Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[vyřešeno]Pro Dwandy

Příspěvekod Marezak123 » 27 srp 2015, 21:07

Mám počítač,Windows 7,Nonsteam, problém se začal objevovat hned po instalaci. Stáhl jsem si Cs 1.6 normálně z vašeho webu. Nainstaloval jsem to a potom jsem dal konec v instalačním okně (nevím jak to nazvat) a hra se spustila. Jenomže potom co hru vypnu , tak už nejde zapnout. Po instalaci se mi na plochu přidali tyto dva zástupci: Counter-Strike 1.6 Fusion a CS 1.6 Servery. Tuším , že je to vše správně, ale po spuštění aplikace Counter-Strike 1.6 Fusion mi najede na setinu příkazový řádek (Doufám že to je příkazový řádek) a potom hned zmizí a nic se nestane. Pokud to spustím přes správce , napíše to tohle: "Systém Windows nemůže najít položku hl.exe. Ujistěte se , zda je název zadán správně, a akci opakujte." Nevím si s tím rady , psal jsem už někomu jménem SponErko a taky nevěděl , ale řekl mi , že se mám obrátit na Vás, že prý jste v tom expert :). Tak předem díky za odpověď a prosím , jestli by jste mi mohl odpovědět do soukromých zpráv , nevyznám se tady moc v tom fóru. Díky
Marezak123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[vyřešeno]Pro Dwandy

od Rumcajz » 27 srp 2015, 21:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pro Dwandy

Příspěvekod 21lukas03 » 28 srp 2015, 05:38

Ahoj,

Dwandyho som informoval......
Kým sa ti sem vyjadrí, skús nájsť zložku,
kde je hla nainštalovaná a nájsť súbor hl.exe a spustiť hru cez tento súbor :)
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
21lukas03
Spamer
Spamer

Zpět na Rady a návody