• Stránka 1 z 1
eMkac^^ / HnS AutoBhop Block
1. Popis situace - Takže chcel by som sa sťažovať na admina eMkac^^ z dôvodu že ten admin tam nič nerobí... Každý sa na neho sťažuje že nič nerobí ale len sa hraje.... Vôbec to nekontroluje a banuje len hráčov ktorý niečo spravia jemu ale na druhých ohľad vôbec neberie. Napr... Teraz mi dal ban za fish, okej, beriem to, mal na to dôvod lebo ja som už nemal nervy..... Kolo pred mojím banom na mape c21_inferno ma všetky CTčka fishovali lebo som bol posledný a ostávalo pár sekúnd do konca kola a boli by sme vyhrali... Ako fakt, takéhoto admina by som na vašom mieste vôbec nepotreboval.... Nechcem sa chváliť ale keď som bol tuto adminom na All Jumps serverov tak som si ani nezahral ale strávil som aj 2h v specte a všetko som kontroloval... Bol tam poriadok ako v mojej izbe do riti.... (Sorry za vyjadrenie)
2. Důkazy - Dôkaz sú hráči na serveru....
Ďakujem za všetky vyjadrenia a dúfam že sa to nejako upraví...
+Nechcem vás nijako uraziť ale bolo by dobre ak by ste si kontrolovali aktivitu adminov pretože tam chodia len dvaja a s toho tento "nanič admin!".
S pozdravom ZeUS.
2. Důkazy - Dôkaz sú hráči na serveru....
Ďakujem za všetky vyjadrenia a dúfam že sa to nejako upraví...
+Nechcem vás nijako uraziť ale bolo by dobre ak by ste si kontrolovali aktivitu adminov pretože tam chodia len dvaja a s toho tento "nanič admin!".
S pozdravom ZeUS.

[VIP] Hns AutoBhop Block
[VIP] Knife #1
[EVIP] JailBreak #1
[EVIP] BaseBuilder New
[VIP] Knife #1
[EVIP] JailBreak #1
[EVIP] BaseBuilder New
-
kroska7 - Amatér
eMkac^^ / HnS AutoBhop Block
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: eMkac^^ / HnS AutoBhop Block
Čau, co to píšeš za blostí? Zrovna jsem přišel na server a hrála se mapa c21_inferno ty si tam začal když to tak řeknu břečet "okay jdu dělat fishe" něco na tenhle smysl.. A co jiného se stalo dal si fish. Tak se prosím prober
Když nejsem na serveru jak píšeš že minule kolo každej dělal fj tak je jasné když tam nejsem že to nemůžu trestat. Pro příště prosím používej mozek a když máš ten steam mohl by jsi poznat že jsem nebyl na serveru, ale připojil jsem se až to kolo kdy si dostal ban ty.

-
eMkac - Profesionál
Nepísal som že idem robiť Fish ale "Ako chcete...". Neide len o tú mapu ale ide aj o ostatné hry ked tam si a každý ti píše že "Už konečne dávaj pozor" alebo "Banuj už konečne" a ty proste urobíš čo? Hraješ ďalej.... Trošku si vstúp do svedomia a občas si uvedom ako to pozoruješ.... Neide môj BAN pretože viem že som ten fish urobil, ale ide o to, aký si "Na hovno admin".
Keby si vadil len mne tak som ticho a ani tu nepíšem ale ide o to že každý ti tam nadáva že nevieš dávať pozor, nebanuješ to a potom tá hra aj tak vyzerá... škoda že už nie som admin pretože keby som bol tak by si videl aký by tam bol poriadok a ver tomu, že by si ani jeden hráč nedovolil urobiť UB,Fish alebo iné porušenie pravidiel... A pokiaľ viem tak žiadny hráči proti mne nič nemali a keď sa niečo na servery dialo tak hneď mi písali a prišiel som to tam poriešiť.....
Keby si vadil len mne tak som ticho a ani tu nepíšem ale ide o to že každý ti tam nadáva že nevieš dávať pozor, nebanuješ to a potom tá hra aj tak vyzerá... škoda že už nie som admin pretože keby som bol tak by si videl aký by tam bol poriadok a ver tomu, že by si ani jeden hráč nedovolil urobiť UB,Fish alebo iné porušenie pravidiel... A pokiaľ viem tak žiadny hráči proti mne nič nemali a keď sa niečo na servery dialo tak hneď mi písali a prišiel som to tam poriešiť.....
[VIP] Hns AutoBhop Block
[VIP] Knife #1
[EVIP] JailBreak #1
[EVIP] BaseBuilder New
[VIP] Knife #1
[EVIP] JailBreak #1
[EVIP] BaseBuilder New
-
kroska7 - Amatér
Přemejšlíš nad tím co píšeš?
Když jsem např. na druhe straně mapy hráč napíše fish je jasné že mu nedám ban to by jsi ty a ostaní hrači mohli pochopit. To samé jsem dead a hrač napíše fish, ub když ho nespektuju nemůžu mu dát ban když to nevidím. Takže by jsi mohl v tomhle ohledu trochu používat mozek a pochopit že tam taky třeba hraju a nemůžu všechno vidět nikdo to tak nebude že admin uvidí všechno tohle si ty uvědom. Ju? 

-
eMkac - Profesionál
Nehádajte sa tu nemáš nijaký vecný dôkaz (demo), kde to robí.
Myslím že sa to tu môže locknuť.
Myslím že sa to tu môže locknuť.
Knife oldschool
CTF/KNIFE PP
CTF/KNIFE PP
-
mirec14 - Pokročilý
Nevidím zde žádný důkaz o pochybení admina. Pokud ho budeš mít, můžeš mi ho poslat do PM.
Stížnost zamítám.

Stížnost zamítám.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1