Porušuje nekdo pravidla na Fun serverech? Sdělte nám to zde.

PAintball 1/ TXT

Příspěvekod Domisek521 » 03 zář 2015, 20:05

Server: Paintball 1
Nickname porušujícího: Dvojctihodny Mistr El
Čas porušovaní: 20:55
Důkaz: http://leteckaposta.cz/567383963
SteamID: VALVE_0:0:949396281
Screenshot SID: https://ctrlv.cz/8KY4
Váš pohled na situaci: Tento hráč už byl v minulosti zabanován za lezení na TXT.

Děkuju s Pozdravem Head.
Domisek521
Amatér
Amatér

PAintball 1/ TXT

od Rumcajz » 03 zář 2015, 20:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: PAintball 1/ TXT

Příspěvekod MistrEl » 03 zář 2015, 20:58

Dobrý den, rád bych se vyjádřil k tomuhle nahlášení, protože já hraji za nick Dvojctihodny Mistr El. Nechápu proč zrovna jenom mě nahlásil za TXT ale pokud někdo z vás hraje na paintballu, tak ví, že tu římsu používá víc Vip hráču a nikde jsem neslyšel ani neviděl že by tam někdo nesměl být. Navíc jsem tam byl maximálně pár sekund a potom jsem šel dolů, jak je vidět na demu. Ještě chci podotknou že Screenshot nefunguje a že jsem nikdy nebyl banován na Gamesites za jakýkoliv prohřešek (Kromě jedné události za kterou jsem se omluvil) co se týče WH, AB ,SH, Kempení, urážky apod. Takže nevím kde autor vzal myšlenku že jsem byl už banován za TXT. Ještě jedna věc: mapa buzzkill je asi jediná mapa kde se nedá furt kempit a já tam využívám všeho co můžu, což může dotvrdit i pár lidí co tam hrají.
MistrEl
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Domisek521 » 03 zář 2015, 22:11

MistrEl píše:Dobrý den, rád bych se vyjádřil k tomuhle nahlášení, protože já hraji za nick Dvojctihodny Mistr El. Nechápu proč zrovna jenom mě nahlásil za TXT ale pokud někdo z vás hraje na paintballu, tak ví, že tu římsu používá víc Vip hráču a nikde jsem neslyšel ani neviděl že by tam někdo nesměl být. Navíc jsem tam byl maximálně pár sekund a potom jsem šel dolů, jak je vidět na demu. Ještě chci podotknou že Screenshot nefunguje a že jsem nikdy nebyl banován na Gamesites za jakýkoliv prohřešek (Kromě jedné události za kterou jsem se omluvil) co se týče WH, AB ,SH, Kempení, urážky apod. Takže nevím kde autor vzal myšlenku že jsem byl už banován za TXT. Ještě jedna věc: mapa buzzkill je asi jediná mapa kde se nedá furt kempit a já tam využívám všeho co můžu, což může dotvrdit i pár lidí co tam hrají.

Takže za
1. Když jsem tě postřehl, že neustále lezeš na TXT na Buzzkill.. Je jasné, že tam leze více lidí, ale viděl jsem jen tebe.
2. Pokud píšeš, že si nebyl zabanovan v minulosti za TXT, tak se koukni trochu níže, nebo do historie tvého nicku.
3. Kempil si tak neustále, na demu neni vidět, že tam seš déle. Také, jsem tě asi 5x upozorňoval, že je to TXT, jelikož si neodpovídal.. Psal jsem jak do chatu, tak i do pošty .. Ty si nereagoval.
Takže si promysli to, než něco napíšeš. A hlavně pravdivě.
Domisek521
Amatér
Amatér

Příspěvekod MistrEl » 04 zář 2015, 18:08

Ano potom jsme si všiml že jsem byl banován i když jsem o tom ani nevěděl.. prostě nic..
Za 1. ty ani NIKDO JINÝ mě neupozorňoval že to je txt a že se tam nemůže lézt
Za 2. pokud tyto tvrzení říkáš tak chci nějaký důkaz PROTOŽE MĚ TO NIKDO DO CHATU ANI DO ZPRÁVY NEPSAL
Za 3. jediný kdo my něco psal byl jeden člověk který my říkal akorát že mě někdo nahlásil a řekl kde je TXT takže si ho provně srovnej v hlavě než začneš psát NEJAKÉ NESMYLSY

To, že neznáš pravidla serveru tě neomlouvá jestli chceš tak na tomto odkazu máš seznam textur. Aby si pro příště věděl co smíš či nesmíš. post508902.html#p508902

Pravidla, seznam textur a dokonce i seznam adminů s jejich aktivitou, odkazem na hlstat a se steamem mas vše zde na webu.

Na demo se podívám až budu mít čas a pak dám konečný verdikt.
MistrEl
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Forst » 04 zář 2015, 20:10

MistrEl píše:Ano potom jsme si všiml že jsem byl banován i když jsem o tom ani nevěděl.. prostě nic..
Za 1. ty ani NIKDO JINÝ mě neupozorňoval že to je txt a že se tam nemůže lézt
Za 2. pokud tyto tvrzení říkáš tak chci nějaký důkaz PROTOŽE MĚ TO NIKDO DO CHATU ANI DO ZPRÁVY NEPSAL
Za 3. jediný kdo my něco psal byl jeden člověk který my říkal akorát že mě někdo nahlásil a řekl kde je TXT takže si ho provně srovnej v hlavě než začneš psát NEJAKÉ NESMYLSY

To, že neznáš pravidla serveru tě neomlouvá jestli chceš tak na tomto odkazu máš seznam textur. Aby si pro příště věděl co smíš či nesmíš. post508902.html#p508902

Pravidla, seznam textur a dokonce i seznam adminů s jejich aktivitou, odkazem na hlstat a se steamem mas vše zde na webu.

Na demo se podívám až budu mít čas a pak dám konečný verdikt.

To, že neznáš pravidla serveru tě neomlouvá. Seznam textur, seznam adminů atp.. máš tady pod tímto odkazem -> post508902.html#p508902 nalezneš zde spoustu užitečných rad jak se vyvarovat banu, jak se na serveru chovat a jak na serveru hrát.

Na demo se podívám až budu mít čas, pak napíšu konečný "verdikt."
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
Forst
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod MistrEl » 04 zář 2015, 22:48

Ale zajímavé je že v obou případech jsem byl nahrán já a ne i někdo jiný :)
MistrEl
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod RickGS » 05 zář 2015, 11:42

Jen doplním, že jsem tě i já dnes viděl na textuře a když jsem ti řekl slušně "slez dolů, je to txt" tak si mi odpověděl "není" a lozil jsi tam pořád. Sám víš o čem mluvím na mapě pb_forest viď ? A víc tu nespamujte a počkejte na vyjádření Dyrose.
RickGS
Drbna
Drbna

Příspěvekod Forst » 06 zář 2015, 09:26

Zabanovany, diky za nahlaseni. Lock.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
Forst
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Zpět na Fun Servery