• Stránka 1 z 1
Migroši
Zdravím hoši.
Chtěl bych vědět, co si myslíté o Imigrantech z Afriky a o zemích jako je Syrie (Allahu Akbar)
Pár imigrantů už se tu zabydlelo, hned vedle cigánů, tak doufám, že jim dají pokouřit. To
co jsem slyšel, že budou mít zdarma byt a že budem platit větší daně bych jim to přal.
A kté syrii, chodím na stranky WikiL*aks atd kde jsou videa tohoto tipu a maji čím dál víc lépe
sestříhané a upravené videa jak z holywoodu, skoro bych řekl, že to natačí Amerika z nějakého
důvodu. (Myslím že tu snad každý viděl popravu a následně křičení Allahu Akbar
). Bylo by dobré
kdyby se někdo našel, kdo tomu více rozumí a podal nějaké dobré informace
Chtěl bych vědět, co si myslíté o Imigrantech z Afriky a o zemích jako je Syrie (Allahu Akbar)
Pár imigrantů už se tu zabydlelo, hned vedle cigánů, tak doufám, že jim dají pokouřit. To
co jsem slyšel, že budou mít zdarma byt a že budem platit větší daně bych jim to přal.
A kté syrii, chodím na stranky WikiL*aks atd kde jsou videa tohoto tipu a maji čím dál víc lépe
sestříhané a upravené videa jak z holywoodu, skoro bych řekl, že to natačí Amerika z nějakého
důvodu. (Myslím že tu snad každý viděl popravu a následně křičení Allahu Akbar

kdyby se někdo našel, kdo tomu více rozumí a podal nějaké dobré informace

-
WizEnchikO - Pokročilý
Re: Migroši
Ať táhnou odkud přišli...
-
SirCechro - Mistr
SieurDesto píše:Nechci je v ČR. Pokud budou mimo ČR tak mě nezajímají.
Aloha Snackbar!
Přesně tak, co je nám po tom? Akorát jim zase bude stát platit z našich daní, dávat jim bydlení, stravu apod a oni nám tu naoplátku dělat bordel... jak prosté...

-
SirCechro - Mistr
Mají svoje územi, tak tam mají zůstat..
To, že nemůžou za to, kde se narodili, to mě opravdu mrzí, ale je to poté hloupost rodičů.
R.I.P
To, že nemůžou za to, kde se narodili, to mě opravdu mrzí, ale je to poté hloupost rodičů.
R.I.P

Anime ani Manga, nejsou smyslem života,, Ale dokáží nám ukázat jeho význam.. Anime je cesta životem, a život je zobrazen v Anime..
#eVIP - BaseBuilder #3, Dust Only #1, Furien #1
#VIP - Knife #2, Knife #5, Furien #4, JailBreak #5, Website, Teamspeak
#eVIP - BaseBuilder #3, Dust Only #1, Furien #1
#VIP - Knife #2, Knife #5, Furien #4, JailBreak #5, Website, Teamspeak
-
Tatsumi - Zkušený
Hovorte si čo chcete. Sú to ľudia a niečo takéto http://www.ta3.com/clanok/1068116/v-nak ... encov.html by ste nepriali nikomu. Majú deti, sú rodičia, ja mám sám dcérku ktorá ma 2 roky a v prípade že by tu vypukla občianska vojna a utekal by som prečo aby som zachránil jej život načakal by som takýto osud.
-
VoLdEmOrD - Sponzor
Dobre, a teraz mi povedz, kolkým z tých migrantom ide vážne o život ? Polovicu z nich tvoria len ekonomický migranti a špekulanti, ktorý zneužívajú situáciu a chcú sa dostat do nemecka, franzúzka, Británie a severských krajín a dostat azyl. V taliansku a balkánskych krajinách nieje vojna, tak prečo neostanú tam ? Prečo chcú ist do najvyspelejších krajín europy ? zo strachu to asi nebude. V slovenských, madarksých, českých, rakúskych azylových táboroch majú strechu nad hlavou, teplo, a teplú stravu a napriek tomu robia vzbury lebo chcú ist do nemecka, toto nieje o strachu o životy.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Treba im pomôcť, no otázka však je, kolko z nich môže byť napojených na teroristické organizácie. Je velmi ťažké to preveriť. No treba sa zamyslieť ako by sme sa na ich mieste zachovali my....určite by sme sa chceli zachrániť spolu s našimi rodinami. Myslím,že na túto "imigrantskú" otázku sa nedá zaujať jednoznačné stanovisko, keďže každá myšlienka otvára nové možnosti uvažovania na spôsob : čo keby, čo ak.....
-
Ivankaaa - Zkušený
• Stránka 1 z 1