• Stránka 1 z 1
VIP kody
Nickname na serveru: SlOwY
Kde mám VIP: Furien 5
Jak je VIP staré: asi 2 roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Před měsícem
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: ne
Můj problém je, žě jsem ztratil VIP kody. Když jsem měl VIP aktivované tak se mi po nějaké době zablokoval email, moc jsem to neřešil protože jsem měl ty kody ještě v mobilu. Ale ten se mi asi před půl rokem rozbil. Výhody jsem měl pořád aktivované na NS. Před dvěmi měsíci mě to přestalo bavit, tak jsem přestal. Po měsíci jsem se připojil na nějakej Ruskej server a celý csko se mi posr***. Dneska jsem zjistil, že byl reset a tak jsem napsal na seznam.cz aby mi email odblokovaly. Email mám odblokovaný ale emaily tam nejsou. Tak jsem se chtěl zeptat jestli by bylo možného s tím něco udělat.
Kde mám VIP: Furien 5
Jak je VIP staré: asi 2 roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Před měsícem
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: ne
Můj problém je, žě jsem ztratil VIP kody. Když jsem měl VIP aktivované tak se mi po nějaké době zablokoval email, moc jsem to neřešil protože jsem měl ty kody ještě v mobilu. Ale ten se mi asi před půl rokem rozbil. Výhody jsem měl pořád aktivované na NS. Před dvěmi měsíci mě to přestalo bavit, tak jsem přestal. Po měsíci jsem se připojil na nějakej Ruskej server a celý csko se mi posr***. Dneska jsem zjistil, že byl reset a tak jsem napsal na seznam.cz aby mi email odblokovaly. Email mám odblokovaný ale emaily tam nejsou. Tak jsem se chtěl zeptat jestli by bylo možného s tím něco udělat.
- lamP1CKA
- Kolemjdoucí
Re: VIP kody
Já vím, ale nešlo by nějak zjistit jaké kódy se posílaly na můj email nebo na tel. číslo?
- lamP1CKA
- Kolemjdoucí
Re: VIP kody
Měl jsi si kódy zálohovat, upozorněn jsi byl v emailu.
Lock.
Lock.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
• Stránka 1 z 1