Zde žádejte o Unbany na TeamSpeaku

peklo 2.čast

Příspěvekod 1Fenomen1 » 07 zář 2015, 15:09

Takže keďže ste mi nato dali lock tak dám pokracovanie

Milý peklo si priamy dôkaz toho že príroda ma zmysel pre humor.

Začneme asi od začátku je to jeden obrovskej bullshit čo si napísal tak tedy začnem a poradne se rozepísu :-) Co se stane na gatheru to tam aj ostane! ja som tam prišiel za tebou? ty si tam prišiel zamnou, ja som si skladal gather nie ty je mi fuk že si GM a gather si hraješ len z adminmi v svojej roomke! (btw otom že chodíš na servere kde maju už iný rozohratý server a kickujes ich forfun otom pomlčím).

Dále

-Ty si zklamal že se chováš jako dítě totalní kid. :- wtf? nechápu ani kde si to nabral keď na ts prídem raz za čas a aj to sedim v DJ roomke a posloucham dobrého DJ ktorý sice neni HL.DJ ale aspoň mu nešrští mikrofon ako Hl.DJ

-ale to už přešlo hranici já si na tebe sbíral všechny věci které si dělal jak na Gatheru tak na teamspeaku a další :- Sem snima sem samé ucho čekam to v podobe dema,ss máš namne vieci poď domne ukaž se jakej seš chlapak z pravama

-byly ti odebráné práva a už si myslíš že co? že na TeamSpeaku budeš hrát největšího frajera že sis nechal odebrát práva? nikoho nezajimáš to si pamatuj :- Tohle je dalši ulomek tvé fantazie,zamysli se nad sebou chlapečku blba keď sa ma niekto spíta kde mam práva? tak ho mam poslať do piče? nemôžem mu napisať že som si ich nechal odobrať asi ťa štve tá vec že nikdy nebudeš lepší admin ako ja! si jenom ufnukanej trápnej človiečik kterej neustale pláče a pak keď nema čo povedať dáva hneď ban.

-jak se chováš k lidem ty, tak se budou chovat lidi k tobě :- vždyť te skoro ani neznám a nikdy som sa ktebe ani neozival preto že viem aký si ukvičený.A navíc je smutne že sa furt smeješ sám zo seba a myslis si ze si mistr vtipálek aj stvojim spoločníkom jankom.

-Blbost dělaš jak na Gatheru tak všude kde jen vlezeš :- jak to ty môžeš vedieť keď gathere somnou ani nehraješ ty tu ikonku máš iba forfun

-to ty si sam sobě velký problém který by se měl vyřešit, a vyřešil sem ho já tady tím že si dostal ban na 1 den :- jn vyrisil si ho tým ze nevieš ani začo si dal ban

-můžeš být rád že ten ban byl odemně, protože byto dřív a nebo pozdějí udělal někdo jiný a pochybuji že by to bylo jen na jeden den :- Nikdo jiný by mi ban nedal pretoze vie ze nato nemá dôvod (btw už tu vidim tie vymislene dôvody od nejakeho mudrce(

-stvým přístupem byl ho dostal o hodně delší tomu věřím :- veríš špatne

-celkově mě si fuk a nemám zapotřebu si na tebe zasedat:- to fuk si tu ty mne nie ja tebe keby som ti fuk tak si ma nemovujes do roomkach a nedelaš ze sebe frajera

-[b]byl si v pohodě týpek, pak ses začal chovat jak děcko
:- ked niekomu začneš písať že sa choval ako decko zamysli sa nad tým kto stále plakal a posmieval sa Cheater,scripter, hraješ jak debil) a pritom si mu nikdy to nepovedal do oči aspoň keby si bol taky frajer a povedal mu to do oči ale za chrptom seš trapnej.

-nezapinej teamspeak :- Nebo co ? udeláš další vec za ktorou se strapniš btw dať ban na deň zato že v radiu bola debata a tam padla otazka šo si mysliš o holkach na GS? a odpoveď ze si nejaká holka omata admina okolo prstu a dostane hneď práva tak to ne a ja som potom napísal slušne do chatu Nechcem nikoho urážať ale ako didina pochybujem ze keby nebola peklova priatelka dostala by hl.dj sú tam určite ľudia ktorý si to zaslúžia oveľa viac. Raz na porade si zapotil Didinka chodi do práce a ktomu do školy nemá nato čas ale pritom predtým si povedal keď nato nemáte čas tak nezaberajte miesto a o mesiac nato boom HL.DJ mne je celkovo šuma fuk kto je hlavný dj len ma zaujíma jak môžeš byť taký kus vola

-a nebo si ho zapni a běž do roomky s někým koho neotravuješ a kdo se o tebe zajimá:- ja to nepotrebuji ty sam dobre vieš že ty nikoho nezaujímaš a jak prideš do roomky tak každy odchadza sam si prišiel na TS a začal si sa chvalit jak DJ mal v roomke 50 ludi ty si prisiel vypol si mu mikrofon a hral svoje a pritom skoro každý odisiel trošku trapas

edit:-Doufám že si to konečně pochopil, a doufám že si tak gramotný že si došel až k této větě pác a pus

btw kludne si sem dotiahni kamošov ale takých ktorých poznam a hral som snimy
1Fenomen1
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

peklo 2.čast

od Rumcajz » 07 zář 2015, 15:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: peklo 2.čast

Příspěvekod Pekloo » 07 zář 2015, 15:13 VIP

Jediná věc kterou ti můžu napsat je
že si totalní smeták, možná i to koště , vyjadření si dostal dole v topiku

Psat něco takového co sem psal ja v minulem topicu je trapné asi tak jak tvoje méno z alba rytmuse ty milhaus
dodělej první školu a potom tady něco piš ty negramot, chováš se jak děcko a taky s tebou bude každý jednat jak s děckem .
slušnější vyjádření odemně nedostaneš protože si ho ani nezasloužíš . Furt jak kid spamuješ fórum post554840.html#p554840 jak stižnostma které nemají hlavu ani patu, tak všechno co nikoho nezajimá, starej se sám o sebe a bude dobře, napišu to naposled a znova, nikoho absolutně nezajimáš a ty mě nezajimáš už vůbec abych já lámal hlavu nějakým tupcem který se neumí chovat tak to bych se musel takto zaobírát půlkou lidi z Gamesites, kdyby ses uměl chovat nikdo ti neřekne ani slovo, neuměl ses chovat k nikomu začal ses chovat jako Pes který kouše.

PS: rozhodl jsem se že jsem chytřejší než ty a nebudu tě zde urážet, je pravda že tvoje chování se nedokáže vyrovnat ani jednomu z býválých adminů, za nadávky které uražky které padly z moji strany zde na forum se ti omlouvám ale zasloužíl sis je, ne nepřiměl mě k tomu nikdo, řekl jsem si sám že ''Buď chytřejší než člověk který neumí gramatiku" tak se snažím byt lepší a neurážet tě, možná za to nemůžeš, ale můžeš si za své chování které je vůči všem neadekvátní ;)

Peace a mám tě taky rád <3
THEY TALK ABOUT ONE MY TAPS
Pekloo
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Diaz » 07 zář 2015, 15:15 VIP

Pokračuj fenomen v dalších topikách a už tu žádný nenapíšeš. Co takhle nějaké důkazy? Nedodáš sem nic a locknu to !
Diaz
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod 1Fenomen1 » 07 zář 2015, 15:39

Jaké dukazy prosim te? veď to sa nechate iba tak ojebat v jednom topicu? tady to mate hneď sa ma snaží vysmiat ze neviem R a čo ? dúkaz šak piše on ze ma dokaz tak jaky problem? nech ho tu da pan černa prdel. ja chci jenom spatky svoje vipka a je mi fuc cele gs už adminem nikdy nechci byt radeji si budu v klidu hrát na serverech delá zvas voly a vy mu to bastite i z máslem

Peklo tvoje nízke iq nedokáže pochopiť ani jednu blbú vetu.Takýto admin je nasmiech ako je on.
1Fenomen1
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod YxkoORG » 07 zář 2015, 15:44 VIP

Fenomen,toto nie je vôbec adekvátne správanie bývalého admina.To ako sa chováš na TS a čo predvádzaš tu tak z toho sa nejednému človeku pozastavuje rozum.To čo si si dovolil napísať včera v Rádiu GS,ma len presvedčilo o tom,že si spravil dobre keď si skončil na GS.

Je to len môj názor,či si ho vezmeš k srdcu je len na tebe.
ú_ú
YxkoORG
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod 1dy » 07 zář 2015, 15:46

1Fenomen1 píše:Takže keďže ste mi nato dali lock tak dám pokracovanie

Milý peklo si priamy dôkaz toho že príroda ma zmysel pre humor.

Začneme asi od začátku je to jeden obrovskej bullshit čo si napísal tak tedy začnem a poradne se rozepísu :-) Co se stane na gatheru to tam aj ostane! ja som tam prišiel za tebou? ty si tam prišiel zamnou, ja som si skladal gather nie ty je mi fuk že si GM a gather si hraješ len z adminmi v svojej roomke! (btw otom že chodíš na servere kde maju už iný rozohratý server a kickujes ich forfun otom pomlčím).

Dále

-Ty si zklamal že se chováš jako dítě totalní kid. :- wtf? nechápu ani kde si to nabral keď na ts prídem raz za čas a aj to sedim v DJ roomke a posloucham dobrého DJ ktorý sice neni HL.DJ ale aspoň mu nešrští mikrofon ako Hl.DJ

-ale to už přešlo hranici já si na tebe sbíral všechny věci které si dělal jak na Gatheru tak na teamspeaku a další :- Sem snima sem samé ucho čekam to v podobe dema,ss máš namne vieci poď domne ukaž se jakej seš chlapak z pravama

-byly ti odebráné práva a už si myslíš že co? že na TeamSpeaku budeš hrát největšího frajera že sis nechal odebrát práva? nikoho nezajimáš to si pamatuj :- Tohle je dalši ulomek tvé fantazie,zamysli se nad sebou chlapečku blba keď sa ma niekto spíta kde mam práva? tak ho mam poslať do piče? nemôžem mu napisať že som si ich nechal odobrať asi ťa štve tá vec že nikdy nebudeš lepší admin ako ja! si jenom ufnukanej trápnej človiečik kterej neustale pláče a pak keď nema čo povedať dáva hneď ban.

-jak se chováš k lidem ty, tak se budou chovat lidi k tobě :- vždyť te skoro ani neznám a nikdy som sa ktebe ani neozival preto že viem aký si ukvičený.A navíc je smutne že sa furt smeješ sám zo seba a myslis si ze si mistr vtipálek aj stvojim spoločníkom jankom.

-Blbost dělaš jak na Gatheru tak všude kde jen vlezeš :- jak to ty môžeš vedieť keď gathere somnou ani nehraješ ty tu ikonku máš iba forfun

-to ty si sam sobě velký problém který by se měl vyřešit, a vyřešil sem ho já tady tím že si dostal ban na 1 den :- jn vyrisil si ho tým ze nevieš ani začo si dal ban

-můžeš být rád že ten ban byl odemně, protože byto dřív a nebo pozdějí udělal někdo jiný a pochybuji že by to bylo jen na jeden den :- Nikdo jiný by mi ban nedal pretoze vie ze nato nemá dôvod (btw už tu vidim tie vymislene dôvody od nejakeho mudrce(

-stvým přístupem byl ho dostal o hodně delší tomu věřím :- veríš špatne

-celkově mě si fuk a nemám zapotřebu si na tebe zasedat:- to fuk si tu ty mne nie ja tebe keby som ti fuk tak si ma nemovujes do roomkach a nedelaš ze sebe frajera

-[b]byl si v pohodě týpek, pak ses začal chovat jak děcko
:- ked niekomu začneš písať že sa choval ako decko zamysli sa nad tým kto stále plakal a posmieval sa Cheater,scripter, hraješ jak debil) a pritom si mu nikdy to nepovedal do oči aspoň keby si bol taky frajer a povedal mu to do oči ale za chrptom seš trapnej.

-nezapinej teamspeak :- Nebo co ? udeláš další vec za ktorou se strapniš btw dať ban na deň zato že v radiu bola debata a tam padla otazka šo si mysliš o holkach na GS? a odpoveď ze si nejaká holka omata admina okolo prstu a dostane hneď práva tak to ne a ja som potom napísal slušne do chatu Nechcem nikoho urážať ale ako didina pochybujem ze keby nebola peklova priatelka dostala by hl.dj sú tam určite ľudia ktorý si to zaslúžia oveľa viac. Raz na porade si zapotil Didinka chodi do práce a ktomu do školy nemá nato čas ale pritom predtým si povedal keď nato nemáte čas tak nezaberajte miesto a o mesiac nato boom HL.DJ mne je celkovo šuma fuk kto je hlavný dj len ma zaujíma jak môžeš byť taký kus vola

-a nebo si ho zapni a běž do roomky s někým koho neotravuješ a kdo se o tebe zajimá:- ja to nepotrebuji ty sam dobre vieš že ty nikoho nezaujímaš a jak prideš do roomky tak každy odchadza sam si prišiel na TS a začal si sa chvalit jak DJ mal v roomke 50 ludi ty si prisiel vypol si mu mikrofon a hral svoje a pritom skoro každý odisiel trošku trapas

edit:-Doufám že si to konečně pochopil, a doufám že si tak gramotný že si došel až k této větě pác a pus

btw kludne si sem dotiahni kamošov ale takých ktorých poznam a hral som snimy

Feňo však si dostal ban opravnene, kdysi si byl v poho typek, ted je to s tebou horsi no :X
Gamesites LEGENDA
1dy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Diaz » 07 zář 2015, 15:52 VIP

jak jsem psal minule...lock
Diaz
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku