• Stránka 1 z 1
[Přijat] Vendess to skúša zas
Nick v hre: Vendess
Nick na fóru: Vendess
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 14 a pol (20.12.2000) - v minulej prihláške som to zaokrúhlil na mesiace hore ospravedlňujem sa
Steam ID: STEAM_0:1:87185904
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
HlStats (odkaz) : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=55403
Prečo chcem akademika ?: Akademika chcem hlavne kvôli tomu aby som mohol aspoň nejako málo pomôcť adminom. Viem že to niesu stroje a posnažil by som sa im čo najviac uľahčiť prácu na Gamesite . Sen byť adminom mám odvtedy čo som začal hrať csko na servery Gamesite to je sruba (4-5 rokov) a tým že by som bol akademik by som si ho aspoň nejako začal pripravovať. Na servery viem upokojiť situáciu, cheatrov držať ďalej od Gamesitu,ďalej sú tu Freekilleri a ďalší iný zbojníci
A týmto by som chcel pomôcť vylepšit atmosféru na servery. Veď vždy je lepšie keď si poriadne zahráte ako by vás mal niekto bezdôvodne zabiť, nie ?
Moje prohrešky - bany : Tak nejaké tam boli 3 či 4 na ZM Blood 3 plus 3 na Jailbreku (Nadávky do rodiny,FK a MFK) . Nadávky som vysvetľoval v minulej prihláške . Všetky bany ma hlboko mrzia a opakovať sa nebudú. A chat som sa od minulej prihlášky snažil na 99,99% držať čistý a myslím že sa mi to celkom podarilo
.
Ďakujem za pozornosť a dúfam v pozitývnu odpoveď. Pekný zvyšok dňa.
Nick na fóru: Vendess
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 14 a pol (20.12.2000) - v minulej prihláške som to zaokrúhlil na mesiace hore ospravedlňujem sa

Steam ID: STEAM_0:1:87185904
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
HlStats (odkaz) : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=55403
Prečo chcem akademika ?: Akademika chcem hlavne kvôli tomu aby som mohol aspoň nejako málo pomôcť adminom. Viem že to niesu stroje a posnažil by som sa im čo najviac uľahčiť prácu na Gamesite . Sen byť adminom mám odvtedy čo som začal hrať csko na servery Gamesite to je sruba (4-5 rokov) a tým že by som bol akademik by som si ho aspoň nejako začal pripravovať. Na servery viem upokojiť situáciu, cheatrov držať ďalej od Gamesitu,ďalej sú tu Freekilleri a ďalší iný zbojníci

A týmto by som chcel pomôcť vylepšit atmosféru na servery. Veď vždy je lepšie keď si poriadne zahráte ako by vás mal niekto bezdôvodne zabiť, nie ?

Moje prohrešky - bany : Tak nejaké tam boli 3 či 4 na ZM Blood 3 plus 3 na Jailbreku (Nadávky do rodiny,FK a MFK) . Nadávky som vysvetľoval v minulej prihláške . Všetky bany ma hlboko mrzia a opakovať sa nebudú. A chat som sa od minulej prihlášky snažil na 99,99% držať čistý a myslím že sa mi to celkom podarilo

Ďakujem za pozornosť a dúfam v pozitývnu odpoveď. Pekný zvyšok dňa.

天上天下唯我獨尊
-
Vendess - CS 1.6 Admin
[Přijat] Vendess to skúša zas
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vendess to skúša zas
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1