• Stránka 1 z 1
unban Emerald
páni, pekný večer.. práve som mal 5 minut zapnute csko, napojil som sa na dust_2#4 a po druhom rounde absolutne zničoho nič kick.. podotykam že na servery bolo cca 25 hráčov, z toho v T teame minimálne 3 afk... pri longu na zemi wipo a cez T spawn na Bcko... cez katy prebehuje CT, kill, a než som VOŠIEL do katy KICK..ahaa? minimalne dva roky hravam na gamesites a ani len kick som nedostal, uplne bezproblemove hranie.. potom ma človek ešte problém sa dopátrať kto ho kickne a dočkám sa tak akurat že nemam čo kempiť na katach... páni, chápem že toto je jedno z mnohých ale hrači su ti, vdaka ktorym to všetko funguje, preto je ťažke robiť poriadky na tak velkom portali.. adminov treba ale predpokladam ze sucastou vasej ideologie gamesites nie je mat za adminov fuhrerov, ktory ked dostanu kill hraca kickuju a ked mu hrac napise ze co je za nulu (podotykam ze toto ani nie je brane ako urazka podla vasho systemu), tak on este chlapec si dokaze ze mi da ban na jeden den a mudre spravy mi do reasnu posiela..ak vam toto pride ako fairplay tak potom ten unban ani nechcem akludne ho predlzte na permanent.. len podotykam este raz ze tam hravam minimalne dva roky a taketo nieco som na vasich serveroch ani z rychlika nezazil. mozno je namieste prehodnotit aky salamkari typu carmina burana vam mozu robit poriadky z hracmi.. lebo poriadky by mal robit v prvom rade clovek co to ma sam v hlave usporiadane a toho tu do takeho stavu este caka dlha ceste... ste jediny v pohode NS/S server na sk, cz tak si to udrzte lebo takyto chlapci vam kazia rating
Datum Hráč Admin Důvod Délka
2015-10-06 E CARMiNA BURANA! Pravidla[bez si stezovat ] 1 Den
detaily banu
Nickname E
SteamID STEAM_0:1:33657863
SteamCommunity ID 76561198027581455
IP Adresa skryté
Typ banu SteamID
Důvod Pravidla[bez si stezovat ]
Zabanován dne 06.10.2015 - 19:42:28
Vyprší dne 07.10.2015 - 19:42:28 (23 Hodin 52 Minut zbývá)
Zabanovaný od CARMiNA BURANA!
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 (de_dust2)
Celkem obdržených banů 0
este raz nemam pocit zeby som ja konal nejako proti pravidlam za to chlapec carmina burana, teba to musi na real riadne fackovat ked to tak tazko prezivas.. len si uvedom ze ked budes kickovat vsetko co ta zastreli ta budes hrat za chvilu proti botom.. a este raz ti hovorim ze som presiel cez T spawn na bcko a mam to na deme.. aj ze som ti pisal ze si nula mam na deme a nula si.. pekny vecer zbytok teamu
Datum Hráč Admin Důvod Délka
2015-10-06 E CARMiNA BURANA! Pravidla[bez si stezovat ] 1 Den
detaily banu
Nickname E
SteamID STEAM_0:1:33657863
SteamCommunity ID 76561198027581455
IP Adresa skryté
Typ banu SteamID
Důvod Pravidla[bez si stezovat ]
Zabanován dne 06.10.2015 - 19:42:28
Vyprší dne 07.10.2015 - 19:42:28 (23 Hodin 52 Minut zbývá)
Zabanovaný od CARMiNA BURANA!
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 (de_dust2)
Celkem obdržených banů 0
este raz nemam pocit zeby som ja konal nejako proti pravidlam za to chlapec carmina burana, teba to musi na real riadne fackovat ked to tak tazko prezivas.. len si uvedom ze ked budes kickovat vsetko co ta zastreli ta budes hrat za chvilu proti botom.. a este raz ti hovorim ze som presiel cez T spawn na bcko a mam to na deme.. aj ze som ti pisal ze si nula mam na deme a nula si.. pekny vecer zbytok teamu
- emerald0080
- Kolemjdoucí
unban Emerald
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: unban Emerald
Uzij si zbytek banu treba se proberes a prestanes psat hovna na moji adresu. Absolutne nechapu jakej melo smysl tvuj tah ze si sel z longu pres spawn na B kdyz bomba ti sla na Acko?! A ano kickuju takovy jako si ty co tam sedi kazdy kolo, mel si tu smulu ze zrovna vysel cernej Petr na tebe a dostal si kick i ty. Delam to tak s kazdym kdo tam takhle kempil a opravdu me nebavi dostavat v 0:30 v katech od lidi co sedej pred katama, at uz tam prisli kudy chteli.
Plno lidi me na tom pubu nema rado takze dalsiho cloveka preziju..pac a pusu dobrou noc

-
sDrCARMiNA - Zkušený
vieš čo, presne som čakal že ty napíšeš
pravda že to bude až tak zle, to ma kusoček prekvapilo ale fotka veľa vysvetlila aj keď už má min. dva roky.. čiže
"Uzij si zbytek banu treba se proberes a prestanes psat hovna na moji adresu." --- adminko urazeny lebo som proste ja blbec netrafil uhol, ktory mu vyhovuje.. asi som mal inde stáť aby som ho mohol zabiť bez kicku a banu...
"Absolutne nechapu jakej melo smysl tvuj tah ze si sel z longu pres spawn na B kdyz bomba ti sla na Acko?!" --- čiže Vaše interné pravidla sú 1, pochop prečo hráč behá hore dole po mape a keď nepochopíš tak slap/slay/kick/ban... nabudúce ti asi budem pisať počas roundu aby si viac chápal...
"A ano kickuju takovy jako si ty co tam sedi kazdy kolo, mel si tu smulu ze zrovna vysel cernej Petr na tebe a dostal si kick i ty." --- podotykam že som sa sotva pripojil, prvy round glock, dostal som a druhy round som UŽ ZASA sedel pred katami a ešte k tomu som si dovolil chlapca zabiť.. BRAVO.. keď toto tolerujete v admin team-e, Vaša voľba.. ale verím že človek ktorý si dáva roky záležať na svojom biznise toto netoleruje
"Delam to tak s kazdym kdo tam takhle kempil a opravdu me nebavi dostavat v 0:30 v katech od lidi co sedej pred katama, at uz tam prisli kudy chteli." --- a on to prosím robí pravidelne a sa tu priznáva.. FAKT prepáč že som ťa zabil.. prepáč, mrzí ma to
ja nemám čo viac dodať, vlastne som veľmi rád že si opäť zabodoval..

"Uzij si zbytek banu treba se proberes a prestanes psat hovna na moji adresu." --- adminko urazeny lebo som proste ja blbec netrafil uhol, ktory mu vyhovuje.. asi som mal inde stáť aby som ho mohol zabiť bez kicku a banu...
"Absolutne nechapu jakej melo smysl tvuj tah ze si sel z longu pres spawn na B kdyz bomba ti sla na Acko?!" --- čiže Vaše interné pravidla sú 1, pochop prečo hráč behá hore dole po mape a keď nepochopíš tak slap/slay/kick/ban... nabudúce ti asi budem pisať počas roundu aby si viac chápal...
"A ano kickuju takovy jako si ty co tam sedi kazdy kolo, mel si tu smulu ze zrovna vysel cernej Petr na tebe a dostal si kick i ty." --- podotykam že som sa sotva pripojil, prvy round glock, dostal som a druhy round som UŽ ZASA sedel pred katami a ešte k tomu som si dovolil chlapca zabiť.. BRAVO.. keď toto tolerujete v admin team-e, Vaša voľba.. ale verím že človek ktorý si dáva roky záležať na svojom biznise toto netoleruje
"Delam to tak s kazdym kdo tam takhle kempil a opravdu me nebavi dostavat v 0:30 v katech od lidi co sedej pred katama, at uz tam prisli kudy chteli." --- a on to prosím robí pravidelne a sa tu priznáva.. FAKT prepáč že som ťa zabil.. prepáč, mrzí ma to

ja nemám čo viac dodať, vlastne som veľmi rád že si opäť zabodoval..
- emerald0080
- Kolemjdoucí
Je to slovo proti slovu, a mi věříme víc adminovy. Nemáš tu žádný důkaz, že admin pochybil, proto unban žádost beru jako neoprávněnou.
Lock.
Lock.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1