvodné VD. Jo a prosimte TS jsem ubec tahanej tam jsem já neřekl ani slovo, jen jsem poslouchal jak neustale tlačis na Akademika ( Nexty, byl bych rád kdyby mi to potvrdil). Výš ono to asi bude tim, že kdyz ty nemas prava nebude mit nikdo. Stojim si stale za tím co jsem napsal prve.
K tem nadavkam nemam co řict,to bude asi jedina věc za kterou se v tédle nesmyslné zadosti o unban můžu omluvit, ale když mě prasknou nervi tak bych si nejradsi dal sam ban.
K tem nadavkam nemam co řict,to bude asi jedina věc za kterou se v tédle nesmyslné zadosti o unban můžu omluvit, ale když mě prasknou nervi tak bych si nejradsi dal sam ban.
-
McKoca - Pokročilý
McKoca píše:Jáá lžu, jo v tom bude ten problém. A že navádís Akademika aby dal MFK, FK a neustale ti daval VD, poté co si byl ty CT padal FK za FK, neustalý spam a spam ve stylu dej mu VD nebo dostanes ban, nahlasoval bezduvodné VD. Jo a prosimte TS jsem ubec tahanej tam jsem já neřekl ani slovo, jen jsem poslouchal jak neustale tlačis na Akademika ( Nexty, byl bych rád kdyby mi to potvrdil). Výš ono to asi bude tim, že kdyz ty nemas prava nebude mit nikdo. Stojim si stale za tím co jsem napsal prve.
Akademika som skúšal, keďže si žiadal o práva a chcel som vidieť čo v ňom je, či by to spravil alebo nie. To bolo moje taktizovanie. Áno hovoril som aby mi dal VD, pretože som dostával furt od niekoho FK a nemohol som si ten FK ani poriadne vyriešiť, tak som radšej povedal nextymu nech mi to VD on dá. Áno, máš pravdu, že občas padal FK, ale VD som nahlásil spravodlivo, tak ako sa má. Neboli to samozrejme schválne FK's.
-
OMV - Spamerův sluha
Aha taktika ve stylu, že se smejes a neustale nadavas a tlacis na jeho nervy " Urychli to dopič*, dej MFK ja už chci hrat a pristi kolo mi das VD"
-
McKoca - Pokročilý
McKoca píše:Aha taktika ve stylu, že se smejes a neustale nadavas a tlacis na jeho nervy " Urychli to dopič*, dej MFK ja už chci hrat a pristi kolo mi das VD"
Smiali sme sa spolu, predsa mi nezakážeš sa smiať vo vlastnej miestnosti na ts. Zabávali sme sa a bolo nám fajn až kým si mi ty nenapálil ban, čo mi prišlo blbé, keďže sme spolu aj volali v ten čas

-
OMV - Spamerův sluha
Kdo ti zakazuje se smát, ale že nam všem nadavas do chuju apod. mi srandovni nepřide. A nevim kolikrat chces napsat, že ja jsem s vami nekomunikoval
-
McKoca - Pokročilý
Ale chlapci, kazdy z nas robi chybi..Obaja ste par krat spravili chybu..aj ja robim chybi..
obaja ste super admini..Koca este je a Deejays bude v AdminTeame chybat..

VIP-JailBreak1
VIP-JailBreak2
Hal!k
Gamesites.cz JailBreak <3 :-*
VIP-JailBreak2
Hal!k
Gamesites.cz JailBreak <3 :-*
-
Kill3r - Amatér
McKoca píše:Kdo ti zakazuje se smát, ale že nam všem nadavas do chuju apod. mi srandovni nepřide. A nevim kolikrat chces napsat, že ja jsem s vami nekomunikoval
Všetci sme si nadávali, tak a počkám si už na vyjadrenie vyšších. Odo mňa všetko

-
OMV - Spamerův sluha
Admin důkazy nedodal, ani hlstats nehovoří v jeho prospěch.
Adminovi bude důrazně domluveno, jak se má na serveru chovat a jak v podobné situaci postupovat.
Ban neoprávněný.
lock
Adminovi bude důrazně domluveno, jak se má na serveru chovat a jak v podobné situaci postupovat.
Ban neoprávněný.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1