• Stránka 1 z 1
VIP .. NEJDE :/
Nickname na serveru: *F@zul@*
Kde mám VIP: CALL OF DUTY #2
Jak je VIP staré: 12.09.2012 .. takze 3 roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Fuha newiem presne .. no po roku som si chcel zahrat a Vip Nefunguje
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému: Z ničeho nic mi přestalo fungovat VIP a nevím proč. Sice jsem si přečetl, že mám zopakovat postup z aktivačního emailu, ale i tak mi to nejde a nevím co mám dělat. Žádný ban, ani jiné porušení pravidel jsem neudělal, a tak bych rád požádal o pomoc... VIP je stare 3 roky ale stale by to malo fungovat .. Prosim o Radu .....
Vopred Ďakujem
Kde mám VIP: CALL OF DUTY #2
Jak je VIP staré: 12.09.2012 .. takze 3 roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Fuha newiem presne .. no po roku som si chcel zahrat a Vip Nefunguje
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému: Z ničeho nic mi přestalo fungovat VIP a nevím proč. Sice jsem si přečetl, že mám zopakovat postup z aktivačního emailu, ale i tak mi to nejde a nevím co mám dělat. Žádný ban, ani jiné porušení pravidel jsem neudělal, a tak bych rád požádal o pomoc... VIP je stare 3 roky ale stale by to malo fungovat .. Prosim o Radu .....
Vopred Ďakujem

„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“

-
Radq - Zkušený
VIP .. NEJDE :/
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP .. NEJDE :/
Máš VIP / eVIP kod z dob setinfa? pokud ano tak do /aktivator jen zadej čislo v úvozovkách. Pokud máš normální kod tak zadej vip kod do /aktivator ve hře. Pokud to není ani jedna z možností a nepomohlo ti to tak se zkus více rozepsat např. napiš, co přesně ti to píše.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Skusal som nejde .... A ked dam cez ten /aktivator ... Mi pise ze neplatne heslo abo tak dajak ... a presne som skusal podla E-mailu a nic :/
„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“

-
Radq - Zkušený
Re: VIP .. NEJDE :/
Uveď prosím přesnou chybovou hlášku, a zkus napsat na email [email protected] a popiš jim problém + kody protože tady se asi nijak nepohneme když ani neumíš vypsat, co přesně ti to píše.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1