• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Help z cskom
Prosím neviete čo sa mi deje z cskom je to divne ale ked kliknem hociake pismenko napr. C a mne hned presmeruje na iny server čo s tym ?
Keď viem rád pomôžem 

-
sNuiL - Pokročilý
[vyřešeno] Help z cskom
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Help z cskom
Zdar, jdi do složky cstrike a smaž config.cfg, userconfig.cfg a autoexec.cfg. Potom to zkus znova.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
SponErko píše:Zdar, jdi do složky cstrike a smaž config.cfg, userconfig.cfg a autoexec.cfg. Potom to zkus znova.
i když mi to poažuješ za spam, ale userconfig bych nevymazával..

niggach
-
PeTrCz - Drbna
Tak nevím, proč mi někdo můj příspěvek přepsal, snažil jsem se pomoct, tak vůbec nechápu, co jsem udělal špatně.

E.by LoveYou Protože tady píšeš to, co tady už dávno napsal sponerko..

E.by LoveYou Protože tady píšeš to, co tady už dávno napsal sponerko..
Tom - Swaghetti 

-
tomka18 - Pokročilý
To je divný.. V jaké složce to hledáš ?
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Normalka: D: / Program files x86 / steam / steamapps / common Half life csstrike
Keď viem rád pomôžem 

-
sNuiL - Pokročilý
Ahoj,
zkusím poradit znovu, pokud mi to mr. LoveYou nepřepíše znovu.
Jen jsem se chtěl zeptat, jestli jsi žkoušel reinstall, protože mě se to taky stalo a pomohlo mi to.
zkusím poradit znovu, pokud mi to mr. LoveYou nepřepíše znovu.

Tom - Swaghetti 

-
tomka18 - Pokročilý
Ahoj,
dobře, to je škoda, mě to vážně pomohlo. Ještě mě napadá další řešení, ale záleží na tom, kolik věcí máš nabindovaných. Do konzole můžeš zadat příkaz "unbind all", který odbinduje všechny tlačítka. Potom, co to uděláš, stačí jen zajít do nastavení, dát "Reset To Default" a případny odlišnosti od defaultního nastavení ručně nastavit nebo znovu nabindovat.
To už by mělo být definitivní řešení

dobře, to je škoda, mě to vážně pomohlo. Ještě mě napadá další řešení, ale záleží na tom, kolik věcí máš nabindovaných. Do konzole můžeš zadat příkaz "unbind all", který odbinduje všechny tlačítka. Potom, co to uděláš, stačí jen zajít do nastavení, dát "Reset To Default" a případny odlišnosti od defaultního nastavení ručně nastavit nebo znovu nabindovat.
To už by mělo být definitivní řešení

Tom - Swaghetti 

-
tomka18 - Pokročilý
Vyřešeno, lock.
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1