• Stránka 1 z 1
VIP
Dobrý den, už je to snad rok..hrubej odhad co ste zrušili Warcraft SaveXp4# a ja sem tam měl ExVip. Bylo pro mě velké zklamání se s nim rozloučit a tak nečekaně a bylo mi z toho až blbě.Eště hůř mi bylo když sem se od pár kamarádů kteří ExVip vlastnili dozvěděl že ste jim je vratili na jiným Warcraftu.A když jsem psal osobně adminum, nikdo nebyl ochotný o tom ani diskutovat..Já si to ExVip kupoval hlavně z důvodu protože bylo uvedeno že je "navždy". Byl sem rozčílenej tak, že sem na gamesites skoro nehrál..ale neznám lepší wacraft servery a zase sem hrát začal..byl bych moc rád, kdyby mi ExVip bylo navráceno..
ve hře sem se jmenoval *RoyalHackerS*Mejn nebo Mejn, Steam mám a rád sem si fotil tabulky se skórem takže doložit screeny/EVIP kód jako dukaz že jsem opravdu měl ExVip nebude vůbec žádný problém
Děkuju
ve hře sem se jmenoval *RoyalHackerS*Mejn nebo Mejn, Steam mám a rád sem si fotil tabulky se skórem takže doložit screeny/EVIP kód jako dukaz že jsem opravdu měl ExVip nebude vůbec žádný problém

-
Mejn - Kolemjdoucí
Re: VIP
Já sem podmínky četl,a pokud sis přečetl to o čem píšu, je tam napsané "Eště hůř mi bylo když sem se od pár kamarádů kteří ExVip vlastnili dozvěděl že ste jim je vratili na jiným Warcraftu." Kdybych se toto nedozvěděl ani bych sem na forum nepsal...Ale proč oni to dostali zpět a mě ignorujete a všechno mě zamítnete? 

-
Mejn - Kolemjdoucí
Re: VIP
Za prvé nevidím jedinej důvod proč by mě přátelé se kterými se znám dobře a dlouho lhali, za druhé že by mi lhali asi 3 lidi... to se mi zdá uhozeny.. a za třetí sem se připojil na server kde údajně říkali že mají VIP a skutečně ho měli 

-
Mejn - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1