Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Base Buildier 1 / Patress / GhOsT/A/

Příspěvekod GhOsTiK » 26 srp 2015, 19:40

1

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem eXatronik|Patress|SVK.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : GhOsT/A/
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [Blokovani / Lezeni do ciziho tunelu] + Garlinov bonus '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 33989325 '
[AMXBans] Tva IP : ' 95.105.133.159 '
[AMXBans] ===============================================

2

Popis o čom alebo čo sa vlastne stalo : Hral som BB1 cca 9:30 išiel som pozerať film a seriál, potom prídem za PC a idem hrať base buildier 1 vidím online na steame kamoša tak sme si šli zahrať. Bola ešte mapa school... potom sa zmenila na anquity a hneď 1 kolo tam bol cheater neviem presne jeho meno tuším nejaké číslice to nieje podstatné ten tam behá celé dni. Spať k situáci stávame si kabinu tunel pred spawnom na mape anqitity mal som 1 block len pre informáciu. Na servery je stále patress - admin a staváme máme antibhop ,podlahu a blokujeme si tunel v tom príde cheater a začne nám tam stavať a písať a spamovať "Mal som prvý block vypadnite nemáte tu čo hladať" Začal nám to blokovať a smiať sa nám. Medzi tímto celý čas kričím do voicu na admina patressa že tu je blocker a rozoberá nam tunel a blokuje nás z blokmi. Mimochodom to bol ten čo tam bol 15 minut zo speedhackom a patress nič. Začne sa kolo na zombie umieram po 5tich sekundách keď sú vypustený zombíci a čuduj sa svetu dostanem BAN za BLOKOVANIE ?? A lezenie do kempy?? Následne sa tam pekne zabávali a cheater sa tam vysmieval a admin stále nič nezareagoval. Následne kamoši volali PATRESA na teamspeak alebo nech si ma pridá na steam a nepridal aby sme si to mohli vysvetliť a dalej sa zabávali.

Dôkaz z chatu: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... =&page=226
Postupujte nižšie 225,224 chat z tej udalosti.

3

Áno som uživatel EVIP.
GhOsTiK
Pokročilý
Pokročilý

Base Buildier 1 / Patress / GhOsT/A/

od Rumcajz » 26 srp 2015, 19:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Base Buildier 1 / Patress / GhOsT/A/

Příspěvekod Garlin » 26 srp 2015, 19:55

poprosim admina nech si obhaji ban. aby mohla ostat perma.
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod GhOsTiK » 26 srp 2015, 19:58

A velmi ho poprosím o to aby mi vysvetlil sitáciu začo mi dal ten ban keď mu na servery behal speedhacker a SVETOVY NICITEL TUNELOV a prosím si aj dôkaz.
GhOsTiK
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Garlin » 26 srp 2015, 20:04

GhOsTiK píše:A velmi ho poprosím o to aby mi vysvetlil sitáciu začo mi dal ten ban keď mu na servery behal speedhacker a SVETOVY NICITEL TUNELOV a prosím si aj dôkaz.

Troska sa schlad lebo to zamknem rovno.
Obrázek

Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod GhOsTiK » 26 srp 2015, 20:08

hm ja som kľudný iba som tam nemusel dať capslock =D
GhOsTiK
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod pato8520 » 27 srp 2015, 17:26

česť.. .:) takže k tvojmu banu .... mne osobne si vliezol do kempi zatial čo som si ja riešil nejáké veci na webe medzi tými 30 sekundami co mám cas robit si čo chcem ... bol som dohodnutý z hračou sierdesto z ktorym tam hravam stale .... nasledne sa pozrem a ty v mojej kempe ... tak prečo ti nedať ban vsak ? cely cas sa tu riesia tieto veci ohladne porusovania pravidiel a aj tak ich stale porusujete ... som rad ze to niekto ako Garlin zobral do svojich ruk na kolko my tu svojich HLSA nemame takmer 2 mesiace .... dobre viete ze prave za posledne dva tyzdne sa to vsetko riesi cez perma bany aby ste sa vy problemovy hraci alebo ako to povie Garlin (gangy) stale nezgrupovali a neporusovali pravidla tym ze sikanuje hracou urazate a nadavate im po pripade sa im vysmievate ked ih zabijete .... myslim si ze uz ste mali dost casu ma spoznat na kolko som tu uz nejaky ten rok a mohli by ste vediet ze nie vsetko riesim cez ban ale da sa to aj slay/kick .... ale naco ? ked ti dam slay sa len vysmievate a dalej rypete do adminov ... nakolko TY patris medzi tych hracou tak v danej chvili som sa ti rozhodol dat ban :) a to ze uz to Ujo Garlin zariadil podla seba tak to uz len preto aby ste vedeli ze nie sme tu pre srandu králikov ale preto aby sme pomahali tym hracom ktorych VY neustale ponižujete a vytahujete sa nad nimi .... 2. Ktomu banu co vravis ze som ho neriesil ... bol som v specte asi 15 minut a to len preto aby som videl ze ci to ten dany hrac ma ... sice pisal do chatu ze vam nemam verit a podobne veci ... ale aj tak som tam isiel a sledoval som ho spolu zo sierdestom aby sme si to potvrdili či ho ma alebo nie -..... nech sa paci tu je odkaz na ten ban ----->http://www.gamesites.cz/amxban/Basebuilder_servers/ban_list.php?bid=3711<---- .... to je odomna vsetko ... nabuduce si rozmysli co kde a hlavne komu lezies niekde kde nemas ...
]
pato8520
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Garlin » 27 srp 2015, 17:36

Ban opravneny, ostava perma.

LOCK
Obrázek

Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Unban Žádost