• Stránka 1 z 1
Problém v CS od gamesites
Takže zdravím vás , teraz po dlhšej dobe som nainštaloval vášho klienta a pustil som sa do zombie chronicu kde mám už dlho e-vip , Trošku som bol sklamaný že ked osm kupoval vip na ten server boli tam úplne iné výhody ako teraz , (sg.hanibal...) no nevadí začal som hrat a ako prvé mi prišlo že mapa artic fun mi nefunguje bohužiaľ . neviem ani nájsť kde mi to cs nainštalovalo . asi mám viac cs v pc. môžete mi niekto povedať aká je cesta do tohoto cs pri nainštalovaní ? Ako vyriešiť problém s nefunkčnou mapou ? a dalšai vec najprv to začalo tlačidlom "n" teraz to je už viac tlačidel. idem ma poraziť ked hrám mám full body terma atd v tom kliknem zlu klávesu a presunie ma to úplne na iný server , nemám žiadny bind ani nič podobne . ďakujem vám za rady

-
blaider1 - Amatér
Problém v CS od gamesites
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém v CS od gamesites
blaider1 píše:Takže zdravím vás , teraz po dlhšej dobe som nainštaloval vášho klienta a pustil som sa do zombie chronicu kde mám už dlho e-vip , Trošku som bol sklamaný že ked osm kupoval vip na ten server boli tam úplne iné výhody ako teraz , (sg.hanibal...) no nevadí začal som hrat a ako prvé mi prišlo že mapa artic fun mi nefunguje bohužiaľ . neviem ani nájsť kde mi to cs nainštalovalo . asi mám viac cs v pc. môžete mi niekto povedať aká je cesta do tohoto cs pri nainštalovaní ? Ako vyriešiť problém s nefunkčnou mapou ? a dalšai vec najprv to začalo tlačidlom "n" teraz to je už viac tlačidel. idem ma poraziť ked hrám mám full body terma atd v tom kliknem zlu klávesu a presunie ma to úplne na iný server , nemám žiadny bind ani nič podobne . ďakujem vám za rady
Vždyt při instalaci si určuješ sám cestu, kam se to má nainstalovat.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Takže problem s nefunkčnou mapou som už vyriešil ale stále mám problem stým že ma prehadzuje na ine serveri dokonca aj vtedy ked stisnem šipku

-
blaider1 - Amatér
blaider1 píše:Takže problem s nefunkčnou mapou som už vyriešil ale stále mám problem stým že ma prehadzuje na ine serveri dokonca aj vtedy ked stisnem šipku
Asi chodíš na zahraniční servery že ? Ty ti většinou změní uplně Config..
Doporučuju ti CSKo odinstalovat a naisntalovat znova, kde získáš zpět svuj Config a nechodit na zahraniční servery.
-
Domisek521 - Amatér
Kravina, vůbec nemusíš přeinstalovávat celé cs. Stačí si vymazat všechny soubory s koncovkou .cfg.
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1