• Stránka 1 z 1
public_1_3mapy dokola ?
Ahoj,
hoši dlouho jsem to nehrál, ale můžete mne vysvětlit proč se na publicku 1 točí pořád 3 mapy dokola ?
Recentmaps pořád stejně mapy, které nejdou votovat ? wtf ?:D
Navíc někdy server nenabízí na konci mapy votování .... vždycky to normálně fungovalo.
Když už není nic "navotované" tak server by snad mohl nabídnout popř. doplnit mapy do vote.... mapcyrcle tam poněkud vázne:-).
Prosím dejte to třošku do kupy, nevím kdo tady ještě zůstat ze schopných lidí.
THX.
hoši dlouho jsem to nehrál, ale můžete mne vysvětlit proč se na publicku 1 točí pořád 3 mapy dokola ?
Recentmaps pořád stejně mapy, které nejdou votovat ? wtf ?:D
Navíc někdy server nenabízí na konci mapy votování .... vždycky to normálně fungovalo.
Když už není nic "navotované" tak server by snad mohl nabídnout popř. doplnit mapy do vote.... mapcyrcle tam poněkud vázne:-).
Prosím dejte to třošku do kupy, nevím kdo tady ještě zůstat ze schopných lidí.
THX.
-
klaSa - Kolemjdoucí
public_1_3mapy dokola ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: public_1_3mapy dokola ?
Zdravím,
tohle se tu už řešilo - https://www.gamesites.cz/forum/pub-1-pokazeny-vote-system-hratelnost-t87611.html
VOTE systém jsem i já teď zkoušel a všechno funguje jak má. To, že tam je málo map je tím, že se některé museli odstranit kvůli nehratelnosti. Tuším však, že teď na podzim by se opět nějaké ty mapy měli přidat, alespoň to tak vždy bylo, ale nemůžu to zaručit.
Takže příště stačí přečíst několik témat pod tímto tématem a odpovědi najdeš sám.
tohle se tu už řešilo - https://www.gamesites.cz/forum/pub-1-pokazeny-vote-system-hratelnost-t87611.html
VOTE systém jsem i já teď zkoušel a všechno funguje jak má. To, že tam je málo map je tím, že se některé museli odstranit kvůli nehratelnosti. Tuším však, že teď na podzim by se opět nějaké ty mapy měli přidat, alespoň to tak vždy bylo, ale nemůžu to zaručit.
Takže příště stačí přečíst několik témat pod tímto tématem a odpovědi najdeš sám.

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: public_1_3mapy dokola ?
Ahoj, vím že to vote na public serverech je celkem k ničemu. Taky jsem zastáncem toho, aby se na server nahodila mapa mirage, zpátky train nebo kabul. Ale toto všechno je na vedení, vy ty mapy nehrajete tak se nedá nic dělat, když pořád chcete dust2, inferno a podobné. Mám to vyzkoušené z vlastních zkušeností. Dvakrát jsem dal vote o mapu, protože se hrála stejná mapa 2 krát po sobě, dal jsem tam 1.Dust 2 2. Inferno 3. Mirage a Tuscan. Více jak polovina si zvolila Dust 2. Můžu o tom vote zkusit podebatovat s vedením, ale pochybuju v nějaký úspěch.
Lock.
Lock.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1