• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Klany
Čaute neviem či za niečo také Ban existuje ale ak nie tak mám návrh...
Niekto s TOP15 na servery si založí klan a pozve tam hráčov a oni sa pýtajú jeho či môžu do klanu ale nájdu sa aj taký čo bez povolenia si pred meno napíšu ten klan. A potom vznikajú hádky . Mohol by sa za to dať BAN alebo to hráčovi prepísať. Ale je tam aj trochu nevíhoda lebo niekto pomocou klanu môže udať a on dostane BAN. Možno toto by sa doriešilo ale prosím urobte niečo aby hráči bez dovolenia nevstupovali do klanov
Alebo mám ešte jeden návrh ale neviem či sa vám bude páčit...
Niektorý hráči si kúpia VIP ale pred menom nemajú nič čo keby to bolo že VIP hráči majú pred menom [VIP] a evip hráči pred menom [EVIP] Ak nie tak nevadí je to len návrh
A k tomu mám ešte otázku keď chcem na server EVIP musím mať najprv VIP alebo si stačí kúpiť iba EVIP??
Niekto s TOP15 na servery si založí klan a pozve tam hráčov a oni sa pýtajú jeho či môžu do klanu ale nájdu sa aj taký čo bez povolenia si pred meno napíšu ten klan. A potom vznikajú hádky . Mohol by sa za to dať BAN alebo to hráčovi prepísať. Ale je tam aj trochu nevíhoda lebo niekto pomocou klanu môže udať a on dostane BAN. Možno toto by sa doriešilo ale prosím urobte niečo aby hráči bez dovolenia nevstupovali do klanov

Alebo mám ešte jeden návrh ale neviem či sa vám bude páčit...
Niektorý hráči si kúpia VIP ale pred menom nemajú nič čo keby to bolo že VIP hráči majú pred menom [VIP] a evip hráči pred menom [EVIP] Ak nie tak nevadí je to len návrh

Život bez CS je ako život bez ničoho
Je na nič
by Skillex

-
Adrian333 - Kolemjdoucí
[Vyřešeno]Klany
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Klany
Ahoj
Hráč si môže meniť mená jeto jeho vec.Platí to aj s klanmi aj keď je to nanič vec.
A k druhej otázke.Napíš to vedeniu alebo HLSA
+ keď chceš mať pred menom VIP musiš si kúpiť evip
Zdar
Hráč si môže meniť mená jeto jeho vec.Platí to aj s klanmi aj keď je to nanič vec.
A k druhej otázke.Napíš to vedeniu alebo HLSA

+ keď chceš mať pred menom VIP musiš si kúpiť evip
Zdar
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
Re: Klany
Čau, takže vezmu to popořadě
1) Klany ani nic takového admini řešit nebudou, protože by se z toho zbláznili, nikde nevypátráš kdo ten klan měl první kdo ho udělal a takové podobné věci..
2) Pokud chceš mít za jménem VIP musíš si koupit ExtraVIP.
3) Pokud chceš ExtraVIP musíš si nejdřív koupit VIP a potom si ho dále upgradovat na ExtraVIP
Pokud by ti něco nebylo jasné, napiš mi zprávu. Zde zamykám.
1) Klany ani nic takového admini řešit nebudou, protože by se z toho zbláznili, nikde nevypátráš kdo ten klan měl první kdo ho udělal a takové podobné věci..
2) Pokud chceš mít za jménem VIP musíš si koupit ExtraVIP.
3) Pokud chceš ExtraVIP musíš si nejdřív koupit VIP a potom si ho dále upgradovat na ExtraVIP
Pokud by ti něco nebylo jasné, napiš mi zprávu. Zde zamykám.
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1