• Stránka 1 z 1
PS4 or Xbox One what is better perfomance?
Čauko. Veľa ľudí sa ma na niečo pýtalo ohľadom konzoli ja tak isto. Veľa ľudí tvrdí niečo iné, alebo sú veľmi zaujaté danou konzolou, pretože uvediem príklad. Niekto vlastnil PS3 tak si kúpi PS4 ale hovorí, že xbox je shi* lebo v živote na ňom nič nehral. V tejto diskusii by som to chcel prejsť, nejaké flejmy na danú konzolu. Vychádzam z danej situácie, chcel by som si užiť herný zážitok, ostré farby, realistické farby a hlavne čo chcem aby to malo čo najlepší anti-aliasing. PS4 or Xbox one. To je dnešná téma, čo si ľudia chcú kúpiť nejakú konzolu a nevedia si vybrať. Ja som čítal niečo na refresheri ale stále si neviem pomôcť a neviem si vybrať, avšak videl som jedno videjko na ktorom jednozačne malo krajšie farby aj stromy, odlesky xbox one. Na tomto videu sa mi zdá, že PS4 je zadymená, nejasná vyblednuté farby, dalo by sa to po prípade tejto kúpy(PS4) nastaviť také isté farby ako na xbox one? Čo si myslíte, čo by bolo lepšie pre vás, pre vašú domácnosť a čo si viac užívate. Mňa osobne nadchýna grafika, rýchlosť danej hry a hlavne tie farby. Dávam vám sem jedno video na dané konzole alebo vám dám viac a potrebujem sa rozhodnuť. Stále platí žiadny hate nejaké bullshity tu písať na danú konzolu. LEN a len normálne vyjadrenia, prečo ZA a prečo NIE. A ešte by som zabudol doplniť. Hrajem prevažne GTA V, BF3, BF4, Mafiu chcem hrať určite a nejaké spoločenské hry ako nejaké rayman atď...
- Kód: Vybrat vše
https://www.youtube.com/watch?v=Ax23zu9-t4U
https://www.youtube.com/watch?v=UsMJUR1vtSc
https://www.youtube.com/watch?v=5z6ONWZ7etA
https://www.youtube.com/watch?v=9tdG7xC4SLc
- Krantz
- Amatér
PS4 or Xbox One what is better perfomance?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: PS4 or Xbox One what is better perfomance?
PS4 a xbox one majú viac menej totožný hw od AMD. (apu t.j. cpu + gpu v jednom čipe). Každopádne PS4 má vyššie predaje.
e.zima: v konečnom dôsledku obraz vidíš na TV alebo monitore a on môže za to ako obraz vyzerá. (biedna TV biedny obraz ...) -> tu vzniká ten rozdiel v podaní obrazu.
========================================================================================
Pokiaľ hru schválne "nepoškodia" od výroby, bude mať vždy lepší obraz na PC. (kategórie aspoň mainstream)
e.zima: v konečnom dôsledku obraz vidíš na TV alebo monitore a on môže za to ako obraz vyzerá. (biedna TV biedny obraz ...) -> tu vzniká ten rozdiel v podaní obrazu.
========================================================================================
Pokiaľ hru schválne "nepoškodia" od výroby, bude mať vždy lepší obraz na PC. (kategórie aspoň mainstream)
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Doporučuji PS4.
-
Ekblad - Zkušený
Ekblad prečítaj si to celé. Napísal som, aby si napísal prečo za a prečo proti. PS4 je mi jedno či má väčšie predaje ide mi o kvalitný obraz. BTW na tom 10 minutovom videu to bolo na tej istej TV robené. Proste PS4 akoby mala biedne farby.
- Krantz
- Amatér
Četl jsem to. PS4 je ve všem lepší, dokáže zobrazit Full HD atd.. zatím co Xbox One jen nějakých 900p nebo kolik.. PS4 má víc výkonu, Xbox možná víc služeb ale to je vše. Podle mě pro hráče je jednoznačně lepší volba PS4, tam je myšleno hlavně na hráče a ne tolik na peníze jako u Microsoftu.
-
Ekblad - Zkušený
Vzal bych XBOX. Má o něco málo lepší CPU, ale to není podstatné. Podstatnější je to, že XBOX má o hodně lepší barvy než PS4 a lepší prostředí.

-
S3L3BRYT4K - Kazatelův učeň
Já bych šel do XBOX. Každopádně, každému vyhovuje něco jiného. Někdo ti řekne, že lepší je XBOX a někdo, že PS4. Vyber si to, co ti více vyhovuje.
Názory tu máš, LOCK.
Názory tu máš, LOCK.

PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
-
FatalWiruS - Profesionál
• Stránka 1 z 1