• Stránka 1 z 1
VIP
Dobrý den, už je to snad rok..hrubej odhad co ste zrušili Warcraft SaveXp4# a ja sem tam měl ExVip. Bylo pro mě velké zklamání se s nim rozloučit a tak nečekaně a bylo mi z toho až blbě.Eště hůř mi bylo když sem se od pár kamarádů kteří ExVip vlastnili dozvěděl že ste jim je vratili na jiným Warcraftu.A když jsem psal osobně adminum, nikdo nebyl ochotný o tom ani diskutovat..Já si to ExVip kupoval hlavně z důvodu protože bylo uvedeno že je "navždy". Byl sem rozčílenej tak, že sem na gamesites skoro nehrál..ale neznám lepší wacraft servery a zase sem hrát začal..byl bych moc rád, kdyby mi ExVip bylo navráceno..
ve hře sem se jmenoval *RoyalHackerS*Mejn nebo Mejn, Steam mám a rád sem si fotil tabulky se skórem takže doložit screeny jako dukaz že jsem opravdu měl ExVip nebude vůbec žádný problém
Děkuju
ve hře sem se jmenoval *RoyalHackerS*Mejn nebo Mejn, Steam mám a rád sem si fotil tabulky se skórem takže doložit screeny jako dukaz že jsem opravdu měl ExVip nebude vůbec žádný problém

-
Mejn - Kolemjdoucí
Re: VIP
REFRESH#
Skús svoj problém napísať na [email protected] a predložiť aktivačné kódy ktoré ti prišli do Emailu.
Oni tvoj problém vyriešia a napíšu ti dalšie postupy nikto iný sa stým nepohne.
Skús svoj problém napísať na [email protected] a predložiť aktivačné kódy ktoré ti prišli do Emailu.
Oni tvoj problém vyriešia a napíšu ti dalšie postupy nikto iný sa stým nepohne.
Bývalý Admin------> All Zombie
Bývalý Admin------>All Furien
Pristup do banlistu
Admini sú len lúdia nie stroje !
*BlAcKjAcK*
Bývalý Admin------>All Furien
Pristup do banlistu
Admini sú len lúdia nie stroje !
*BlAcKjAcK*
-
SuPerBlAcK - Amatér
Gamesites si vyhrazuje pravo na okamzite ukonceni provozu a vsem uzivatelum tim automaticky zanikaji vsechny zakoupene vyhody.
To nikto nečita pravidlá ??
To nikto nečita pravidlá ??

Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
Ako už bolo napísane, napíš vedeniu mail na [email protected] , oni ti vytvoria nový vip kód [ nwm či aj evip]
a pošlú ti ho
a pošlú ti ho
ex-Zombie CS ADMIN
lolko je super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Its the final logdan
-
HELLzOmbie - Minecraft admin
• Stránka 1 z 1