I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

tregli/hnsautobhopblock

Příspěvekod slashed » 29 zář 2015, 16:54

1. Popi situacie: Ja som bol CTčko a bol koniec kola kde tregli bol na vyššej debne kde som ja nemohol vyskočiť a podľa mňa naschval išiel bližšie kumne aby som ho zabil dal som mu 1 slash ( sek s lavým tlačidlom myši ) . Dal mi zato ban ... Viem že to je fish ale bol koniec kola a on tam dá sa povedať kempil. Dalo sa to rišiť aj inak buď upozornením alebo kickom kde sa nejedna o fish ako zabitie alebo hitnutie za 65 a ešte bolo aj 00.
2. Dôkaz : http://leteckaposta.cz/uploaded/910020126 - ku koncu si to pretočte .
Dúfam že to pochopíte
Ďakujem za váš čas. :(
Definícia bláznovstva je robiť stále to isté a pritom očakávať iný výsledok .
Albert Einstein
slashed
Amatér
Amatér

tregli/hnsautobhopblock

od Rumcajz » 29 zář 2015, 16:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: tregli/hnsautobhopblock

Příspěvekod TrEgL1GeM » 29 zář 2015, 18:07

Aha čo ty na to išiel som na mape de_cbble na awp bol čas 0:30 prešiel som 1., 2. 3., úsek a bolo 15 sec do konca :) a prečo si sa objavil pod blokami a čakal si keď bolo 0:15 ? nedal som ti grab nechal som to tak lebo bolo 0:15. Potom bolo 0:10 a preskákal som na krabicu bolo 0:05 a išiel som nižšie lebo som padol a ostal som tam čo spravíš. Je to niekde písané že si nemôžem zastať na krabici a priblížiť sa ? Je to čisto tvoja chyba že si ma slashol išlo o fish. Videl som aj admina ktorý len za pokus o fish dával BAN. Bolo 0:01 a rezol si ma a až potom sa skončilo kolo. Idem si pozrieť ešte teraz demo a uvidím. Ak som konal nesprávne tak sa ti ospravedlňujem. Ale nikde neni písané že by som tam nemohol byť a aj provokovať je to čisto tvoja chyba že si po mne vyštartoval.
TrEgL1GeM
Mistr
Mistr

Příspěvekod TrEgL1GeM » 29 zář 2015, 18:41

Pozrel som si demo na deme je situácia - Som sám T a idem AWP za mnou ide Slashed ale padne. A čo spraví ide mi robiť fish prečo si stál pod blokmi ? a čakal si kedy padnem ?
TrEgL1GeM
Mistr
Mistr

Příspěvekod slashed » 29 zář 2015, 18:59

Kámo keď som spadol tak mi bolo jasne že už ta nedobehnem tak som ešte išiel za tebou či nahodou nespadneš a to že som tam skočil na blok tak to som nechcel fishnuť ... :D ... Ja ťa chápem no a ten fish ku koncu som myslel len zo srandy vedel som že ťa tým nezabijem no nevedel som že mi daš zato hodinku :) :/ stačilo kick alebo upozornenie aby som si daval nato pozor :/
Albert Einstein
slashed
Amatér
Amatér

Příspěvekod slashed » 29 zář 2015, 19:02

asi som zo zle vysvetlil... To že som išiel za tebou bolo iba z toho dôvodu že mi bolo jasne že už nemam šancu a to že tam zastaviš na tej debne som nemohol vediet a ked si tam stal a čumel na mňa :D ... tak mi prišlo vtipne ťa reznuť ku koncu kola -_- ...
Albert Einstein
slashed
Amatér
Amatér

Příspěvekod TrEgL1GeM » 29 zář 2015, 19:40

Fish to bol. Nemusíš ma zabiť stačí hitnúť. Bolo 20 sec do konca keď si padol taký hráč ako ty by to mal stihnúť a bol si pod blokmi a čakal si. Nechcem do brať do sekúnd ale bolo 0:01 a dal si mi hit + si ma čakal pod blokmi. Kick alebo grab som ti nedal preto lebo minulú mapu si fishoval a nedal som ti BAN fishol si na de_cbble a BAN :) . Ak som nepostupoval správne ponesiem trest.
TrEgL1GeM
Mistr
Mistr

Příspěvekod slashed » 29 zář 2015, 19:53

tak to by som určite nestihol o 0:15 ... pri mojom šťastí ked niekoho nahaňam vždy spadnem.. :D a to že som bol pod blokmi tak to som da sa povedať mal v píííí... určite by som ta nedobehol.. tak som si len tak skakal.. ked som videl že si nešiel do portu tak som išiel pod teba :D čo už no.
( že taký hrač ako ty :DDD .. som low )
Albert Einstein
slashed
Amatér
Amatér

Příspěvekod slashed » 29 zář 2015, 19:56

a určite som nefishoval... ked niekedy fishnem a to vždy mi daš ban... napr na buffer.. ale minule tiež ne buffer si mi dal zato ban že som išiel skočiť na blok a T sa respawnlo a som mu dal omylom UB... A snažim sa nefishovať no neda sa to presne odhadnut či ten hrač skače na ten blok alebo sa len rozbehuje.. ked sa rozbehuje alebo ešte len skače k nemu tak ho môžem zabit.
Albert Einstein
slashed
Amatér
Amatér

Příspěvekod TrEgL1GeM » 29 zář 2015, 21:06

Nebudeme tu spamovať podľa mňa to je fish, a čo sa stalo na hns_buffer ma nezaujíma jasne som videl ako bolo T na 1. bloku a hitol si ho. Nepotrebujem demo ak ho máš prilož ho. Počkáme na Karmika alebo niekoho vyššieho. ;)
TrEgL1GeM
Mistr
Mistr

Příspěvekod slashed » 29 zář 2015, 21:14

okey ved neriešim buffer.. ty si začal s inymi mapami.. a tak to určite nebolo :)
Albert Einstein
slashed
Amatér
Amatér

Příspěvekod Garlin » 29 zář 2015, 23:17

Nad krajinou zapadalo slnko, krasne farby ziarili na oblohe, pomaly sa vytrácal denný jas a nastupovali temné pazúre noci. Na okraji lesa sa niečo pohlo. Dedinčania ktorí stáli na okraji dediny sa zomkli a pevne uchopili do rúk provizórne zbrane ktoré si zostrojili na obranu pred Fisherom. Najstarší chlap, pravdepodobne starosta, človek to poznal iba podľa parádneho klobúka ktorý vtedy stál dosť zlatých preto si ho nemohol dovoliť ktokoľvek zakričal smerom k lesu. "My vieme že si tam !! nebojíme sa tvojho fishu, je tu s nami náš hrdina ktorého Admin voláme" Po tom ako to zvolal sa z dediny vyvalil veľký junák s buzogáňom veľkým, no minimálne ako polovica domu. Buzogáň sa volal Fishobijca. Zastal hneď vedľa davu ustrašených dedinčanov a zvolal. " Tak som tu Fisher , príď ak nemáš strach ! " Z lesa sa zrazu vymrštil malý škaredý škriatok ktorého priatelia volali Fisher, prezývka odvodená od jeho obľuby chytať ľudí na háčik zatiahnúť ich dole na zem a tam im dať povestný stab. Admin nstihol zareagovať a už mal Fisher jedného dedinčana stabnutého... Admin sa veľmi nahneval a napriahol sa svojím Fishobijcom a buchol Fishera tak silno že ho to vyhodilo z reality rovno do povestného pekla pre fisherov zvaného BANLIST !!!

Dedinčania ďakovali Adminovi že ich zachránil a rozprávke je koniec :D

BTW kto to celé prečítal tak Vám treba lebo pointa nepríde :D :D :D Počkáme na karmika nechce sa mi pozerať demo :P To máte za to že píšete zbytočné príspevky ktoré poom niekto musí čítať !!!

E by Cobre: Jaká krásná pohádka na dobrou noc :D .. no mám dost :lol: :lol:
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Karmik66 » 30 zář 2015, 12:00 VIP

slashed píše:Viem že to je fish ale bol koniec kola a on tam dá sa povedať kempil. Dalo sa to rišiť aj inak buď upozornením alebo kickom kde sa nejedna o fish ako zabitie alebo hitnutie za 65 a ešte bolo aj 00.

Stručně a jasně. Víš, že to byl fish, ale přesto jsi to udělal. Jestli budeš počítat s tím, že tě vždy bude admin upozorňovat když to děláš úmyslně, jsi na omylu. Ano, ze srandy to možná bylo, ale pořád je to v rozporu s pravidly. Pro příště se poučíš a už to určitě neuděláš.

Zamítám.
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Stížnosti na Adminy