• Stránka 1 z 1
Technicky mod - potrebuju par veci ujasnit
Zdravim, potrebuju poradit ohledne meho vlastniho technickeho modu.
Tato pomoc nema nic spolecneho s programovanim a mod neni urceny pro GameSites
Ve strucnosti receno potrebuju rozhodnout nekolik veci.
Dotaznik je na Google Doc.
Pokud mate nejake dalsi otazky, tak se klidne ptejte.
Neco malo o modu
Mod se deli na nekolik casti (core, machines, computers) a mel by nahrazovat vetsinu technickych modu (z duvodu kompatibility a snizeni lagu na strane klienta i serveru).
Casti budou nasledujici:
- Core - zakladni rudy, potreba (nebo doporucen) pro ostatni casti
- Machines - energie, stroje
- Storage - nahrada applied energistics a logistic pipes
- Farms - nahrada Minefactory Reloaded (a zamezeni nekonecneho generatoru energie z tree farem)
- Computers - neco mezi ComputerCraft a Open Computers
Plus pokud se to podari, tak i mod, ve kterem si budete moc postavit vlastni lod a litat s ni (narozdil od ostatnich modu bude moznost se hybat po palube)
Tato pomoc nema nic spolecneho s programovanim a mod neni urceny pro GameSites
Ve strucnosti receno potrebuju rozhodnout nekolik veci.
Dotaznik je na Google Doc.
Pokud mate nejake dalsi otazky, tak se klidne ptejte.
Neco malo o modu
Mod se deli na nekolik casti (core, machines, computers) a mel by nahrazovat vetsinu technickych modu (z duvodu kompatibility a snizeni lagu na strane klienta i serveru).
Casti budou nasledujici:
- Core - zakladni rudy, potreba (nebo doporucen) pro ostatni casti
- Machines - energie, stroje
- Storage - nahrada applied energistics a logistic pipes
- Farms - nahrada Minefactory Reloaded (a zamezeni nekonecneho generatoru energie z tree farem)
- Computers - neco mezi ComputerCraft a Open Computers
Plus pokud se to podari, tak i mod, ve kterem si budete moc postavit vlastni lod a litat s ni (narozdil od ostatnich modu bude moznost se hybat po palube)
Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
-
Abit - Kazatelův učeň
Technicky mod - potrebuju par veci ujasnit
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Technicky mod - potrebuju par veci ujasnit
Chtěl bych se zeptat,
budeš tam dávat i tomanyitems? A kdy to asi výjde? Jinak až to bude, zkusím si to zahrát
budeš tam dávat i tomanyitems? A kdy to asi výjde? Jinak až to bude, zkusím si to zahrát

niggach
-
PeTrCz - Drbna
PeTrCz píše:Chtěl bych se zeptat,
Jsou to TMI a NEI a nerekl bych, ze jim neco chybi. Mod bude kompatibilni s NEI (aktualne skrvam 2 blocky z NEI a to napajene barevne lampy, protoze se po polozeni automaticky vypnou).
Udelat podporu pro NEI (aby moje stroje ukazovaly recepty v NEI) bude slozitejsi (uz jsem se na to dival a zatim to moc nechapu), tudiz to nebude priorita (planuju to do BETA verze).
Ted v zari by mela vyjit ALPHA (core a machines). Sice to nebude umet moc. Core zajistje generovani ve svete (rudy a 1 custom biom (Uranove hory)) a nebude mused byt casto updatovan. To zajisti, ze se uz Alpha bude moc nasadit na (local) servery a updaty nebudou takovy problem.
Jediny update, ktery bude potrebovat "novy" svet bude prechod z ALPHA na BETA verzi, protoze tam planuju usporu IDcek a obecne nektere optimalizace, ktere by to mely zrychlit (ale napsat je chvili potrva).
Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
-
Abit - Kazatelův učeň
Velmi zajímavý mód. Prohlédl jsem si všechno co bylo v samotném dotazníku a líbí se mi, že lidé ještě mají originální nápady na výrobu módů. Dost věcí, které si tam vzpomněl jsem snad ještě nikde neviděl a to mám už něco na Minecraftu nahrané. A co se týče té lodi nato jsem fakt také zvědav.
- ThePrdikCZ
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1