• Stránka 1 z 1
BB1 - wtf cryzesek ????
BB1 - cryzesek
Toš normálně sem si postavil SÁM kempu před spawnem a pak sem napsal do chatu "spawn volno" prišel hřáč prazdnota tak sem ho pustil a v zapětí co sem si full nakupil sem dostal ban za "Blokování/Lezení do cizího kempu" což absolutně nechápu protože sem nikoho neblokoval , a kemp byl pouze můj !!
Ban je sice jen na hodinu ale chci řádné vysvětlení !!!!
Toš normálně sem si postavil SÁM kempu před spawnem a pak sem napsal do chatu "spawn volno" prišel hřáč prazdnota tak sem ho pustil a v zapětí co sem si full nakupil sem dostal ban za "Blokování/Lezení do cizího kempu" což absolutně nechápu protože sem nikoho neblokoval , a kemp byl pouze můj !!
Ban je sice jen na hodinu ale chci řádné vysvětlení !!!!
-
clark23 - Amatér
BB1 - wtf cryzesek ????
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BB1 - wtf cryzesek ????
Nahlášen jsi byl zde =>https://www.gamesites.cz/forum/ukf-alias-black-alias-death-ktm-t99267.html
Opět budeš kazit někomu hru tak jsi tě vezmu osobně do parády na serveru a to se budeš divit jaké pauzi si budeš dávat(ps: Bylo více takových jako ty a už nejsou
).Cryzysek
Opět budeš kazit někomu hru tak jsi tě vezmu osobně do parády na serveru a to se budeš divit jaké pauzi si budeš dávat(ps: Bylo více takových jako ty a už nejsou

Temná osobnost ZM Sekce.
-
cryzysek - Zkušený
Jojo to sis pak jenom našel důvod protože kdyby to bylo čistě za to tak mě ho dáš už dáááávno.
A jinak bych byl rád kdyby sis mě vzal do parády , "pane" ze Zábřehu
Lock.
A jinak bych byl rád kdyby sis mě vzal do parády , "pane" ze Zábřehu

Lock.
-
clark23 - Amatér
Skoda, ze ten ban uz neni aktivni, bych ti ho mile rad prodlouzil. No nic mene ban je opravneny a stiznost neopravnena. Priste bud hodny, protoze by ti Jezisek nemusel na blizici se Vanoce donest darky. Na zlobive deti Jezisek kasle.
Lock.
Lock.

-
KOFOLA - Spamer
• Stránka 1 z 1