• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o práva na admina
1. Vek: 15
2. Nick v hre: BluerSVK
3. Originálny MC: už 4 roky
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Mal som na serveroch HeroesXP, Creative #1,Skyblock, a PvP#1,no po zrušení serveroch som VIP stratil.
5. Primárny server kde chcete práva: Survival
6. Denná aktivita: 3-4 hod. denne
7. Priestupky na gamesites: žiadne
8. Priestupky mimo gamesites: žiadne
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Volám sa Alex,mam 15 rokov,hrám futbal, momentálne hrávam len hru MC preto mu venujem dosť času.
10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov):Mám skusenosti s admin príkazmy,bol som už raz adminom na serveroch gamesites.Serveru venujem veľa času,všímam si chat,reklamy atd.Chcel by som aby sa GS servery zlepšovaly,a takto chcem prispieť aj ja sám.
Vopred Dakujem,
BluerSVK.
2. Nick v hre: BluerSVK
3. Originálny MC: už 4 roky
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Mal som na serveroch HeroesXP, Creative #1,Skyblock, a PvP#1,no po zrušení serveroch som VIP stratil.
5. Primárny server kde chcete práva: Survival
6. Denná aktivita: 3-4 hod. denne
7. Priestupky na gamesites: žiadne
8. Priestupky mimo gamesites: žiadne
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Volám sa Alex,mam 15 rokov,hrám futbal, momentálne hrávam len hru MC preto mu venujem dosť času.
10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov):Mám skusenosti s admin príkazmy,bol som už raz adminom na serveroch gamesites.Serveru venujem veľa času,všímam si chat,reklamy atd.Chcel by som aby sa GS servery zlepšovaly,a takto chcem prispieť aj ja sám.
Vopred Dakujem,
BluerSVK.
-
BluerSVK - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žiadosť o práva na admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva na admina
Zamítám.
-
TheRsM1 - Profesionál