I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Cobretti/Capture Flag #1

Příspěvekod Ady1 » 05 říj 2015, 13:07

Neoprávněné zasahování do vývoje hry.
1) nesmyslné kicky během hry.
- beru, zřejmě se přehlédl, špatně vyhodnotil situaci a kick za kemp, i když jsem byl v pohybu, čistil situaci a šel si pro vlajku. Spletl si mě s jiným hráčem, který ho sejmul a během chvilky jsme si vyměnili pozici s kolegou a dostal jsem ho já na tom samém místě, co to dostal minule - hups, kick za kemp a nějaké prupovídky k tomu. (psal jsem mu, že si mě spletl, ale nepadlo to na úrodnou půdu).
Sice jsem očekával něco jako sorry, bylo to unáhlené, ale to se od tohoto "admina" nikdy nikdo asi nedočká, budiž...

2) neoprávněné zasahování do hry, naprostý nesmysl admina
- když už jsem se úspěšně dostal pro vlajku, aniž by mě admin vykopl, s pomocí týmu jsem ji i donesl skoro k naši základně, abych připsal úspěšný bod pro tým, Admin to opět nezvládnul a zabil mě svou mocí, kterou tak rád používá (kua, chybělo tak deset kroků do cíle). Když jsem mu psal, co blbne, že jsem nesl vlajku, bylo mi odpovězeno, že ani nevím jak vlajka vypadá, no něco v tom stylu :-D
No nic, skončilo to banem, jak jinak taky :-)

Tak nevím, jak to chlapi máte, ale nesmyslně drbat do týmů, hráčů, zabíjet je při plnění úkolů je fakt blbost a dehonestace adminů jako celku. Kdo si pak má vážit a respektovat adminy, když dělají takové kraviny jen dle své nálady a rozpoložení.

PS: zřejmě tam zaučoval nového admina, super, noví admini jsou vítání, ale tak se před ním napařovat jak krůta před bažantem, to je snad zbytečné ;-)
Ady1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Cobretti/Capture Flag #1

od Rumcajz » 05 říj 2015, 13:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Cobretti/Capture Flag #1

Příspěvekod Maxipes » 05 říj 2015, 13:51

Stiznost je patrne na me, protoze kick i ban jsi dostal od me. Hadak jen prihlizel.

No, tak abych to snad uvedl na pravou miru, zacalo to slayem za Tvuj neustaly kemp. Kick jsem Ti dal za svoje narazky na mou osobu, ban taktez, nebot jsi neprestal. No, a jak jsi psal ve hre, ze se Ti budu muset omlouvat na forku?

:lol:
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Cobretti » 05 říj 2015, 13:56

Sice jsem byl přítomen na serveru, ale kick a následný ban není vůbec z mojí strany, nýbrž od jiného admina.
A ted si to trochu shrneme:
2015-10-05 13:35:33 ty si fakt osel, i jako clovek. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_inferno
2015-10-05 13:32:06 nehrej si a jdi pro vlajku. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_inferno
2015-10-05 13:31:44 a budes dalsi admin, ktery dostane puntik.... Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_inferno

Za tyto výplody si byl vykázán ze serveru.

2015-10-05 13:41:42 neser me, nebo zase se budes muset omlouvat na foru. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_inferno
2015-10-05 13:41:16 nesl jsem vlajku, lamo. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_inferno
2015-10-05 13:41:09 fakt demence admina.... Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_inferno
2015-10-05 13:41:04 ti mr daaaaa. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_inferno
2015-10-05 13:35:47 to z tebe chlapa neudela. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_inferno

Vrátil si se a přitvrdil si na tendenci urážení :arrow: odměna BAN.

A bud rád, že to bylo jen na 10 minut.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Cobretti
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Ady1 » 05 říj 2015, 14:12

OK, omluva Cobrettimu, blbě jsem to vyhodnotil.

Maxipes:
Neustálý kemp? Tak to mi ukaž ten kemp - nevím, jak je to se statistikami, kdo kolik odnesl vlajek, ale jestli jsou, mrkni se a uvidíš kdo se činí a kdo jen poletuje kolem vlajky a honí skilly. (má připomínka k tobě 13:32)
Žádný kemp nebyl, jen tě štvalo, že jsi dostával za uši. Budu kempit, když tam jsou dva admini, to už bych musel být asi na tom dost špatně ;-)
Ano, začalo to tvým popletením se, kdo kempi a kdo ne. Můžeš mi to teda říct jak to bylo? Slap nebyl, byl přímo kick po tvé chybě. Kdyby si to uznal jak chlap, nemuselo se nic dál dít a mohli si užívat hry - proto tam i chodím, aspoň teda já.

Kde je vyhodnocení toho zabití při nesení vlajký, tvého posmívání? To taky bylo v pořádku? Takto se bude takto s hráči nakládat i dál, nebo to je jen takový malinkatý úletíček?

Cobretti:
škoda, že jsi z logu vypustil ty slova admina, které tomu předcházely. To by byla taky krásná zábava, počtení ;-)
13:41 - po nesmyslném zabití při nešení vlajky, nervy už tekly, to přiznávám...

No nic, příště se nenechám vyprovokovat od takového egoisty, co nezvládá to, k čemu dostal práva a půjdu jinam, i ten log pak bude čistší.
Ady1
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 05 říj 2015, 17:19

Ady1 píše:Neustálý kemp? Tak to mi ukaž ten kemp

Ty jsi ten co má dodat důkazy.
Nevidím tady omluvu, proto ban prodlužuji.
Můžeš přemýšlet nad tím, co si udělal špatně, aby se to už neopakovalo.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy