• Stránka 1 z 1
DustMaps , ejvi , executioner
BUILD 6027 SERVER (0 CRC)
Server # 18
Server tried to send invalid command:"echo [AMXBans] Zabanovan nick: |SkaCZ|executioner
"
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Awee.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Duvod : ' opakovane nevhodne chovani + Garlinov bonus '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 57628019 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
Chtěl bych se omluvit adminovi Awee za to že jsem ho urazil a napsal o něm že je : " ŽALUD" moc Mě to mrzí a doufám že mi odpustí.
Dále bych se chtěl omluvit všem hráčům které jsem jakkoli urazil a sprostě urážel , je , jejich matky , otce či další členy rodiny.
Moc mě to mrzí a doufám že mi odpustí . Už nikdy nebudu sprostý a nebudu se do nikoho navážet .
Sypu si popel na hlavu a doufám že Ti co to čtou a někdy sem je jakkoli urazil , mi odpustí .
Chtěl bych se také omluvit nejvyšímu vedení GS že měli se mnou trpělivost a že mi nedali perma BAN hned první den mé registrace (05 kvě 2013, 20:25) což jsem vděčný že sem si mohl zahrát a snad si i do budoucna zahraji , pokud se smilujete a udělíte unBAN . Za což Vám budu velice vděčný a slibuji že už se to nikdy nebude opakovat .Snad do budoucna by sme mohli být i přátelé . Díky za přečtení , přeji hezký zbytek večera.
I když bych měl ještě jednu malinkou záležitost na srdci co tomu všemu předcházela.
a to je , že mě admin Awee zabil z kempu , ale omluvu nepožaduji , jelikož se k tomu už přiznal přímo ve hře v chatu.
Takže to je vše co jsem chtěl napsat a snad sem i napsal .
jsem eVIP a steam-ák
Server # 18
Server tried to send invalid command:"echo [AMXBans] Zabanovan nick: |SkaCZ|executioner
"
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Awee.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Duvod : ' opakovane nevhodne chovani + Garlinov bonus '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 57628019 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
Chtěl bych se omluvit adminovi Awee za to že jsem ho urazil a napsal o něm že je : " ŽALUD" moc Mě to mrzí a doufám že mi odpustí.
Dále bych se chtěl omluvit všem hráčům které jsem jakkoli urazil a sprostě urážel , je , jejich matky , otce či další členy rodiny.
Moc mě to mrzí a doufám že mi odpustí . Už nikdy nebudu sprostý a nebudu se do nikoho navážet .
Sypu si popel na hlavu a doufám že Ti co to čtou a někdy sem je jakkoli urazil , mi odpustí .
Chtěl bych se také omluvit nejvyšímu vedení GS že měli se mnou trpělivost a že mi nedali perma BAN hned první den mé registrace (05 kvě 2013, 20:25) což jsem vděčný že sem si mohl zahrát a snad si i do budoucna zahraji , pokud se smilujete a udělíte unBAN . Za což Vám budu velice vděčný a slibuji že už se to nikdy nebude opakovat .Snad do budoucna by sme mohli být i přátelé . Díky za přečtení , přeji hezký zbytek večera.
I když bych měl ještě jednu malinkou záležitost na srdci co tomu všemu předcházela.
a to je , že mě admin Awee zabil z kempu , ale omluvu nepožaduji , jelikož se k tomu už přiznal přímo ve hře v chatu.
Takže to je vše co jsem chtěl napsat a snad sem i napsal .
jsem eVIP a steam-ák
-
executioner - Amatér
DustMaps , ejvi , executioner
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: DustMaps , ejvi , executioner
Ahoj takto to ma byt spravne. Este pockame na Aweho 

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
executioner píše:Dále bych se chtěl omluvit všem hráčům které jsem jakkoli urazil a sprostě urážel , je , jejich matky , otce či další členy rodiny.
Chtěl bych se také omluvit nejvyšímu vedení GS a slibuji že už se to nikdy nebude opakovat .
Proč to nikdy nejde hned po dobrém..

Garlin ti dá unban.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Takze ejvi to zjavne prijal Unbaned LOCK

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1