• Stránka 1 z 1
oldschool server - 2 pripomienky
Nazdar mam 2 veci k Oldchool serveru:
1. Mapy. Bolo by dobre ak by sa mohli pridat niektore oldschool mapy. Uz som pocul od viacerych hracov ktori na tomto serveri hravaju ze by si radi zahrali aj niektore dalsie klasicke mapy ktore tam bohuzial chybaju, napr. cs_havana, de_airstrip, de_chateau. Taktiez sa zo supisky pred istym casom vylucili niektore es mapy, nevedno preco. Nehravali sa sice casto, ale ked si ich borci navolili tak to ficalo jedna radost a nebol ziaden problem. Z es_canyon, es_jail, es_trinity ostala uz myslim iba jedna, co je skoda. Oldschool server je oblubeny a pocas tradicnych hernych hodin v podstate permanentne zaplneny. Tym, ze ponuka jedinecnu moznost zahrat si klasicne mapy ktore sa nikde inde nehravaju (nielen v ramci Gamesites, ale aj medzinarodnych serverov - na tomto serveri hravaju pravidelne hraci napriklad aj z Ukrajiny alebo Spojeneho Kralovstva) je lakavy pre specificky typ hraca ktory oblubuje roznorodost a pestry vyber map. Prave kvoli tomu by celu hernu komunitu tohto servera mimoriadne potesil pridavok novych map.
2. Neviem preco, ale su zakazane rychlopalky ako u ct tak aj u t. Myslel som ze na oldschoole by malo byt vsetko ponechane v panenskom stave - preto sa domnievam ze by bolo dobre povolit rychlopalky. Pokial ide o namietku ze su to OP zbrane tak treba povedat, ze 1. tieto snajperky maju aj patricne vysoku cenu, 2. v principe neobstoja proti AWP ktore je taktiez mnohymi nenavidene a aj tak sa veselo pouziva a 3. obidva timy si mozu kupit svoju verziu - ak ju ma nepriatel kup si ju aj ty, pripadne hod jednu dymovnicu a z OP rychlopalky sa stane nepuzitelny v blizkom boji odpad. Ako som uz spomenul tento server je pritazlivy pre hracov ktori maju radi proste klasiku, a k tej jednoducho patria aj rychlopalne snajpery.
Za zvazenie tychto pripomienok v mene celeho servera Oldschool vopred vdaka.
1. Mapy. Bolo by dobre ak by sa mohli pridat niektore oldschool mapy. Uz som pocul od viacerych hracov ktori na tomto serveri hravaju ze by si radi zahrali aj niektore dalsie klasicke mapy ktore tam bohuzial chybaju, napr. cs_havana, de_airstrip, de_chateau. Taktiez sa zo supisky pred istym casom vylucili niektore es mapy, nevedno preco. Nehravali sa sice casto, ale ked si ich borci navolili tak to ficalo jedna radost a nebol ziaden problem. Z es_canyon, es_jail, es_trinity ostala uz myslim iba jedna, co je skoda. Oldschool server je oblubeny a pocas tradicnych hernych hodin v podstate permanentne zaplneny. Tym, ze ponuka jedinecnu moznost zahrat si klasicne mapy ktore sa nikde inde nehravaju (nielen v ramci Gamesites, ale aj medzinarodnych serverov - na tomto serveri hravaju pravidelne hraci napriklad aj z Ukrajiny alebo Spojeneho Kralovstva) je lakavy pre specificky typ hraca ktory oblubuje roznorodost a pestry vyber map. Prave kvoli tomu by celu hernu komunitu tohto servera mimoriadne potesil pridavok novych map.
2. Neviem preco, ale su zakazane rychlopalky ako u ct tak aj u t. Myslel som ze na oldschoole by malo byt vsetko ponechane v panenskom stave - preto sa domnievam ze by bolo dobre povolit rychlopalky. Pokial ide o namietku ze su to OP zbrane tak treba povedat, ze 1. tieto snajperky maju aj patricne vysoku cenu, 2. v principe neobstoja proti AWP ktore je taktiez mnohymi nenavidene a aj tak sa veselo pouziva a 3. obidva timy si mozu kupit svoju verziu - ak ju ma nepriatel kup si ju aj ty, pripadne hod jednu dymovnicu a z OP rychlopalky sa stane nepuzitelny v blizkom boji odpad. Ako som uz spomenul tento server je pritazlivy pre hracov ktori maju radi proste klasiku, a k tej jednoducho patria aj rychlopalne snajpery.
Za zvazenie tychto pripomienok v mene celeho servera Oldschool vopred vdaka.
- 0ldsch00l
- Kolemjdoucí
oldschool server - 2 pripomienky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: oldschool server - 2 pripomienky
1. co se týká smazaných es map, byl tam problém a museli se smazat. Nejsem si ted úplně jistý, ale snažili jsme se na oldu nechat pouze mapy, které vznikly do verze 1.3 ? ale možná kecám, už si to vážně nepamatuju, na ten server map list jsme "nesáhli" tak 3 roky.
2. Rychlopalky víme ze zkušeností že server vylidnujou. Být nemůžou ...
2. Rychlopalky víme ze zkušeností že server vylidnujou. Být nemůžou ...

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Tie es mapy sa vymazali v priebeho posledneho roka a ostala uz iba jedna. Jedneho dna sa proste uz nedali nominovat. Co sa tyka map do verzie 1.3, nejde ani tak o to ci su to mapy stare alebo nie, ale skor o to ze mnohi si pamataju mapy ktore som spomenul (havana, chateau, airstrip) zo zakladneho balicka cs a radi by si ich znova zahrali, obzvlast kedze tieto mapy sa absolutne nikde nehraju a mozes si ich zahrat akurat tak proti botom.
Tych rychlopaliek je skoda, pamatam si ked na oldschoole este boli povolene a nezdalo sa mi ze by to server vyludnovalo.
Tych rychlopaliek je skoda, pamatam si ked na oldschoole este boli povolene a nezdalo sa mi ze by to server vyludnovalo.
- 0ldsch00l
- Kolemjdoucí
1.Tiež by som tam chcel mať nejaké tie mapy :/
Napr cs_havana,de_airstrip a es_ mapy by tam mohli byť.
Dookola sa tam opakujú mapy ako Assault,Estate,Italy...
2.Havana je predsa tiež Old mapa nie? Mohla by tam byť.
Mňa už SE*E mapa cs_assault. Tá tam je cez deň min.3-krát
Mal som tú mapu rád, ale štve ma že tam v kuse je.
Sorry za chyby
Napr cs_havana,de_airstrip a es_ mapy by tam mohli byť.
Dookola sa tam opakujú mapy ako Assault,Estate,Italy...
2.Havana je predsa tiež Old mapa nie? Mohla by tam byť.
Mňa už SE*E mapa cs_assault. Tá tam je cez deň min.3-krát

Mal som tú mapu rád, ale štve ma že tam v kuse je.
Sorry za chyby

legenda
-
Kelto44 - Drbna
Taky sem pro aby se přidaly byla byto přijemna změna .. 

-
Fejk - Zkušený
• Stránka 1 z 1