• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Resetování cska
Zdravím, je to tu opět, resetuje se mi nastavení cska. Ovládání, zvuk atd. Zkoušek jsem vymazat config a zapnout csko - nepomohlo. Dal jsem config jen pro čtení - nepomohlo.. Nevím co s tím tak doufám že mi pomůžete 

-
JaLa - Amatér
[Vyřešeno] Resetování cska
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Resetování cska
Zdar, pokud mas config jen pro čtení, je problém právě v tom.. Když je nastaven jen pro čtení, neumožňuje zápis, takže se ti po vypnutí cska opět zformátuje na default.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Jdi do složky cstrike, tam si najdi config.cfg, klikni pravým a odškrtni jen pro čtení tak, aby byl ten čtvereček prázdný.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Udělal jsem to ale csko zapnu až zítra protože dnes na počitač už nejdu takže zítra tu bude odpověď jestli to funguje. 

-
JaLa - Amatér
Samozřejmě bude třeba vše opět vše poprvé nastavit, aby se mělo co uložit. Avšak po nastavení by již obsah configu měl zůstat tak jak si to nastavíš.
-
SponErko - Mistr Yoda
Paráda, funguje to
Díky 

-
JaLa - Amatér
Vyřešené,zamykám 

nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1