• Stránka 1 z 1
Paintbal 1
Dobrý den,
stěžuju si na admina Dyros a admina Miky (Mikes). Situace byla taková, hráli jsme mapu cs_paintball a já si vzal sniperku a vylezl jsem hnedka před spawn nahoru přes žebřík (hráči kteří hráli/hrají znají tuto mapu). Věděl jsem kde Dyros bude protože tam chodil opakovaně každé kolo, takže jsem ho zastřelil a střílel jsem dál (normálně jsem chodil po té střeše, chodil jsem normálně dole). Když jsem tato situace opakovala (asi po druhé nebo po třetí), tak se Dyros naštval a normálně mě kicknul (bez nějakého upozornění nebo slaye). A když jsem se domáhal odpovědi, tak my řekl že jsem kempil, ale jak jsem říkal, normálně jsem se pohyboval a nikde nebyl zašitej (jak to normální kemper dělá). Takže jsem se dál domáhal odpovědi, proč me označil za kempera když jsem se normálně pohyboval (normálně tam chodí víc vip se sniperkou a nikdy jim admin nic neřekl ani nekicknul ani neslaynul). No a když jsem se domáhal odpovědi tak me admin Miky kicknul po druhé. Tentokrát to bylo z provokace, možná to byly 2 věty co jsem napsal, ale to nevím jestli si toho vůbec všimly, protože když jsem se zeptal z jaké provokace, tak neodpověděli.... prostě mlčely.. Dál jsem se domáhal odpovědí ale oba dva admini my nedokázali odpovědět na to co jsem se ptal. A na mapě buzzkill to už admin Miky nezvládl číst a dal my ban za porušování pravidel. Takže dávám další otázku: Kdy jsem porušil pravidla? Protože jsem adminům nenadával, nedožadoval jsem se banu, prostě ničeho kromě asi tří otázek.
Předem děkuji za odpověď: Dvojctihodný Mistr El
stěžuju si na admina Dyros a admina Miky (Mikes). Situace byla taková, hráli jsme mapu cs_paintball a já si vzal sniperku a vylezl jsem hnedka před spawn nahoru přes žebřík (hráči kteří hráli/hrají znají tuto mapu). Věděl jsem kde Dyros bude protože tam chodil opakovaně každé kolo, takže jsem ho zastřelil a střílel jsem dál (normálně jsem chodil po té střeše, chodil jsem normálně dole). Když jsem tato situace opakovala (asi po druhé nebo po třetí), tak se Dyros naštval a normálně mě kicknul (bez nějakého upozornění nebo slaye). A když jsem se domáhal odpovědi, tak my řekl že jsem kempil, ale jak jsem říkal, normálně jsem se pohyboval a nikde nebyl zašitej (jak to normální kemper dělá). Takže jsem se dál domáhal odpovědi, proč me označil za kempera když jsem se normálně pohyboval (normálně tam chodí víc vip se sniperkou a nikdy jim admin nic neřekl ani nekicknul ani neslaynul). No a když jsem se domáhal odpovědi tak me admin Miky kicknul po druhé. Tentokrát to bylo z provokace, možná to byly 2 věty co jsem napsal, ale to nevím jestli si toho vůbec všimly, protože když jsem se zeptal z jaké provokace, tak neodpověděli.... prostě mlčely.. Dál jsem se domáhal odpovědí ale oba dva admini my nedokázali odpovědět na to co jsem se ptal. A na mapě buzzkill to už admin Miky nezvládl číst a dal my ban za porušování pravidel. Takže dávám další otázku: Kdy jsem porušil pravidla? Protože jsem adminům nenadával, nedožadoval jsem se banu, prostě ničeho kromě asi tří otázek.
Předem děkuji za odpověď: Dvojctihodný Mistr El
- MistrEl
- Kolemjdoucí
Paintbal 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Paintbal 1
Tak znovu, kempil jsi nahore se sniperkou za coz ti dal Dyros slay, cimz konal presne jak mel, upozorneni nac ? vzdyt tam hrajes pořád, kolikrat píšu pred tebou na sklo at nekempíte nebo uz dokonce hráče banuju, víš co máš a nemáš dělat. Bohužel se ti slay nelíbil a stále dokola si spamoval chat hloupými řečmi, jaký je Dyros hloupý admin, kemper a ať se nechá odebrat, za to tě kickl a udělal opět vše jak měl, po kicku ses vrátil a celé se to opakovalo tak si prostě dostal kick ode mě. Hned po tom, co ses po kicku napojil sem ti odeslal stručnou zprávu za co jsi byl kicknut. Dále si se ptal za co tě Dyros kickl, tak jsem ti znova opakoval, že jsem tě kickl já a proč. Hádal ses a admina Dyros nadále provokoval (v chatlogu máš celou jednu stranu plnou tady těch kravin). Už jsem otevíral kickmenu, že ti ho prostě dám znovu a uz naposled díky mé toleranci a že ti večer nebudu hru kazit stejně jako ty nám, Dyros byl rychlejší a dal ti ban přičemž opět konal správně tak jak měl. Teď se tě tedy znovu ptám, na co si stěžuješ ?
Topic nechte odemčený, než se vyjádří Dyros, požádal mě o to, díky.
Topic nechte odemčený, než se vyjádří Dyros, požádal mě o to, díky.
-
RickGS - Drbna
A ještě dodávám že když jeden hráč Dyrose bloknul na cestě k midu, tak použil admin práva a normálně hráče odsunul.
tady dodávám celou konzoli - screenshotu by bylo moc takže jsem to jen zkopíroval, ale dotyční budou vědět sami.
Edit by Hon:...zbytečné kopírování konzole...
tady dodávám celou konzoli - screenshotu by bylo moc takže jsem to jen zkopíroval, ale dotyční budou vědět sami.
- MistrEl
- Kolemjdoucí
Tak my dej demo, nebo hráčum z paintballu a jak oni posoudí, jak se bere kemp. Prostě blbost kemp je ze se zašiju někde v rohu nebo v méně nepřistupném prostoru ale tam hoře na mě každý může a spousta hráču tam chodí. Takže ti můžu dát otázku: Jak je možné že hráče kteří tam normálně chodí se sniperkou a prostě střílejí a admin jim nic neřekne? A ještě jedna: Kdybych nezabil Dyrose, dal by my vůbec ban? A ještě 1: Admin by měl v každém případě aspoň napsat: Nekempi a to že tam chodím tak to nikoho neomlouvá, platí to pro všechny a ne že to tam trochu znám... to je jako neznalost pravidel že? A k tomu že jsem nějak provokoval tak to snad byla jen jedna pasáž a potom jsem se jen dožadoval odpovědí.
- MistrEl
- Kolemjdoucí
Jedna lež vedle druhé....
Takže slay si dostal!!!!! ZA KEMP. Psal sem tě to snad 10x Několikrát si se ptal já ti po každé odpověděl.
Potrestany byl za blok sam si to napsal.. viz. pravidla bod cislo 4.
TADY MAS PRAVIDLA PRECIST BOD CISLO 4 a 6. pravidla-t67385.html
TADY MAS TEN BAN, ktery si nedostal od Mikese, ale ode me. http://www.gamesites.cz/amxban/Others_s ... p?bid=7365
Takže slay si dostal!!!!! ZA KEMP. Psal sem tě to snad 10x Několikrát si se ptal já ti po každé odpověděl.
Potrestany byl za blok sam si to napsal.. viz. pravidla bod cislo 4.
TADY MAS PRAVIDLA PRECIST BOD CISLO 4 a 6. pravidla-t67385.html
TADY MAS TEN BAN, ktery si nedostal od Mikese, ale ode me. http://www.gamesites.cz/amxban/Others_s ... p?bid=7365
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
A ještě něco: buď jsem fakt slepej a nebo prostě žádný slay nebyl. Pokud vím tak se to zobrazí i v konzoli že? A pokud ještě můžu tak ty mluvíš jak vím co a jak, tak jsem zpozoroval tak hráče který kempí většinou zabijou nebo pozvednou ale toto jsem prostě NEPOSTŘEHL.. prostě nic.
- MistrEl
- Kolemjdoucí
Jo a za další když v tom tak jsme.. nepíše se to před tím než toho daného hráče kicknes? slaynes?
A pěkně upravuješ a mažeš z té konzole...
A pěkně upravuješ a mažeš z té konzole...
- MistrEl
- Kolemjdoucí
MistrEl píše:A ještě něco: buď jsem fakt slepej a nebo prostě žádný slay nebyl. Pokud vím tak se to zobrazí i v konzoli že? A pokud ještě můžu tak ty mluvíš jak vím co a jak, tak jsem zpozoroval tak hráče který kempí většinou zabijou nebo pozvednou ale toto jsem prostě NEPOSTŘEHL.. prostě nic.
Protoze si tu konzoli nedodal celou to za prve a za druhe jsem te zabil pomoci amx menu, nepotrebuju te grabovat tzv. zvedat do vzduchu abych te zabil, kdyz muzu zmacknout jednoduse tlacitko.
Slay je take upozorneni, pred kickem ci banem. Takze jak, ze jsem te neupozornil?
Zkusime se uz nevyjadrovat a vyckat na nekoho kdo to vyresi.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Já to chci vyřešit s váma.. prostě si chodil pomali každé kolo na to stejné místo a kolikrát si tam byl i klidně půl kola navíc jsem na té střeše nebyl furt.. chodil jsem dolu.. pohyboval jsem se.. klidně my dej demo z celé mapy ( já nenatáčel demo ) Navíc jsem zbraně střídal a chodil jsem rushe jak s normálni zbraní tak s gr i se snipkou..
- MistrEl
- Kolemjdoucí
Tady jsi ve stížnostech na adminy, kde dodáváš důkaz o provinění admina. Pěkné zkopírování konzole, ale to není relevantní důkaz.
Slovo proti slovu...V tomto případě se dává za pravdu adminovi, jelikož se už osvědčil a byl přijat jako administrátor.
Zamykám.
PS: Pokud máš důkaz (screen/demo), dolož.
Slovo proti slovu...V tomto případě se dává za pravdu adminovi, jelikož se už osvědčil a byl přijat jako administrátor.
Zamykám.
PS: Pokud máš důkaz (screen/demo), dolož.
Capture The Flags , STEAM: Hon
• Stránka 1 z 1