• Stránka 1 z 1
TheRsM?!
cus.. me to uz sere.. kdyz si nekdo pozada, ok je zamitnut a pozada pak zase, ok je zas zamitnut, a blacegaryho nezamitne? zadal v zari o mc admina, akademika a supporta, jakoze ja jsem pockal aspon 14 dnu,, tohle me vytoci.. je mi to jedno ze me neprijal, ale vidim ze kdyz me neubehla zadost za mesic a blacegarymu taky ne.. jo prijat.. 

[color=#FF0000]cus[/color]
-
yeahhh - Amatér
Re: TheRsM?!
Aby sme to nejak mali pokope, tak tu sú jeho žiadosti o nejaké práva za jeden mesiac:
post555380.html
post556462.html
post560896.html.
Okrem toho, keď ťa TheRsM alebo aj niekto iný zamietne, tak v 99% prípadov ide o nesplnené podmienky. Najprísnejšie sa berie originálna hra, VIP/EVIP zakúpené, vek a bany. Ja však do úvahy beriem aj gramatiku, ktorá svedčí o tom, že ako vyspelí ste.
Nech sa TheRsM vyjadrí a potom to uzavriem.
post555380.html
post556462.html
post560896.html.
Okrem toho, keď ťa TheRsM alebo aj niekto iný zamietne, tak v 99% prípadov ide o nesplnené podmienky. Najprísnejšie sa berie originálna hra, VIP/EVIP zakúpené, vek a bany. Ja však do úvahy beriem aj gramatiku, ktorá svedčí o tom, že ako vyspelí ste.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
BH666 píše:Aby sme to nejak mali pokope, tak tu sú jeho žiadosti o nejaké práva za jeden mesiac:
post555380.html
post556462.html
post560896.html.
origo, vek, prispevky, evip a hodiny splnuji, a gramatika mi nedela problem,
ale kdyz si pozada jeden mesic 3x a prijme ho, a me neprijme ze necekam mesic od podane csgo zadosti.. takze on nadrzuje a ostatni se vysere.. diky za vyjadreni,
yeahhh
-
yeahhh - Amatér
Lenže uznaj, že je nejaký rozdiel medzi tým, keď ti admin žiadosť zamietne šerif, a keď ti žiadosť zamietne/príjme niekto, kto z GS nemá až toľko spoločného (z GTA sekcie).
Každopádne aj ja som zvedavý, prečo aj napriek nesplneným podmienkam ho TheRsM nabral, ale myslím, že mal rozumný dôvod.
Každopádne aj ja som zvedavý, prečo aj napriek nesplneným podmienkam ho TheRsM nabral, ale myslím, že mal rozumný dôvod.
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
BH666 píše:Lenže uznaj, že je nejaký rozdiel medzi tým, keď ti admin žiadosť zamietne šerif, a keď ti žiadosť zamietne/príjme niekto, kto z GS nemá až toľko spoločného (z GTA sekcie).
ano, ano.. já jen vím že jsem nesplnil tu jednu podmínku, to taky uznávam, ale taky mě sere že nadržuje jen.. já o práva prosit nebudu, ale zas nadržovat ostatním snad nesmí.. Ale beru to, vím taky se nemám do toho starat, ale důvod taky chci slyšet. Tak ale pořád GTA je na GS, ale máš i tak pravdu ty. Práva tu chci i tak, ale co nadělám, jen mě to nasralo, že mu nadržuje, já všechny podmínky splněné mám (hodiny, origo, evip, gramatiku, a dále), no snad se to nějak vyřeší,
zatím.
-
yeahhh - Amatér
Čo sa týka teba, tak ti dám takú ponuku/šancu, aby si sa mohol dostať k pohovoru. Nahlás aspoň 5 ľudí do PP, nepíš žiadosť, len mi napíš PM s odkazmi na uzavreté a zabanované PP. Ak teda chceš, ale také maličké priestupky ako spam sa ti počítať nebudú.
Čo sa týka TheRsM a dotyčného admina, tak to počkáme na jeho vyjadrenie.
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
BH666 píše:Čo sa týka teba, tak ti dám takú ponuku/šancu, aby si sa mohol dostať k pohovoru. Nahlás aspoň 5 ľudí do PP, nepíš žiadosť, len mi napíš PM s odkazmi na uzavreté a zabanované PP. Ak teda chceš, ale také maličké priestupky ako spam sa ti počítať nebudú.
okey, chápu.. tak třeba nadávky, cheaty, a past?
-
yeahhh - Amatér
yeahhh píše:BH666 píše:Čo sa týka teba, tak ti dám takú ponuku/šancu, aby si sa mohol dostať k pohovoru. Nahlás aspoň 5 ľudí do PP, nepíš žiadosť, len mi napíš PM s odkazmi na uzavreté a zabanované PP. Ak teda chceš, ale také maličké priestupky ako spam sa ti počítať nebudú.
Áno, proste tie "dlhšie" bany.
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
BH666 píše:yeahhh píše:BH666 píše:Čo sa týka teba, tak ti dám takú ponuku/šancu, aby si sa mohol dostať k pohovoru. Nahlás aspoň 5 ľudí do PP, nepíš žiadosť, len mi napíš PM s odkazmi na uzavreté a zabanované PP. Ak teda chceš, ale také maličké priestupky ako spam sa ti počítať nebudú.
okey.. jedno hlaseni uz mam.. je to tam
-
yeahhh - Amatér
yeahhh píše:BH666 píše:yeahhh píše:BH666 píše:Čo sa týka teba, tak ti dám takú ponuku/šancu, aby si sa mohol dostať k pohovoru. Nahlás aspoň 5 ľudí do PP, nepíš žiadosť, len mi napíš PM s odkazmi na uzavreté a zabanované PP. Ak teda chceš, ale také maličké priestupky ako spam sa ti počítať nebudú.
Fakt si myslíš že mi RsM nadržuje? Určite mi nemá dôvod nadržovať, o tie práva som fakt stál a snažil som sa, keď som si žiadal o práva tak som sa rsma pýtal či si môžem požiadať o práva, a on mi odpísal že ak sa budem správať niekoľko dní dobre tak mi dá šancu, tak ja som to dodržal a nenadával a choval sa slušne, ak by mi na tých právach nezáležalo tak si do 2 dní ako som si o práva požiadal nezakúpil originálny minecraft, no ak chcete tak si počkajte na vyjadrenie rsma prečo ma nabral, ale "možno bude mať také isté vyjadrenie ako já prečo ma nabral, z mojej strany všetko, PS: keď mi na ts budeš spamovať že mi nadržuje tak tým nič nevyriesiš
<07:24:20> "yeahhh": pekne ti rsm nadrzujeD
<07:24:52> "yeahhh": xdd zadas stejny mesic o akademika, pak supporta a pak mc admina a prijmete. ok
<07:27:51> "yeahhh": xdd
<07:29:51> "! BLACEGARY": Dúfam že si robíš srandu
<07:32:12> "yeahhh": nedělám,
<07:33:14> "yeahhh": žádal sis v žáři 3x
<07:33:17> "yeahhh": a můžeš jen 1x
<07:33:21> "yeahhh": Takže ti nadržuje
-
BooInternet - Zkušený
BooInternet píše:yeahhh píše:BH666 píše:yeahhh píše:BH666 píše:Čo sa týka teba, tak ti dám takú ponuku/šancu, aby si sa mohol dostať k pohovoru. Nahlás aspoň 5 ľudí do PP, nepíš žiadosť, len mi napíš PM s odkazmi na uzavreté a zabanované PP. Ak teda chceš, ale také maličké priestupky ako spam sa ti počítať nebudú.
Fakt si myslíš že mi RsM nadržuje? Určite mi nemá dôvod nadržovať, o tie práva som fakt stál a snažil som sa, keď som si žiadal o práva tak som sa rsma pýtal či si môžem požiadať o práva, a on mi odpísal že ak sa budem správať niekoľko dní dobre tak mi dá šancu, tak ja som to dodržal a nenadával a choval sa slušne, ak by mi na tých právach nezáležalo tak si do 2 dní ako som si o práva požiadal nezakúpil originálny minecraft, no ak chcete tak si počkajte na vyjadrenie rsma prečo ma nabral, ale "možno bude mať také isté vyjadrenie ako já prečo ma nabral, z mojej strany všetko, PS: keď mi na ts budeš spamovať že mi nadržuje tak tým nič nevyriesiš
<07:24:20> "yeahhh": pekne ti rsm nadrzujeD
<07:24:52> "yeahhh": xdd zadas stejny mesic o akademika, pak supporta a pak mc admina a prijmete. ok
<07:27:51> "yeahhh": xdd
<07:29:51> "! BLACEGARY": Dúfam že si robíš srandu
<07:32:12> "yeahhh": nedělám,
<07:33:14> "yeahhh": žádal sis v žáři 3x
<07:33:17> "yeahhh": a můžeš jen 1x
<07:33:21> "yeahhh": Takže ti nadržuje
no vidis... hele nebudu to resit.. chtel jsem jen slyset duvod.. muzete lock.. a bh thanx

-
yeahhh - Amatér
Dobre, zamykám, vyjadrenia tu máš, aj ty sám to chceš zamknúť... Keby náhodou chcel RsM niečo dodať, tak to napíše potom.
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1