• Stránka 1 z 1
nefunguje vip :(
Nickname na serveru: PusinQa
Kde mám VIP: JailBreak #2
Jak je VIP staré: 2 roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Na starým kompu mi stále funguje, ale na novým ne.
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému: Přešel jsem na jiný počítač a zopakoval jsem instrukce z e-mailu. Zadám kod do aktivatoru a píše mi to stále neplatný kod. Na starým kompu mi to funguje ale na novým ne. Prosím radu.
Kde mám VIP: JailBreak #2
Jak je VIP staré: 2 roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Na starým kompu mi stále funguje, ale na novým ne.
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému: Přešel jsem na jiný počítač a zopakoval jsem instrukce z e-mailu. Zadám kod do aktivatoru a píše mi to stále neplatný kod. Na starým kompu mi to funguje ale na novým ne. Prosím radu.
-
GmKingM - Amatér
nefunguje vip :(
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nefunguje vip :(
REFRESH#
Dodržel jsi postup, který je v emailu?
Je velmi důležité držet se postupu v e-mailu, dělat krok po kroku. Nesmí se vynechat žádný z bodů, jinak výhody nebudou fungovat!
Zadal jsi do aktivátoru správný kód?
Správnost kódu je nesmírně důležitá. Musí být přesně v takovém tvaru, jako máš uvedeno v emailu. Raději si to 2x překontroluj.
Jsi na správném serveru?
Ověř si, na jakém serveru aktivaci dokončuješ. Výhody fungují pouze tam, kde sis výhody aktivoval. Je možné, že jsi byl nevědomně přesměrován.
Stále výhody nejdou?
Napiš na [email protected] a my se pokusíme poradit ti a zjistit, kde je problém. Do emailu nezapomeň uvést kód, který ti přišel v SMS.
Dodržel jsi postup, který je v emailu?
Je velmi důležité držet se postupu v e-mailu, dělat krok po kroku. Nesmí se vynechat žádný z bodů, jinak výhody nebudou fungovat!
Zadal jsi do aktivátoru správný kód?
Správnost kódu je nesmírně důležitá. Musí být přesně v takovém tvaru, jako máš uvedeno v emailu. Raději si to 2x překontroluj.
Jsi na správném serveru?
Ověř si, na jakém serveru aktivaci dokončuješ. Výhody fungují pouze tam, kde sis výhody aktivoval. Je možné, že jsi byl nevědomně přesměrován.
Stále výhody nejdou?
Napiš na [email protected] a my se pokusíme poradit ti a zjistit, kde je problém. Do emailu nezapomeň uvést kód, který ti přišel v SMS.
Bývalý Admin------> All Zombie
Bývalý Admin------>All Furien
Pristup do banlistu
Admini sú len lúdia nie stroje !
*BlAcKjAcK*
Bývalý Admin------>All Furien
Pristup do banlistu
Admini sú len lúdia nie stroje !
*BlAcKjAcK*
-
SuPerBlAcK - Amatér
Re: nefunguje vip :(
Myslím že je několik bodů proč
1) jak psal uživatel před tebou špatně si ho opsal, špatný server
2) pokud ho máš na starým aktivovaný, tak si myslím že bys musel čekat den na obnovu toho kódu..
Jak ani jedno nejde tak jedině piš na email od GS
1) jak psal uživatel před tebou špatně si ho opsal, špatný server
2) pokud ho máš na starým aktivovaný, tak si myslím že bys musel čekat den na obnovu toho kódu..
Jak ani jedno nejde tak jedině piš na email od GS

-
SendyPlankton - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1