• Stránka 1 z 1
BOT Frindrck alias Fragment / BB1
Admin BOT Fridrck ma neprávom grabol a tým ma nasledne zabil pretože som sa respawnol v inom kempe.
Musim tomu adminovy zatlieskať pretože sa neobťažoval ma ani respawnuť a som sa ho pýtal prečo ma zabil.Odpovedal "Bol si v cudzej kempe".Ale ja som sa tam respawnol a nemohol som von až kym dal preč blok a keď ho dal preč nasledne som bol grabnuty a zabity.
Tu máte dôkaz : http://leteckaposta.cz/710088875
Prezrite si celé demo
Musim tomu adminovy zatlieskať pretože sa neobťažoval ma ani respawnuť a som sa ho pýtal prečo ma zabil.Odpovedal "Bol si v cudzej kempe".Ale ja som sa tam respawnol a nemohol som von až kym dal preč blok a keď ho dal preč nasledne som bol grabnuty a zabity.
Tu máte dôkaz : http://leteckaposta.cz/710088875
Prezrite si celé demo
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
BOT Frindrck alias Fragment / BB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BOT Frindrck alias Fragment / BB1
Zdravím.
Prv sa vyjadrím k tomu,
Prepáč, ale takú schopnosť nemám, nech som, kto som. Pokiaľ viem, mal by si ovládať príkaz /fixspawn, ktorý ťa opäť respawne.
V cudzej kempe si bol. Odôvodnenie bolo správne. Ako si si mohol povšimnúť, blok som dal preč až v dobe, kedy bol čas na schovanie 10 sekúnd. Vlastník stavby začal liezť do stavby a ty si mu išiel naproti. Dostal si slay grabom, pretože je to najrýchlejší spôsob, ako hráča zabiť. To, že som to nestihol skôr ma mrzí, ale mal som na práci aj iné situácie na srevery.
Pekný zvyšok večera.
Blázinek.
Prv sa vyjadrím k tomu,
Musim tomu adminovy zatlieskať pretože sa neobťažoval ma ani respawnuť
Prepáč, ale takú schopnosť nemám, nech som, kto som. Pokiaľ viem, mal by si ovládať príkaz /fixspawn, ktorý ťa opäť respawne.
Odpovedal "Bol si v cudzej kempe".Ale ja som sa tam respawnol a nemohol som von až kym dal preč blok a keď ho dal preč nasledne som bol grabnuty a zabity.
V cudzej kempe si bol. Odôvodnenie bolo správne. Ako si si mohol povšimnúť, blok som dal preč až v dobe, kedy bol čas na schovanie 10 sekúnd. Vlastník stavby začal liezť do stavby a ty si mu išiel naproti. Dostal si slay grabom, pretože je to najrýchlejší spôsob, ako hráča zabiť. To, že som to nestihol skôr ma mrzí, ale mal som na práci aj iné situácie na srevery.
Pekný zvyšok večera.
Blázinek.
Mahátma Gándhí
Buďte zmenou, ktorú chcete vidieť vo svete.
-
blazenmw - CS 1.6 Admin
Ahoj
Ja som nič nevidel ani nepočul žeby tam bol nejaký problém na tym serveru pokiaľ viem.
Ale už pôjdem k veci.Išiel som von už som bol skoro von ale čo sa naraz stalo.Ty si ma grabol a zabil.Hráč ma už púšťal von ale ty ne,musel si ma grabnúť a zabiť ma.
Ja som nič nevidel ani nepočul žeby tam bol nejaký problém na tym serveru pokiaľ viem.
Ale už pôjdem k veci.Išiel som von už som bol skoro von ale čo sa naraz stalo.Ty si ma grabol a zabil.Hráč ma už púšťal von ale ty ne,musel si ma grabnúť a zabiť ma.
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Ex pomocnik akademie
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
Ale demo, ktore si sem dodal tvrdi nieco ine.
Viackrat sa tu uz nebudem vyjadrovat, nema to zmysel. Sam sa zamotavas v kaluzi blata.
Blazinek.
Viackrat sa tu uz nebudem vyjadrovat, nema to zmysel. Sam sa zamotavas v kaluzi blata.

Blazinek.
Mahátma Gándhí
-
blazenmw - CS 1.6 Admin
septim este jedna staznost kde budes klamat a rusim ti akademika
LOCK
LOCK

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1