• Stránka 1 z 1
Nový PC
Zdravím,
Mám notebook kde mám 2 jadrový procesor s frekvenciou 2.2ghz grafickú kartu Nvidia Geforce 610M a 4GB Ram (Lenovo G580).. Hra mi ide na low detaily, grafiku som si nastavil podľa jedného tutoriálu čo bol tu. Hra mi ide 50FPS ale vždy mi to dropne na 13FPS a znova na 50.. Proste mám veľké dropy FPS. Rozmýšľam o tom, že by som si zakúpil nový PC. Keďže by som chcel PC čo cenovo najlacnejší (lebo peniaze idú do prerábky kúpelne) tak by som chcel vedieť či niekto nevie o dákom PC čo by mi CS:GO utiahlo cez 150FPS na grafike si moc nepotrpím ale čím väčšia tým lepšia
Sem tam si zahrám aj SAMP a Minecraft ale najviac času hraním hier venujem práve CS:GO ak by ste vedeli o dákej zostave, kde by sa časom dala vymeniť grafika, zákl. doska či procesor bol by som rád ak by ste mi ju napísali (môže byť aj link) Ale nechcem PC od HP najlepšie by bol Asus/Acer. Alebo ak by ste mi vedeli poradiť ako zvýšiť FPS lebo robil som už všetko.. Dokonca som odstránil vyše 150GB z notebooku no nepomohlo
Mám notebook kde mám 2 jadrový procesor s frekvenciou 2.2ghz grafickú kartu Nvidia Geforce 610M a 4GB Ram (Lenovo G580).. Hra mi ide na low detaily, grafiku som si nastavil podľa jedného tutoriálu čo bol tu. Hra mi ide 50FPS ale vždy mi to dropne na 13FPS a znova na 50.. Proste mám veľké dropy FPS. Rozmýšľam o tom, že by som si zakúpil nový PC. Keďže by som chcel PC čo cenovo najlacnejší (lebo peniaze idú do prerábky kúpelne) tak by som chcel vedieť či niekto nevie o dákom PC čo by mi CS:GO utiahlo cez 150FPS na grafike si moc nepotrpím ale čím väčšia tým lepšia

[EVIP] COD3, INFERNO ONLY
-
Front - Amatér
Re: Nový PC
Zkus vymazat všechny nepotřebné programy a soubory. A vůbec celkem ho nějak ten ntb pročistit.
Je i možné že se ti ntb přehřívá.... Proto bych ti doporučil ho otevřit a pořádně pročistit od prachu.
Chladící podložka je podle mě celkem zbytečná, ale mohla by také pomoct.
Pokud to nepomůže, tak máš prostě slabý ntb a chtělo by to nový... S novým pc ti už ale já neporadím...
Je i možné že se ti ntb přehřívá.... Proto bych ti doporučil ho otevřit a pořádně pročistit od prachu.
Chladící podložka je podle mě celkem zbytečná, ale mohla by také pomoct.
Pokud to nepomůže, tak máš prostě slabý ntb a chtělo by to nový... S novým pc ti už ale já neporadím...

-
LANDON - Kazatelův učeň
Prebehni si notebook týmto programom
https://www.malwarebytes.org/ .. je to bezplatné + ti to prehladáva všetky súbory a potom ti odstráni všetky vírusy
netrvá to dlho
možno tam máš nejaké vírusy , o ktorých nevieš.
Dá sa to použiť aj ako antivirák 

-
sndT - Drbna
*14.3.2015
† 26.12.2015 †
Všetko raz skončí...
† 26.12.2015 †
Všetko raz skončí...
-
ToXo456 - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1