• Stránka 1 z 2 • 1, 2
eXatronik|Patress|SVK, RayCodeFiM / Zombie Chronic #1
Zdravím, týmto by som chcel nahlásiť týchto adminov za neprofesionálne správanie, a obviňovanie ma za vec, ktorú nemám.
1. Popis situace - Bolo asi v strede kola, keď som mal full výbavu (terminator, lasergun, bazooka, liečenie) a behal som po mape. Začal ma ťahať smoker a ubrali mi veľa AP a ostalo mi cca 80 a tak som utekal pred nimi a skákal som viacnásobnými skokmi ktoré má terminátor.. Zrazu ma začal menovaný admin Patress|SVK slapovať za 0dmg. Spadol som z kempy, tým pádom ma zabili. Pýtam ho o vysvetlenie, on mi nato povedal: "To máš preto lebo si utekal pred zm pomocou bhopu". A ja že čo asi sa mu sníva ja žiadny bhop script nemám ani nič iné neuznávam tie sračky csko má byť také ako je.. A stále ma stoho obviňoval a druhý admin napísal že mi dá kľudne aj kick kvoli bhopu. Nepáči sa mi takéto správanie týchto dvoch adminov.
2. Dôkazy -
historia koznole: http://i.imgur.com/lNxiv5H.jpg
tabuľka: http://i.imgur.com/PRPc3dc.jpg
Za vyriešenie ďakujem, jano
1. Popis situace - Bolo asi v strede kola, keď som mal full výbavu (terminator, lasergun, bazooka, liečenie) a behal som po mape. Začal ma ťahať smoker a ubrali mi veľa AP a ostalo mi cca 80 a tak som utekal pred nimi a skákal som viacnásobnými skokmi ktoré má terminátor.. Zrazu ma začal menovaný admin Patress|SVK slapovať za 0dmg. Spadol som z kempy, tým pádom ma zabili. Pýtam ho o vysvetlenie, on mi nato povedal: "To máš preto lebo si utekal pred zm pomocou bhopu". A ja že čo asi sa mu sníva ja žiadny bhop script nemám ani nič iné neuznávam tie sračky csko má byť také ako je.. A stále ma stoho obviňoval a druhý admin napísal že mi dá kľudne aj kick kvoli bhopu. Nepáči sa mi takéto správanie týchto dvoch adminov.
2. Dôkazy -
historia koznole: http://i.imgur.com/lNxiv5H.jpg
tabuľka: http://i.imgur.com/PRPc3dc.jpg
Za vyriešenie ďakujem, jano
-
j4nkom - Zkušený
eXatronik|Patress|SVK, RayCodeFiM / Zombie Chronic #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: eXatronik|Patress|SVK, RayCodeFiM / Zombie Chronic #1
Napis cas kedy sa to stalo aby som si pozrel chat adminov , pockaj na vyjadrenie adminov som zvedavy co napisu.

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Pondelok niečo po 21, keďže 21:10 už som sa ho pýtal čo to malo znamenať.. Aj keď mizerné vysvetlenie mi dal.
-
j4nkom - Zkušený
Čau.
Proběho to asi nějak takhle:
Byl jsi jak si psal s full výbavou + term, ZM ti ubrali všechen AP tak si začal utíkat, jelikož jsem neměl nastarosti jen tebe, šel jsem hlídat i ostatní(byl jsem ve spectu). Následně si dostal asi 5-6 slapů za 0 dmg od Patresse, v hlavě se mi to spojilo s Bhopem, tak jsem ti napsal, že to bylo za Bhop, avšak já to neviděl.
K tomu kicku za bhop, ano, napsal jsem to. Zkus chvíli hrát na CPL only a uvidíš, že se tam Bhop zneužívá opravdu často, takže to trestám i kickem.
To by odemně bylo vše, počkáme ještě na Patresse.
-Ray
Proběho to asi nějak takhle:
Byl jsi jak si psal s full výbavou + term, ZM ti ubrali všechen AP tak si začal utíkat, jelikož jsem neměl nastarosti jen tebe, šel jsem hlídat i ostatní(byl jsem ve spectu). Následně si dostal asi 5-6 slapů za 0 dmg od Patresse, v hlavě se mi to spojilo s Bhopem, tak jsem ti napsal, že to bylo za Bhop, avšak já to neviděl.
K tomu kicku za bhop, ano, napsal jsem to. Zkus chvíli hrát na CPL only a uvidíš, že se tam Bhop zneužívá opravdu často, takže to trestám i kickem.
To by odemně bylo vše, počkáme ještě na Patresse.
-Ray
Discord: Viyomi#5590
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
-
DarkRayCode - Spamerův sluha
ako sa moze Bhop zneuzivat ? Nechapem 

-
RayCode píše: v hlavě se mi to spojilo s Bhopem, tak jsem ti napsal, že to bylo za Bhop, avšak já to neviděl.
K tomu kicku za bhop, ano, napsal jsem to.
Aha, takže zrazu si to nevidel ale mne si v csku písal že si namňa pozeral a keby ma neslapol tak už mi davaš kick hmm. A druhá vec keď som im do chatu napísal že idú na forko, tak obidvaja si neuodpustili trápne poznámky tipu: "Haha už sa teším ako sa nat om pobavím a zasmejem". To si predsa môžeš pozrieť aj sám Garlin čas som ti napísal

Garlin píše:ako sa moze Bhop zneuzivat ? Nechapem
A toto presne nechápem, pritom ja žiadne scripty nemám, neuznávam to, akurát som skákal 3-násobným skokom, ktorý má terminátor..
Uplne odveci títo dvaja a správali sa na serveri ako deti stými vyhrážkami..
-
j4nkom - Zkušený
Na zm je znížená gravitácia. Keď sa niekto rozkáče netreba ani script ide to s tou gravitáciou v pohode aj bez scriptu. Vďaka tomu bhopu nabere neuveriteľnú rýchlosť a hbytosť, že ho nedokáže chytiť 95% hráčov na serveru. Je to svinstvo lebo sa tak odrádzajú tí menej skúsený hráči. Na rovinu koho by bavilo3 minúty nahánať nejakého blbečka, ktorý len skáče.
na to je na gs server, ale je to hlavne kvoli tej gravitácii. Vďaka nej ten bhop dokáže skákať asi každý druhý.
Bolo to hlavne rozšírené v minulom mode kde sa to chvíľu aj banovalo. Teraz sme sa tohoto týmto modom zbavili, ale nájdu sa taký, ktorý ešte využívajú. 
K situácii na serveru som nebol, takže som to napísal len preto aby si Garlin urobil obrázok.

K situácii na serveru som nebol, takže som to napísal len preto aby si Garlin urobil obrázok.

-
N3mO - Mistr
1. Popis situace - Bolo asi v strede kola, keď som mal full výbavu (terminator, lasergun, bazooka, liečenie) a behal som po mape. Začal ma ťahať smoker a ubrali mi veľa AP a ostalo mi cca 80 a tak som utekal pred nimi a skákal som viacnásobnými skokmi ktoré má terminátor.. Zrazu ma začal menovaný admin Patress|SVK slapovať za 0dmg. Spadol som z kempy, tým pádom ma zabili.
tak behal si alebo si bol v kempe ? sam nevies.... nevadi podme dalej ...
Pýtam ho o vysvetlenie, on mi nato povedal: "To máš preto lebo si utekal pred zm pomocou bhopu".
ukaz mi dodaj HLSTATS kde som ti ja toto napisal ....
zase ukaz mi kde som ta ja obvinoval z bhopu alebo nejakeho scriptuA stále ma stoho obviňoval a druhý admin napísal že mi dá kľudne aj kick kvoli bhopu. Nepáči sa mi takéto správanie týchto dvoch adminov.

a teraz idem ja

]
-
pato8520 - Pokročilý
pato8520 píše:tak behal si alebo si bol v kempe ? sam nevies.... nevadi podme dalej ...
zase ukaz mi kde som ta ja obvinoval z bhopu alebo nejakeho scriptu....
1. behal som a vyskočil som do kempu, keď si ma začal slapovať, spadol som späť dole..
2. aj po 3. písal si to do admin chatu, kde ja nemám prístup
pato8520 píše:a teraz idem jatakže česť
za prve .... vzdy bolo zakazane skakat bhop istu dobu sa to aj banovalo.... mna nezaujma ci pouzivas scprit alebo ho vies manualne... na teke veci je tu napr bhop server ak sa chces vyblaznit ... na ZM to jednoducho nepatri .... to ze si terminator a spravis 3 skoky po sebe ta zrychli na tolko ze dokazes vyvynut neuveritelnu rychlost ktorou mozes utekat pred ZM bez toho aby ta chytili ... mozno smoker ak to ten hrac snim vie .... Ray ta niekolko krat upozornil zaco si dostal slap ale ty si to stale nechcel pochopit a po par min si dostal kick od neho ... nabuduce ti nedam slap ale rovno kick a neber to ako vyhrazanie ale ako upozornenie ...
vsetko podstatne uz napisal aj ray a takisto aj nemo
prajem pekny zvysok dna
1. Nevidím nikde v pravidlách napísané, že je zakázané skákať pred zm, v podstate je to chore.
2. Nato je ten terminator a tie skoky aby som ušiel tým zm, nato mám aj eVip...
3. NIKTO ma neupozornil a aj ked ano tak do ADMIN chatu a to som ja nemal šancu vidieť keď som behal a hral..
-
j4nkom - Zkušený
j4nkom píše:pato8520 píše:tak behal si alebo si bol v kempe ? sam nevies.... nevadi podme dalej ...
zase ukaz mi kde som ta ja obvinoval z bhopu alebo nejakeho scriptu....
1. behal som a vyskočil som do kempu, keď si ma začal slapovať, spadol som späť dole..
2. aj po 3. písal si to do admin chatu, kde ja nemám prístuppato8520 píše:a teraz idem jatakže česť
za prve .... vzdy bolo zakazane skakat bhop istu dobu sa to aj banovalo.... mna nezaujma ci pouzivas scprit alebo ho vies manualne... na teke veci je tu napr bhop server ak sa chces vyblaznit ... na ZM to jednoducho nepatri .... to ze si terminator a spravis 3 skoky po sebe ta zrychli na tolko ze dokazes vyvynut neuveritelnu rychlost ktorou mozes utekat pred ZM bez toho aby ta chytili ... mozno smoker ak to ten hrac snim vie .... Ray ta niekolko krat upozornil zaco si dostal slap ale ty si to stale nechcel pochopit a po par min si dostal kick od neho ... nabuduce ti nedam slap ale rovno kick a neber to ako vyhrazanie ale ako upozornenie ...
vsetko podstatne uz napisal aj ray a takisto aj nemo
prajem pekny zvysok dna
1. Nevidím nikde v pravidlách napísané, že je zakázané skákať pred zm, v podstate je to chore.
2. Nato je ten terminator a tie skoky aby som ušiel tým zm, nato mám aj eVip...
3. NIKTO ma neupozornil a aj ked ano tak do ADMIN chatu a to som ja nemal šancu vidieť keď som behal a hral..
vyborne dakujem sam si sa priznal

Za BHOP nemůžete dostat nikdy BAN! Je ale důležité vědět, že BHOP na Zombie nepatří. Gamesites má speciální BHOP server, kde si ho můžete skákat. BHOP administrátor řeší pouze v tom případě, kdy hráč úmyslně kazí hru (utíká před Zombie jako poslední člověk atd.). V tu dobu má administrátor právo tohoto hráče potrestat zabitím (slay). Klasicky stačí pár slapů (pohlavkování), aby hráč vyletěl z dráhy skoků. Každopádně je důležité nejdříve hráče upozornit. BHOP skript na Zombie nebanujeme. Postupujeme stejným způsobem jako u normálního BHOPu. Každopádně relativně novým je pagin, který blokuje BHOP skript ve značném míře a poté Vám je tedy celý skript k ničemu.
keby si si precital tutorial tak to zistíš

]
-
pato8520 - Pokročilý
Jéžiš ale ja som nebonnyhopoval
Ty vole ty stále svoje len.. Skákal som do výšky do kempu, do ktorého ked som skočil tak si ma vyslapoval na zem a zdochol som.. Toť vše, a nevidel som žiadne upozornenie.

-
j4nkom - Zkušený
Trochu mu mrzne mozog z toho bhopu, pokial viem je tam na to ochrana ze hrac nezrychluje pri skanani Bhopu pretoze ked naberie istu rychlost automaticky ho to spomali. Takze je tam moznost ze ta ochrana nefunguje a tympadom zlyhal system ze to nikto nenahlasil.
Kazdopadne, v admin sekcii je topik kde sa to resi neje dovod to preberat tu.
Mily hrac,
Rad by som veril tvojej verzii pribehu o bezdovodnom slapovani ale ak nedodas dokaz ze ta admin neopravnene slapoval tudiz demo nemozem ti v tejto veci pomoct
Kazdopadne, v admin sekcii je topik kde sa to resi neje dovod to preberat tu.
Mily hrac,
Rad by som veril tvojej verzii pribehu o bezdovodnom slapovani ale ak nedodas dokaz ze ta admin neopravnene slapoval tudiz demo nemozem ti v tejto veci pomoct

-
Hrajem Chronic riadne dlho a za takúto blbosť som ešte nevidel aby nejaký admin niekoho trestal, a to tam exi je dosť často, ale on je narozdiel normálny admin..
Bohužiaľ mám len ten screen, a veď vy nemáte to HLTV čo vám točí celý čas demo?
Ale to je jedno, v každom pripade nevidel som nikdy v živote trest na Chronicu 1 za bhop ked tam hrajem.. A po druhé ma len štve ako sa tí admini dvaja správali hlavne Patress, arogantne ako by bol niečo viac ako my.. A vraj ma upozornil no netuším kde 
Garlin píše:Mily hrac,
Bohužiaľ mám len ten screen, a veď vy nemáte to HLTV čo vám točí celý čas demo?

-
j4nkom - Zkušený
Ako mame to napisane jasne hrac musi priniest dokaz pochybenia admina a ma to svoje opodstatnenie. Aby to odlakalo hracov stazovat sa fakt na kazdu blbost a pak dohladavanie v HLTV atd. Nesom si isty ci tam je HLTV ale ak ano mozes tu situaciu dohladat a dat sem. Pak zatocim s adminami ak pochybili 

-
Hej viem mám len screen, lebo som netočil
A HLTV demo neviem nájsť je tam len nejaké staré na webe, tak asi nič stoho ale ďakujem za čas aspoň, dufam že sa tí dvaja znormalizujú 

-
j4nkom - Zkušený
• Stránka 1 z 2 • 1, 2