• Stránka 1 z 1
EndyMary / ^JailBreak #2
1. Byl jsem dozorce. Simon řekl vězňům: pojdte zamnou walkem. Hráč ThmS. *AwP začal jít až po 1.5sekundě normálně a potom začal jít walkem. Já si myslím, že jsem mu dal oprávněný kill. Potom mě Admin EndyMary grabnul, ptal jse mě proč jsem ho zabil já mu to vysvětlil a řekl mi, že ho viděl jít celou dobu walkem. Pak mě hodil ozem a dal mi ban na 2hodiny.
Detaily banu zde:
Nickname Black Eye
SteamID VALVE_0:0:1431110582
SteamCommunity ID 76561200822486892
IP Adresa skryté
Typ banu SteamID
Důvod Pravidla [FreeKill/TeamKill]
Zabanován dne 27.09.2015 - 13:04:11
Vyprší dne 27.09.2015 - 15:04:11 (28 Minut zbývá)
Zabanovaný od EndyMary
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #2 (jb_rush)
2. Důkaz: http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites (27. 09. 14:57 jb_rush 20546-1509271457-jb_rush.dem.zip) v čase 5:00
Detaily banu zde:
Nickname Black Eye
SteamID VALVE_0:0:1431110582
SteamCommunity ID 76561200822486892
IP Adresa skryté
Typ banu SteamID
Důvod Pravidla [FreeKill/TeamKill]
Zabanován dne 27.09.2015 - 13:04:11
Vyprší dne 27.09.2015 - 15:04:11 (28 Minut zbývá)
Zabanovaný od EndyMary
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #2 (jb_rush)
2. Důkaz: http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites (27. 09. 14:57 jb_rush 20546-1509271457-jb_rush.dem.zip) v čase 5:00
-
GmKingM - Amatér
EndyMary / ^JailBreak #2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: EndyMary / ^JailBreak #2
Ahoj, pardon že sa vyjadrujem ale chcem k tomu niečo dodať:
Admina som zavolal na server kvôli tvojmu MFK z minulej mapy (bohužiaľ dôkaz nemám, čiže ťa nijako obviňovať nebudem..)
K veci.. Začalo sa kolo a kura zobral simon, dal základné zákazy a poslal väzňov medzi stoly.. Ďalší príkaz znel pôjdete za mnou walkom, no na prvý krát som mu nerozumel keďže lagol (neviem či to laglo len mne alebo všetkým, ale myslím že niekto ešte napísal do chatu že mu lagol) a asi po sekunde príkaz zopakoval.. admin to asi nemusel hneď riešiť banom, ale čo už..
To je všetko čo som k tomu chcel dodať
Prajem pekný deň!
S pozdravom KickMeDown
Admina som zavolal na server kvôli tvojmu MFK z minulej mapy (bohužiaľ dôkaz nemám, čiže ťa nijako obviňovať nebudem..)
K veci.. Začalo sa kolo a kura zobral simon, dal základné zákazy a poslal väzňov medzi stoly.. Ďalší príkaz znel pôjdete za mnou walkom, no na prvý krát som mu nerozumel keďže lagol (neviem či to laglo len mne alebo všetkým, ale myslím že niekto ešte napísal do chatu že mu lagol) a asi po sekunde príkaz zopakoval.. admin to asi nemusel hneď riešiť banom, ale čo už..
To je všetko čo som k tomu chcel dodať

Prajem pekný deň!
S pozdravom KickMeDown

-
KickMeDown - Mistr
Zdravím Ted trochu od téma na server sem byl zavolaný administrátorem KickMeDown a to zdůvodu ,že tento hráč dal neumyslný MFK chtěl abych mu dal ban.KickMeDowna sem se ptal jestli má demo !Odpověd zněla ne ,tohle je důvod proč sem mu nedal ban ! Tet k věci, simon měl lagy mikrofonu ,nebylo mu rozumět ,proto příkaz zopakoval [na tomhle demu sice je situace dobře vydět ,ale přes voice ,bez slyšení příkazů simona, nejde určit jestli kil byl oprávněný nebo ne ! ]Nicméně já si stojím za to ,že to byl fk ! Navíc tohoto hráče neustále zaněco napomínám ,tot odemě vše počkejme na rozsudek od vyšších ...... ! 

Když jsem byl malý, ptal jsem se mamky, co je v životě nejdůležitější. Štěstí, když jsme pak ve škole psali, co chceme v životě být, já napsal: "Šťastný". Řekli mi, že jsem nepochopil zadání. Já jim odpověděl, že oni nepochopily život.“
-
EndyMary - Spamerův sluha
1. MFK jsem žádný nedal. Měli zakázáno vše kromě pohybů, čupeli a stáli, takže jsem dal oprávněné killy. 2. Simonovi jsem rozuměl, takže ti co mají sluchátka a dají si větší volume tak by mu určitě rozuměli.
-
GmKingM - Amatér
Koukal jsem na demo. Hráči na příkaz normálně reagovali, jen ten jeden pořád stál na místě.
I kdyby to bylo jinak, admin tě měl přehodit k T a ne zabanovat.
Banující admin bude potrestán za neoprávněný ban a osobně si s ním na TS promluvím a důrazně vysvětlím jak má v podobných situacích postupovat!
delete by Awee
Admin KickMeDown mi pošle do PM odkaz na vyčasované demo, kde hráč dává MFK o kterém mluví. Jako admin by měl vědět že tuto možnost má a nestačí hráče jen očerňovat. Pokud tak neudělá, bude taktéž zrušen.
Stížnost oprávněná.
Omlouvám se ti za chování adminů, nebude se opakovat.
lock
I kdyby to bylo jinak, admin tě měl přehodit k T a ne zabanovat.
Banující admin bude potrestán za neoprávněný ban a osobně si s ním na TS promluvím a důrazně vysvětlím jak má v podobných situacích postupovat!
delete by Awee
Admin KickMeDown mi pošle do PM odkaz na vyčasované demo, kde hráč dává MFK o kterém mluví. Jako admin by měl vědět že tuto možnost má a nestačí hráče jen očerňovat. Pokud tak neudělá, bude taktéž zrušen.
Stížnost oprávněná.
Omlouvám se ti za chování adminů, nebude se opakovat.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1