[Přijat] Žiadosť o práva | Master0r0

Příspěvekod aimp » 11 zář 2015, 20:37

1. Vek: 15
2. Nick v hre: Master0r0
3. Originálny MC: Vlastním.
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Nemám, mal som aktivované na serveroch Creative #1 a PVP a nakoľko tieto servery zanikli tak som stratil garanciu VIP navždy a nemám motiváciu ho zakúpiť znova.
5. Primárny server kde chcete práva: Survival
6. Denná aktivita: 2-6 hodín
7. Priestupky na gamesites: Až na pár kickov na starom PVP serveri nič, žiadne bany.
8. Priestupky mimo gamesites: Nespomínam si na nič.
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Mám 15 rokov, cvičím, rád hrám hry. Medzi moje najobľúbenejšie hry patria Minecraft, CS:GO, Hearthstone, GTA V. Študujem na základnej škole posledným rokom, myslím že to je asi všetko.
10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): Veľakrát sa stalo že admin nebol online, a malé decká porušovali pravidlá, hádali sa alebo obťažovali ostatných hráčov na serveri ktorý si prišli iba nejak relaxačne zahrať a pochillovať. Rád poradím nejakým nováčikom ktorý sa v tejto hre zaúčajú, alebo si nevedia dať s niečím rady. Ďalšia vec sú pasce ktorých je čoraz viac a kedže som sa do nejednej nachytal a prišiel o celkom dobré veci, tak by nato trebalo dať väčší pozor a zvýšiť dĺžku banu, len taká rada ;) To je myslím všetko. Snáď ešte by som mohol spomenúť že na Gamesites "pôsobím" alebo hrám od verzie 1.8 Beta, kedy som hral pod nickom Domukas-Bond, takže viem čo ako chodí, a ak smiem tak spomeniem aj to že jeden čas som robil PluginMastera na serveri, no server po roku zanikol pre nedostatok finančných prostriedkov a tým chcem aj povedať že mám nejaké skúsenosti s pluginmy.
aimp
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Přijat] Žiadosť o práva | Master0r0

od Rumcajz » 11 zář 2015, 20:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o práva | Master0r0

Příspěvekod TheRsM1 » 14 zář 2015, 17:39