• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: [NEW MAPS]#Jailbreaks
jb_300gunubirlikci_b4 - tahle mapa tu byla? :O
Pokiaľ je to ona, tak áno , bola tu.
btw. Indianu preč by mi nevadilo , no to by mohli dať preč aj crime. Tieto dve mapy sú tak nudné a ohrané .

あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Ja by som vymazal staré mapy ale že uplne
max tak jedine greytown by som nehal na odreagovanie..
V minulosti do topicov písali admini furt že načo nové mapy, stačia staré ževraj simon tvorí hru(má tolko možností jánošik a bár jaké pi*oviny) a čo stoho aj tak dá iba bazén, futbal, nejaké reakcie a potom už je pp lebo su to len deti, mám názor že poslednou dobou sa jb dá poriadne zahrať iba na jb1 kde hrajú niekedy v pohode hráči a nie len samé deti

V minulosti do topicov písali admini furt že načo nové mapy, stačia staré ževraj simon tvorí hru(má tolko možností jánošik a bár jaké pi*oviny) a čo stoho aj tak dá iba bazén, futbal, nejaké reakcie a potom už je pp lebo su to len deti, mám názor že poslednou dobou sa jb dá poriadne zahrať iba na jb1 kde hrajú niekedy v pohode hráči a nie len samé deti

L0GiC1337 > YOU
-
iShortyx3 - Pokročilý
iShortyx3 píše:V minulosti do topicov písali admini furt že načo nové mapy, stačia staré ževraj simon tvorí hru(má tolko možností jánošik a bár jaké pi*oviny) a čo stoho aj tak dá iba bazén, futbal, nejaké reakcie
Presne tak to je na JB3, aj ked je dobra mapa (napr. Oasis) tak ich da do klietky a dá im reakcie a následne s dvoma hracmi da nejaku atrakciu na mape. A tie atrakcie co su na fore som uz dlhooo na danom serveri nevidel, reakciu idu stale :D
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
Súhlasím. Mapy nič neporiešia lebo simon aj tak má 6 ludí a dá im reakciu lebo s 4ma to je oveľa lahšie..
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
-
JimCarry - Profesionál
Keby sa pridajú pridajú poprípade obmieňajú častejšie mapy tak by sa hráči podľa mňa snažili dávať aj atrakcie lebo by sa mohli zaúčať aj oni pri nich a učiť sa jak všetko funguje 

L0GiC1337 > YOU
-
iShortyx3 - Pokročilý
V pridavani tipu na nove mapy pokracujte. Az se jich nashromazdi vice, vsechny rozumne navrhy projdeme a zvazime jejich nahozeni.
Mapa jail_indiana byla na zkousku nahrazena podobnou jail_indiana_v2 prozatim na serveru JB1. Pokud se prokaze, ze nova mapa kickovani hracu nevykazuje, nahodime ji na vsechny servery.
Mapa jail_indiana byla na zkousku nahrazena podobnou jail_indiana_v2 prozatim na serveru JB1. Pokud se prokaze, ze nova mapa kickovani hracu nevykazuje, nahodime ji na vsechny servery.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Určitě hodně hráčů by chtělo zpět mapu BEACH
http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2304/ určitě je lepší jak Crime.
e.Hoover: tá sa nevráti, už to pochopte

e.Hoover: tá sa nevráti, už to pochopte

-
thesnopy - Profesionál
• Stránka 2 z 2 • 1, 2