• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Problém s rychlostí
Ahoj,
v csku jsem dal do konzole tyto příkazy:
fps_max 2000
cl_showfps 1
developer 1
fps_modem 2000 (tento příkaz mi poradil hráč na serveru, nevím co tento příkaz dělá, ale napsal jsem ho..
Problém:
Po napsání těchto příkazů jsem zkoušel strafovat na serveru Furien 5 od Gamesites, ale bugovala se mi rychlost a možná i gravitace - chvíli jsem běžel pomalu a chvíli normálně. (Měl jsem 300-1000 fps)
Poté jsem vypnul a zapnul csko a rychlost byla v pořádku, ale jakmile jsem napsal znovu: developer 1, tak se problém opakoval.
Nevíte co s tím ??
Předem díky za radu..
[D]r.[J]ayiKK
v csku jsem dal do konzole tyto příkazy:
fps_max 2000
cl_showfps 1
developer 1
fps_modem 2000 (tento příkaz mi poradil hráč na serveru, nevím co tento příkaz dělá, ale napsal jsem ho..
Problém:
Po napsání těchto příkazů jsem zkoušel strafovat na serveru Furien 5 od Gamesites, ale bugovala se mi rychlost a možná i gravitace - chvíli jsem běžel pomalu a chvíli normálně. (Měl jsem 300-1000 fps)
Poté jsem vypnul a zapnul csko a rychlost byla v pořádku, ale jakmile jsem napsal znovu: developer 1, tak se problém opakoval.
Nevíte co s tím ??
Předem díky za radu..
[D]r.[J]ayiKK

- TheJay
- Amatér
[Vyřešeno]Problém s rychlostí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s rychlostí
taky mám ten samý problém
při strafech
ale ten developer pokud máš NS ti má zvednout FPS na víc než 100. Steam nwm jestli máš

ale ten developer pokud máš NS ti má zvednout FPS na víc než 100. Steam nwm jestli máš
-
SendyPlankton - Spamerův sluha
Nemám steam.. Snad tu někdo poradí 

- TheJay
- Amatér
Hrej s 200 fps. Na nonsteamu se na furienech větší fps bugují.
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
Vyřešené, Zamykám
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
-
LoveYou - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1