• Stránka 1 z 1
Multihack/GunGame
- GunGame #2
- Black The Fall _
- okolo 20:50 (6.9.2015)
- http://leteckaposta.cz/866608634 (ss sid + demo)
- Já myslím, že je to celkem jasný aimbot, byly i případy, kdy jsem zvažoval wallhack. Jinak borec je samozřejmě VIP a má Steam. Doopravdy nechápu.
- Black The Fall _
- okolo 20:50 (6.9.2015)
- http://leteckaposta.cz/866608634 (ss sid + demo)
- Já myslím, že je to celkem jasný aimbot, byly i případy, kdy jsem zvažoval wallhack. Jinak borec je samozřejmě VIP a má Steam. Doopravdy nechápu.

Tom - Swaghetti 

-
tomka18 - Pokročilý
Multihack/GunGame
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Multihack/GunGame
Ano, vidím tam sebe, ale nic víc a když za ty léta (viz. steam) hraji, tak vnímám hru, když mě někdo zabije spoza rohu, tak vím, že ho tam zase najdu a nemusím ho ani vidět. Děrování je matka moudrosti a tak to také používám. Zatím si nikdo kromě tebe nestěžoval a když si tam hrál, byl tam i Owned a nemyslím si, že by měl se mnou nějaký problém a to je také admin.
Víc k tomu nemám co dodat. Spustlik
Víc k tomu nemám co dodat. Spustlik
To co nemáš rád, nedělej druhým, protože nikdy nevíš, kdy a jak ti to vrátí 

-
Spustlik - Amatér
Ahoj,
tohle bohužel není to demo, co jsem chtěl ukázat a není z něho nic jasné. Za to se omlouvám, ale promiň, nevěřím ti ani nos mezi očima (teda aspoň včera jsem to tak měl), a pokud vše bylo "legit", tak smekám klobouk, ale opravdu tomu nevěřím. Prozatím se ti omlouvám a můžete to locknout.
tohle bohužel není to demo, co jsem chtěl ukázat a není z něho nic jasné. Za to se omlouvám, ale promiň, nevěřím ti ani nos mezi očima (teda aspoň včera jsem to tak měl), a pokud vše bylo "legit", tak smekám klobouk, ale opravdu tomu nevěřím. Prozatím se ti omlouvám a můžete to locknout.
Tom - Swaghetti 

-
tomka18 - Pokročilý
Tak to sorry, ale omlouvat se a psát, že nevěříš nos mezi očima je poněkud zvláštní, tak mi sem dej to správné demo, kde je to vidět, nebo raději nepiš! 

To co nemáš rád, nedělej druhým, protože nikdy nevíš, kdy a jak ti to vrátí 

-
Spustlik - Amatér
Na tvojí žádost zamykám.
Pokud máš demo jak cheatuje, tak ho sem dodej. Do doby co to bude oprávněné, nikoho raději neobviňuj
Pokud máš demo jak cheatuje, tak ho sem dodej. Do doby co to bude oprávněné, nikoho raději neobviňuj

-
Smokeyy - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1