• Stránka 1 z 1
Pomoc
Mám taky poblem je to taky program čo proste nedokažem ho odinštalovat lebo ho nenajdem medzi odinštalovanymi programmy ale našiel som ho http://prntscr.com/8alhu9 a neviem čo s tym ked to nechce odstranit. proste čo s tym help
Keď viem rád pomôžem 

-
sNuiL - Pokročilý
Re: Pomoc
Klikni na Počítač, nahoře klikni na Odinstalovat nebo změnit program a tam si vyber daný program a dej Odinstalovat nebo změnit.

PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
-
FatalWiruS - Profesionál
No ale problem je v tom že ten program tam neni našiel som ho pomocou Spravcu uloh pak procesy a tak nejaky fakt čudný činsky program a chcem to cele smazat ale nechce mi to povolit zmazanie je to v tom druhom linku. Ked tak
Keď viem rád pomôžem 

-
sNuiL - Pokročilý
Kontaktuj mě na TSku a pošli mi odkaz na toto fórum, ať vím, o co se jedná.
-
FatalWiruS - Profesionál
Byl jsem na něm napojený přes teamviewer a stáhl si čínský program z čínských stránek bez antivirového programu. Podle mě mu tu odinstalaci blokuje virus.
[DOPORUČENÍ]
Zkus si pořádně vyčistit počítač od virů a poté si nainstalovat nějaký antivir. Tutoriál ZDE.
A pokud to nezabere, tak přeinstaluj windows. Jak jsem to včera u tebe viděl, tak se ani nedivím, že ti v PC něco nefunguje, jak má.
Když si to přeinstaluješ, tak po špuštění windowsu si nainstaluj antivirus.
[DOPORUČENÍ]
Zkus si pořádně vyčistit počítač od virů a poté si nainstalovat nějaký antivir. Tutoriál ZDE.
A pokud to nezabere, tak přeinstaluj windows. Jak jsem to včera u tebe viděl, tak se ani nedivím, že ti v PC něco nefunguje, jak má.
Když si to přeinstaluješ, tak po špuštění windowsu si nainstaluj antivirus.
-
FatalWiruS - Profesionál
Určite ti to drží nejaký proces a nejde ti ho vypnúť kedže v službách toho "programu" bude že hneď opätovne naskočí ale dá sa toho jednoducho zbaviť e. JakubS0n: Zbytek věty odstraněn.
e. JakubS0n: To, co si napsal, je absolutní hloupost. Už sem ti to smazal. Antivirus je potřebný, ikdyž nestahuješ. Nikdy nevíš, co se na té stránce může šířit. Už, když si stáhneš pozadí, tak v tom ůže být virus. Příště si prosím nech takové rady od věci. Díky
e. JakubS0n: To, co si napsal, je absolutní hloupost. Už sem ti to smazal. Antivirus je potřebný, ikdyž nestahuješ. Nikdy nevíš, co se na té stránce může šířit. Už, když si stáhneš pozadí, tak v tom ůže být virus. Příště si prosím nech takové rady od věci. Díky
-
f4t4l1ty - Vítěz Tipovačky
Já jsem ti včera řekl, co máš udělat. Zamykám. V případě problému mi napiš pm.
-
FatalWiruS - Profesionál
• Stránka 1 z 1