• Stránka 1 z 1
Bugnutý rank ?
Zdravím,
Mám taký problém že sa mi vynuloval rank no SID mi ostalo (0:VALVE_0:0:1910253466)
Nickname : Lama-sector
Hrávam len na serveri Deathmatch.
No keď sa tam prihlásim ide mi všetko aj VIP mám to isté SID no rank mi ide odznova ako levely a hodnosti ale tu na stránke ked si pozriem tak mi ide rank normálne ale zas mi klesa ten skill.
Je to asi buglé alebo neviem.
Na serveri som umiestnení ako prvý v tabuľke.
No keď teraz napíšem rank tak som približne na 85 mieste a ked si tu na forum pozriem to miesto tak tam niesom ale som úplne inde. Aktuálne na 18 mieste.
Tak nechápem čo teraz spraviť. Proste ked hrám pridáva mi to body do toho ako keby starého účtu pod tým istým menom aj SID no na serveri idem odznova.
Viete mi nejako pomôcť a napríklad ak sa dá vrátiť mi na serveri rank ktorý mi patrí ?
TU je na mňa link :
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65959/hlstats.php?mode=playerinfo&player=61381
Mám taký problém že sa mi vynuloval rank no SID mi ostalo (0:VALVE_0:0:1910253466)
Nickname : Lama-sector
Hrávam len na serveri Deathmatch.
No keď sa tam prihlásim ide mi všetko aj VIP mám to isté SID no rank mi ide odznova ako levely a hodnosti ale tu na stránke ked si pozriem tak mi ide rank normálne ale zas mi klesa ten skill.
Je to asi buglé alebo neviem.
Na serveri som umiestnení ako prvý v tabuľke.
No keď teraz napíšem rank tak som približne na 85 mieste a ked si tu na forum pozriem to miesto tak tam niesom ale som úplne inde. Aktuálne na 18 mieste.
Tak nechápem čo teraz spraviť. Proste ked hrám pridáva mi to body do toho ako keby starého účtu pod tým istým menom aj SID no na serveri idem odznova.
Viete mi nejako pomôcť a napríklad ak sa dá vrátiť mi na serveri rank ktorý mi patrí ?
TU je na mňa link :
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65959/hlstats.php?mode=playerinfo&player=61381
Lama-sector
-
Lamasectorr - Kolemjdoucí
Bugnutý rank ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bugnutý rank ?
Ahoj, rank ti nijak vrátit nenůžeme. Dnes odpoledne se ti podívám na ty hl.stats a dám ti vědět
.

nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
Re: Bugnutý rank ?
Ahoj, tak nejspíše to bude něco s DIP.
Doporučoval bych ti zakoupit si steam.
S tímto problémem nemůžeme nic udělat. Zamykám
Doporučoval bych ti zakoupit si steam.
S tímto problémem nemůžeme nic udělat. Zamykám
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
-
LoveYou - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1