• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] akademik na jb 9
Nick ve hře: KennyS
Nick na fóru: KesinnKa
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 17
Steam ID: STEAM_0:1:125597546
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=204678
Proč chci akademika: chcu byt akademik Proč chci být akademik ? Jako každý bych chtěl profiltrovat server od kemperů,cheaterů a dalších.Bohužel všech se nikdy nezbavíme a vždy to nějaký bude,ale rád bych pomohl vedení a ostatním hráčům,aby si lépe zahráli.
Akademik bych byl rád,jelikož nemám dostatečný věk na okamžité přihlášení o práva.Dále se musím přiznat a upozornit,že jsem měl párkrát škaredé slova v chatu,ale to si samozřejmě najdete na hlstats.Chci všem dokázat,že nejsem jen sprostý hráč.
Chci pro GS něco udělat,už jen kvůli tomu,že je to jediný portál,na kterém hraji.Myslím,že pokud bych překonal některé překážky,které by mi za cestou pro hodnost admin,byl bych férový a možná i oblíbený admin.Ovšem teď záleží hlavně na vás,tobě,zda mi tu šanci dáte.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: ban za fk / bug naboje
Nick na fóru: KesinnKa
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 17
Steam ID: STEAM_0:1:125597546
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=204678
Proč chci akademika: chcu byt akademik Proč chci být akademik ? Jako každý bych chtěl profiltrovat server od kemperů,cheaterů a dalších.Bohužel všech se nikdy nezbavíme a vždy to nějaký bude,ale rád bych pomohl vedení a ostatním hráčům,aby si lépe zahráli.
Akademik bych byl rád,jelikož nemám dostatečný věk na okamžité přihlášení o práva.Dále se musím přiznat a upozornit,že jsem měl párkrát škaredé slova v chatu,ale to si samozřejmě najdete na hlstats.Chci všem dokázat,že nejsem jen sprostý hráč.
Chci pro GS něco udělat,už jen kvůli tomu,že je to jediný portál,na kterém hraji.Myslím,že pokud bych překonal některé překážky,které by mi za cestou pro hodnost admin,byl bych férový a možná i oblíbený admin.Ovšem teď záleží hlavně na vás,tobě,zda mi tu šanci dáte.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: ban za fk / bug naboje
-
KesinnKa - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] akademik na jb 9
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: akademik na jb 9
Nedohraná aktivita, nadávky, ne.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1