• Stránka 1 z 1
rsm
<18:16:27> You were banned for 30 minutes from the server by "TheRsM" (Vulgarismus)
- pajatvcz23
- Kolemjdoucí
Re: rsm
Nějak ti tu chybí popis situace :). Tak ho napíšu já.
Řešili jsme věci ohledně MC adminováni a pak jsem tě odebral protože to nemělo s tebou cenu. Začal si mě spamovat, že si věděl že to tak dopadne, že ti je jasne ať tě odeberu apod.. Tak jsem zavřel konverzaci a začal si nadávat..
Můžeš být rád že máš 30 minut a už vypršel :).
Řešili jsme věci ohledně MC adminováni a pak jsem tě odebral protože to nemělo s tebou cenu. Začal si mě spamovat, že si věděl že to tak dopadne, že ti je jasne ať tě odeberu apod.. Tak jsem zavřel konverzaci a začal si nadávat..
Můžeš být rád že máš 30 minut a už vypršel :).
-
TheRsM1 - Profesionál
TheRsM1 píše:Nějak ti tu chybí popis situace. Tak ho napíšu já.
Můžeš být rád že máš 30 minut a už vypršel.
napsal jsem ti demente.. a né mě banovat za 30 min :dddd
- pajatvcz23
- Kolemjdoucí
Důkaz o tvé nevině tu nevidím. Ovšem nevidím tu důkaz ani o tvé vině, tudíž to je "jedna babka říkala" ...
RsM si příště udělá screen, nebo alespoň zkopíruje chat, když dává ban a ty si taky přiště udělej screen, když jdeš žádat o UB.
Zamykám to. LOCK vy nezbedníci.
RsM si příště udělá screen, nebo alespoň zkopíruje chat, když dává ban a ty si taky přiště udělej screen, když jdeš žádat o UB.
Zamykám to. LOCK vy nezbedníci.

-
KOFOLA - Spamer
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku