• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Garlin, FUik, Maxipes.
Zdravím!
Týmto topikom sa Vám chcem ako hráč GAMESITES.cz ospravedlniť za to čo som predviedol v minule na servery a čo som napísal do A - sekcie. Myslím tú situáciu za ktorú som dostal aj ban od Administrátora Garlin na 6 dní. Odkaz : http://www.gamesites.cz/amxban/Jailbrea ... p?bid=9528 . Avšak je mi jedno či to niekto bude brať tak, že sa vtieram alebo robím zo seba debila, mne ide hlavne o to aby to ľudia videli, čo som vlastne zač a o čo mi ide. Ďalej sa chcem ospravedlniť HLSA Maxipsovi, že som ho sklamal. My dvaja sme riešili na TS 3 vec pre ktorú som Ťa samozrejme potreboval. Vyriešilo sa to v kľude a bez nejakých hádok a nesúhlasu, tak neviem čo ma to napadlo napísať do A - sekcie "odebrání práv" dôvod odobrania : "Nemám rád, keď si niekto o sebe myslí, že je nejaký ten vyšší nad nami", "Nemám rád, keď sa niekto povyšuje nad niekym". Jediný dôvod čo som tam chcel a mal v pláne napísať je ten, že začína škola a nechcem si to pokašlať. V celku ma to mrzí, že som sklamal niektorých ľudí tu na GS a záleží mi na tom a chcem to hlavne dať do poriadku, aby si niektorý ľudia tu na GS o mne nemysleli, že som bezcitný pes. Poprosil by som aby sa toto hneď nezamykalo lebo chcem aby sa tu vyjadrili tí, čo som ich v topiku vzpomenul. Na GS hrám denno denne, keď si nájdem čas tak ho strávim aspoň chvíľu tu. Nepotrebujem aby som bol niekde permanentne zabanovaný čo sa týka tu na GS či už došasne apod. Mojím motívom bolo nedostať ani čo len jeden ban nie to už kick na serveroch, keď mi išlo už o tie práva na serveroch. Viem som si vedomí, že som spravil chybu a práve preto to chcem napraviť. Vopred Vám Ďakujem za prečítanie si tohto textu. Ešte raz sa veľmi ospravedlňujem.
Príjemný zbytok Dňa.
~Deejays
Týmto topikom sa Vám chcem ako hráč GAMESITES.cz ospravedlniť za to čo som predviedol v minule na servery a čo som napísal do A - sekcie. Myslím tú situáciu za ktorú som dostal aj ban od Administrátora Garlin na 6 dní. Odkaz : http://www.gamesites.cz/amxban/Jailbrea ... p?bid=9528 . Avšak je mi jedno či to niekto bude brať tak, že sa vtieram alebo robím zo seba debila, mne ide hlavne o to aby to ľudia videli, čo som vlastne zač a o čo mi ide. Ďalej sa chcem ospravedlniť HLSA Maxipsovi, že som ho sklamal. My dvaja sme riešili na TS 3 vec pre ktorú som Ťa samozrejme potreboval. Vyriešilo sa to v kľude a bez nejakých hádok a nesúhlasu, tak neviem čo ma to napadlo napísať do A - sekcie "odebrání práv" dôvod odobrania : "Nemám rád, keď si niekto o sebe myslí, že je nejaký ten vyšší nad nami", "Nemám rád, keď sa niekto povyšuje nad niekym". Jediný dôvod čo som tam chcel a mal v pláne napísať je ten, že začína škola a nechcem si to pokašlať. V celku ma to mrzí, že som sklamal niektorých ľudí tu na GS a záleží mi na tom a chcem to hlavne dať do poriadku, aby si niektorý ľudia tu na GS o mne nemysleli, že som bezcitný pes. Poprosil by som aby sa toto hneď nezamykalo lebo chcem aby sa tu vyjadrili tí, čo som ich v topiku vzpomenul. Na GS hrám denno denne, keď si nájdem čas tak ho strávim aspoň chvíľu tu. Nepotrebujem aby som bol niekde permanentne zabanovaný čo sa týka tu na GS či už došasne apod. Mojím motívom bolo nedostať ani čo len jeden ban nie to už kick na serveroch, keď mi išlo už o tie práva na serveroch. Viem som si vedomí, že som spravil chybu a práve preto to chcem napraviť. Vopred Vám Ďakujem za prečítanie si tohto textu. Ešte raz sa veľmi ospravedlňujem.
Príjemný zbytok Dňa.
~Deejays
-
OMV - Spamerův sluha
Garlin, FUik, Maxipes.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Garlin, FUik, Maxipes.
iShortyx3 píše:Dojalo ma to
Ty si strašné hovädo

-
StopFake - Spamer
ta co ti poviem. Toto je klasika co si spravil, nesi ani prvy ani posledny
Toto je stale o tom istom.
1. Hrac sa snazi ziskat prava
2. Hrac ziska prava
3. Admin zistuje ze pre to aby sa dostal vyssie musi aj neco robit
4. Admin neco robi
5. Admin zistuje ze nie vsetci co neco robia dostanu vyssie prava lebo to nejde
6. Admin je nasrany
7. Admin spravi nejaku blbost. (vybanuje server na, pise nezmyselny topik atd atd)
8. Exadmin po case zisti ze spravil hlupost a zacne pisat vsetkym ako ho to mrzí a že spravi vsetko pre to aby to odcinil a bla bla bla.
9. Exadmin ziska prava a cyklus sa opakuje
Este je tu variacia bodu 7
7. Admin potrebuje pocut ako ho vsetci lutuju a chcu aby ostal tak napise topik o tom ako konci
ale v skutosnosti nechce koncit
A pak je tu este par variacii vsetkych bodov ale vicemene zapadaju vsetky do tejto schemi.

Toto je stale o tom istom.
1. Hrac sa snazi ziskat prava
2. Hrac ziska prava
3. Admin zistuje ze pre to aby sa dostal vyssie musi aj neco robit
4. Admin neco robi
5. Admin zistuje ze nie vsetci co neco robia dostanu vyssie prava lebo to nejde
6. Admin je nasrany
7. Admin spravi nejaku blbost. (vybanuje server na, pise nezmyselny topik atd atd)
8. Exadmin po case zisti ze spravil hlupost a zacne pisat vsetkym ako ho to mrzí a že spravi vsetko pre to aby to odcinil a bla bla bla.
9. Exadmin ziska prava a cyklus sa opakuje

Este je tu variacia bodu 7
7. Admin potrebuje pocut ako ho vsetci lutuju a chcu aby ostal tak napise topik o tom ako konci

A pak je tu este par variacii vsetkych bodov ale vicemene zapadaju vsetky do tejto schemi.

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Jeste by jsi mohl omluvit svou demenci na TS3 jako tresbicku na dorticku :* Taky te miluju a soucitim s tebou 

-
KOFOLA - Spamer
Mne predsa nejde o to aby ma niekto ľutoval. Len som sa chcel ospravedlniť za to čo som spôsobil.
Kofola to patrilo k tomu.
Kofola to patrilo k tomu.
-
OMV - Spamerův sluha
je pěkné ,že se omlouváš ,já sám sem zaposlední 2 dny udělal 2 chyby ,které budou mít ještě dohru ,ale v tvém případu ses mohl omluvit dříve ! Jinak dříve sem tě znal jako fajn admina ,nevím proč ses musel dát na stranu .....
U mě jsi jako průměrný hráč v tuto chvíli uvidíme dále ....
U mě jsi jako průměrný hráč v tuto chvíli uvidíme dále ....
Když jsem byl malý, ptal jsem se mamky, co je v životě nejdůležitější. Štěstí, když jsme pak ve škole psali, co chceme v životě být, já napsal: "Šťastný". Řekli mi, že jsem nepochopil zadání. Já jim odpověděl, že oni nepochopily život.“
-
EndyMary - Spamerův sluha
Garlin, pevne verím, že nenarážaš na mna 

-
Hoover - Spamer
tez poznam ocom pises. a ano kazdy robi chyby, niesme stroje. garlin verim ze aj ty mas nekedy blby den, a nehovor ze si si nikdy na servery nezanadaval.
-
j4nc1nator - Amatér
j4nc1nator píše:tez poznam ocom pises. a ano kazdy robi chyby, niesme stroje. garlin verim ze aj ty mas nekedy blby den, a nehovor ze si si nikdy na servery nezanadaval.
Nevidím jediný sebemenší důvod nadávat na serveru, vysvětli mi proč třeba raději při rage netřískneš do stolu a neřveš si? Nadávat někomu přes internet vyžaduje velké hrdinství .
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
j4nc1nator píše:tez poznam ocom pises. a ano kazdy robi chyby, niesme stroje. garlin verim ze aj ty mas nekedy blby den, a nehovor ze si si nikdy na servery nezanadaval.
Do voicu sa vôbec nemusí nadávať. Ja som si uvedomil, že sa to dá riešiť úplne inak.
-
OMV - Spamerův sluha
BwernCz píše:zajímá to někoho?
Teba sa to netýka, tak sa sem nevyjadruj, patrí to aj pre ostatných okrem adminov.
-
OMV - Spamerův sluha
garlin to vystihl ve všech bodech, ještě tam chybí bod "Admin si myslí že je středobodem vesmíru a když odejde z admin teamu, že udělá strašnej rozruch a něco změní" jinak je to přesná osnova.
zde není co dalšího řešit max další spam a flame
LOCK
zde není co dalšího řešit max další spam a flame
LOCK
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
• Stránka 1 z 2 • 1, 2