• Stránka 1 z 1
Ahoj lidi ,
Chtěl bych ne postěžovat spíš upozornit na nechapavost jednoho z vaši adminu na serveru Avatar battle 1,
jde o admina Franta.j.
Někdo měl na serveru lagy.... nikdo si nestěžoval.. jen pouze admin remcal že má ten dotyčný hrač lagy.. a že laguje server..
což byla hloupoust ping toho hrače "uchylak" nějak tak se jmenoval nebyl vyšší než 50-60 a nikomu se hra nesekala.
Stimhle adminem už jsem měl potyčky dříve... to je známo tak jsem mu z čista jasna napsal natvrdo jako bych napsal každýmu " ne všichni maji dost rychlej internet a myslím že ping 50-60 je celkem dobrý když se to nikomu neseka.. " .. no napsala jsem mu " nebul" on hned "co prosím" napsal jsme znovu "nebul " a přidalo se ještě víc lidi na moji stranu ... v tu ránu jsem dostat kick..
po navracení na server o vysvětlení adminovi než jsem stihl dopsat smysluplnou větu ban na 10 min ... ten trest mě nezajima ale spíš uvaha .. no možná i demence co máte v admin teamu za lidi .. snad mu udělate nějaké TYTYTY.... děkuji za vyjadření
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem franta.j.
[AMXBans] Zbyva jeste 7 minutes and 2 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : [SeC].!FREEZ!.
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla[sve provokace si nech] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1063986949 '
[AMXBans] Tva IP : ' 88.102.
Chtěl bych ne postěžovat spíš upozornit na nechapavost jednoho z vaši adminu na serveru Avatar battle 1,
jde o admina Franta.j.
Někdo měl na serveru lagy.... nikdo si nestěžoval.. jen pouze admin remcal že má ten dotyčný hrač lagy.. a že laguje server..
což byla hloupoust ping toho hrače "uchylak" nějak tak se jmenoval nebyl vyšší než 50-60 a nikomu se hra nesekala.
Stimhle adminem už jsem měl potyčky dříve... to je známo tak jsem mu z čista jasna napsal natvrdo jako bych napsal každýmu " ne všichni maji dost rychlej internet a myslím že ping 50-60 je celkem dobrý když se to nikomu neseka.. " .. no napsala jsem mu " nebul" on hned "co prosím" napsal jsme znovu "nebul " a přidalo se ještě víc lidi na moji stranu ... v tu ránu jsem dostat kick..
po navracení na server o vysvětlení adminovi než jsem stihl dopsat smysluplnou větu ban na 10 min ... ten trest mě nezajima ale spíš uvaha .. no možná i demence co máte v admin teamu za lidi .. snad mu udělate nějaké TYTYTY.... děkuji za vyjadření

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem franta.j.
[AMXBans] Zbyva jeste 7 minutes and 2 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : [SeC].!FREEZ!.
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla[sve provokace si nech] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1063986949 '
[AMXBans] Tva IP : ' 88.102.
- FREEZ
- Kolemjdoucí
Re: Avatar 1
Tvůj chat před banem:
Vzhledem k tomu, že jsi neuvedl žádný důkaz (screen/demo), se stížnost zamítá.
Popsal jsi situaci, jak ji vidíš ty, admin ji popíše, jak ji vidí on. V základních principech se stavíme na stranu administrátora, jelikož prošel pohovorem, kde prokázal určitý stupeň racionálního myšlení a splnil další podmínky pro přijetí.
Navážení do admin týmu, podrývání autority na serveru se trpět nebude. Takové případy je nutné trestat.
Zamykám.
2015-09-30 11:49:12 nechapu jednu vec. Gamesites.cz ^Avatar Battle #1 av_dust2_v2_xXx_gs
2015-09-30 11:48:53 co neunese pravdu. Gamesites.cz ^Avatar Battle #1 av_dust2_v2_xXx_gs
2015-09-30 11:48:43 jj ja zapomel :] admin. Gamesites.cz ^Avatar Battle #1 av_dust2_v2_xXx_gs
2015-09-30 11:48:18 nebul :]. Gamesites.cz ^Avatar Battle #1 av_dust2_v2_xXx_gs
2015-09-30 11:48:06 nebul. Gamesites.cz ^Avatar Battle #1 av_dust2_v2_xXx_gs
2015-09-30 11:45:07 ten zebrak ve spectu?. Gamesites.cz ^Avatar Battle #1 av_dust2_v2_xXx_gs
2015-09-30 11:44:43 a kdo ho to capl?>. Gamesites.cz ^Avatar Battle #1 av_dust2_v2_xXx_gs
2015-09-30 11:44:22 kdo byl grapnut?>. Gamesites.cz ^Avatar Battle #1 av_dust2_v2_xXx_gs
2015-09-30 11:44:06 /vips. Gamesites.cz ^Avatar Battle #1 av_dust2_v2_xXx_gs
2015-09-30 11:43:56 admin??. Gamesites.cz ^Avatar Battle #1 av_dust2_v2_xXx_gs
Vzhledem k tomu, že jsi neuvedl žádný důkaz (screen/demo), se stížnost zamítá.
Popsal jsi situaci, jak ji vidíš ty, admin ji popíše, jak ji vidí on. V základních principech se stavíme na stranu administrátora, jelikož prošel pohovorem, kde prokázal určitý stupeň racionálního myšlení a splnil další podmínky pro přijetí.
Navážení do admin týmu, podrývání autority na serveru se trpět nebude. Takové případy je nutné trestat.
Zamykám.
Capture The Flags , STEAM: Hon
Re: Avatar 1
Ale i tak se k tomu vyjádřím , upozornil jsem hráče že laguje (nemusí mít velký ping) a ty jsi hned začal se slovy nebul ,tvé časté provokace nejsou na místě ,což poslední dobou je často . Jsme jen lidi a nemáme nervy z ocele . Člověk ať vás upozorňuje jak chce ,tak nikdy toho nenecháte,tím padem čekáte jakou naší reakci ? Klidně mi napiš na serveru a pokecáme,ale slušně a bez provokací . A ten co se k tobě připojil myslíš Jakuba Umbrelu ,tys dostal ban ,jelikož si začal podněcovat autoritu a on se mi omluvil,jinak by měl ten samej trest co ty.
-
franta81 - Pokročilý
• Stránka 1 z 1