• Stránka 1 z 1
carmina burana / dust_2 #4
sťažnosť na jednanie admina s nickom carmina burana za neoprávnený kick a diktátorský ban.
pre krátke objasnenie situácie, admin ma kickoval za to že som podľa jeho slov sedel pri katách a odtiaľ som ho zabil. Odhliadnuc od toho že som tam "nesedel" aj keby si sedel, toto nie je na dôvod kicku keďže sa nejednalo o akekoľvek brzdenie/ničenie/zneprijemnovanie hry ostatných. Po tom čo som mal tri roundy problém vôbec zistiť ktorý hrdina ma kickoval sa konečne ozval maximalne uplakaným spôsobom (už som to hľadal v deme, ešte si na to dnes sadnem večer). Ban som dostal prosím pekne za "PRAVIDLA (bez si stezovat)".. aha.. tak tu ma máš chlapče
čo sa týka dôkazov, nakoniec som ani nemusel hľadať v deme. Predpokladám že ak sa človek prizná sám, stačí to ako dôkaz.
unban-emerald-t103046.html
Vďaka za priestor
pre krátke objasnenie situácie, admin ma kickoval za to že som podľa jeho slov sedel pri katách a odtiaľ som ho zabil. Odhliadnuc od toho že som tam "nesedel" aj keby si sedel, toto nie je na dôvod kicku keďže sa nejednalo o akekoľvek brzdenie/ničenie/zneprijemnovanie hry ostatných. Po tom čo som mal tri roundy problém vôbec zistiť ktorý hrdina ma kickoval sa konečne ozval maximalne uplakaným spôsobom (už som to hľadal v deme, ešte si na to dnes sadnem večer). Ban som dostal prosím pekne za "PRAVIDLA (bez si stezovat)".. aha.. tak tu ma máš chlapče
čo sa týka dôkazov, nakoniec som ani nemusel hľadať v deme. Predpokladám že ak sa človek prizná sám, stačí to ako dôkaz.
unban-emerald-t103046.html
Vďaka za priestor
- emerald0080
- Kolemjdoucí
carmina burana / dust_2 #4
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: carmina burana / dust_2 #4
Ty si se vcera vybrecel malo? Nebo na co zakladas dalsi topic v jiny sekci? 

-
sDrCARMiNA - Zkušený
Re: carmina burana / dust_2 #4
Pokud tvrdíš, že jsi na na tom místě, kde psal admin "nečupěl" tak ti tady chybí důkaz. Unbany se řeší vedle. Admin upozorněn na svůj vzteklý přístup v topicu. LOCK
-
Lulka - Šerif
• Stránka 1 z 1